Ne morate sve bukvalno shvatat kad tad zaluta i neki mali.......mada je za svoje okvire velik....
Ne morate sve bukvalno shvatat kad tad zaluta i neki mali.......mada je za svoje okvire velik....
On je tako rekao)
BBNSC
luda fjorentina i mislim da su i ako najmanji klub iz italije kadar da naprave najveca djela ove godine..
fino bi bilo da milan naidje na barsu da gledamo jednu jaku utakmicu u osmini finala jer sam siguran da koga god sretnuli inter i milan ispasce iz osmine...
edit italijani ne zasuzuju imati 4 predstavnika u CL ali njemacka liga svakako jos manje da im zauzme mjesto... bolje bi bilo da puste zvezdu ili partizan ili dinamo zagreb da idu direktno![]()
olympiakos osvaja![]()
You'll Never Smoke Alone..
evo upravo slusam sofranca kako prica da je galijani navijao za inter nocas da prodju u osmini radi tog cetvrtog mjesta koje ce njemci da im preotmu :lolblue:
I ja bih volio taj duel - sa malom razlikom, naravno - u vidu ubjedljive pobjede Milana
On se drogira, definitivnoJesi mu cuo pricu za Real "u Madridu vec placu za Ronaldom i Kakom pred duel sa Valensijom, pa ih prozivaju"
On je to "zakljucio" iz one izjave, bice Albelde
Blago njemu sa njegovom ludom glavom...
Last edited by AnotherWorld; 10-12-09 at 00:23.
koliko se sjecam ti si se nadovezao na moju teoriju, pa vidji
;edit. zaboravih da napomenem da je real bio pregazen od strane milana ipak bez ex najboljeg igraca na svijetu![]()
U tom slucaju treba da znas da Real zapravo nije bio PREGAZEN od Milana.Porazen - svakako (3-2), ali pregazen - apsolutno NE.Milan je (recimo) pregazen od Intera 4-0, ili Real od Alkorkona, takodje 4-0.To su fundamentalno razlicite stvari
Ovo za Ronalda ti stoji - samo bez tog "ex"![]()
pa dobro ti mozda imas svoj neki svijet ali svijet tamo vani misli drugacije
meni se ronaldo svidja masu ali trenutno je messi ipak bolji igrac...
Jer ima bolje saigrace.
Ozbiljno sad...Messi je Azdaja,to stoji,ali kad mu prekidi budu 50% gol onda mozemo da razgovaramo.Ja stvarno volim da vidim igracha kojim ima sve,a Cristiano Ronaldo je taj...iako je antipatican koliko je tezak.
Kako prozvah Messia..dade ga iz slobodnog ono malo bogaljce.
Barsa 1:2 sinoć. Solidna igra, na 0 stepeni. Mesijev gol iz udžbenika, akcija kod prvoga gola isto (mada je može bit bio mali ofsajd, nije se dobro viđelo). Sve u svemu odlično. 1. u grupu, 1. i šampionat, leđa nam opet gledaju svi... Milina! Sve je super osim što se Mesi povrijedio i vjerovatno ga neće forisrat protiv espanjola no će ga čuvat za svjetsko u dubai.
Oslikavaju se i polako definišu razlike između ove godine i one godine kad je Barsa osvojila LŠ i domaći šampionat. Poslije godine vrtoglavog uspjeha i ponižavanja glavnih rivala, jako je teško nać motivaciju pa sve to ponovit. Ova ekipa djeluje, kompetentno da to opet učini.
sad se vidi kolko je bitno bit 1. u grupu. Mogući Barsini rivali su: bajern, cska, lion, štutgart, olimpijakos, milan i porto. S obzirom da je revanš na Kamp Nou ne bi trebalo da bude većih problema za ulazak u 1/4. Ali, ako Barsu zaobiđu milan i bajern, još bolje!
Sad protiv domaće fukare - espanjola, a onda po naslov svjetskoga prvaka u dubai!
Jeste li vidjeli Lemana kako piša![]()
ДОБРО ЗНАЈ ДА УВЕК ТУ САМ ЈА...
A kako ga zavarda golman Standarda u 96 minut![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
uvali ga turchin na svoj nachin![]()
Asistencija petom i go iz slobodnog sa 35 metara
SUPERMARIO BALOTELLI!
Odlicna partija sinoc. Ali povrede opet, i opet, i opet....Svako malo po 3-4 prvotimca napolje! :mad:
Javier Zanetti je bio MAESTRALAN sinoc!
Dje su neznalice koju su rekle da ga treba pocerat?![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks