Heheh... SuperMario Balotelli... Asist petom, i gol sa 34 metra... Fenomen u stvaranju... s dva poteza rijesio prolaz u osminu.
P.S. Mahanje svim tifozima Rubentusa iz knock-out faze LS![]()
![]()
Samo cekam exploziju interista sa pohvalama na Mariov racun. Dobra partija Balotellia,nema sto. Dobra asistencija,i dobar sut kod gola,samo sto se meni cini da je ono golman trebao da brani,jer je isla po sred sredine gola. Ako je moglo centralnije od onoga,jebite me. Ali je on trebao da dobije cisti crveni. Ali cist',kao suza. U svakom slucaju,zasluzena pobjeda, druga u godinu dana u LS:dring:. Samo je i Rubin imao dosta izglednih sansi. Ali eto... Sve su se kockice slozile.
L'pool gubi do kraja. Kako su losi ove sezone,pa to je nevjerovatno.
P.S. I nemojte se zanosit jednom dobrom partijom Balotelli-a. I corava koka zrno ubode. Prijateljski savjet,da se ne razocarate kasnije![]()
DICIOTTO
Heheh... SuperMario Balotelli... Asist petom, i gol sa 34 metra... Fenomen u stvaranju... s dva poteza rijesio prolaz u osminu.
P.S. Mahanje svim tifozima Rubentusa iz knock-out faze LS![]()
![]()
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Kako sam skocio kad je Baloteli dao gol.Obozavam onaj njegov bezobrazluk.Meni je on pozitivan lik iako igra za mali klub.
On pokaze taj potencijal svaku 5 utakmicu koju on igra,a generalno igra svaku petu. Moze bit najbolji napadac,ako se disciplinuje,ali ja ne vidim sansu da se to dogodi.
DICIOTTO
Rusi katastrofa nocas, ovi dobise koliko im je trebalo mada nije nesto posebna igra bila kao i vazda, Milita ne vidjeh nocas, sreca pa ne udje Vijera da daju rusi 2 gola.
Kakav im je ono trener taliban shto je ono?Ako nemas vjere u 11 momaka koje si izveo na teren dzabe drzis, klechish, molish se i ne znam ni ja shto + nije nishta progovorio chitavu utakmicu bez u svlachionicu na poluvrijeme vjerovatno ako je imao kad od molitvi...
Ali shto mi je najjache bilo imali su oni par shansi (rusi) ali niko muda da shutne no sve neshto petljaju u 16m Interovih ali niko da preuzme odgovornost i da shutne a ne oce do peterca sa njom pa onda da shutiraju...tako NE MOZE.
Shteta da je ostao Samuel imali bi neke shanse da daju gol :mrgreen:
Sve ti je jasno kakvi su kad ih Zaneti dribla po 2-3 :P da su ga na vrijeme slomili(faulirali) ne bi gola prvog ni bilo, 2 igracha izbace 6-7 protivnichkih...
Drugi gol moje misljenje je da je onamo malo bilo 4 choeka u zhivi zid + je golman mogao bolje da intervenishe jer je stvarno bilo nekako centralno, mada dobar shut svakako od onog malog irvasa (igracha utakmice) koji je nocas imao 5 potpuno bespotrebnih grubih/prljavih startova.
Jel sjutra zrijeb za 1/8?
Milan-Arsenal, Inter-Celzi
Kako se potcjenjuje ovaj Rubin,pa to je strasno.Dvije godine uzastopno su prvaci Rusije,jaci su od CSKA i Zenita,tako da...A imali su 15 dana odmora s obzirom da im se zavrsilo prvenstvo
Ovako vaznu utakmicu igrat sa 3 spica po meni nije realno,ali dobro je ispalo.Djeluju mi igraci kao da nisu ni dres oznojili.I opet se povrijedise 2 kljucna igraca,ne moze Murinjo izvest najjaci tim trika nema.
Cezar-Maicon-Samuel-Lucio-Chivu-Zaneti-Cambiaso-Stankovic-Sneider-Eto-Milito
Znaci,sad ce nam opet hvalit 3 igraca,no daj Boze da se brzo oporave.
Zrijeb 18.decembra,bice zestoko.Niko ne zeli da izabere Inter
Edit:Licno bih volio da izvucemo Mancester ili Bordo.I ne mogu se sastajat ekipe iz istih drzava i istih grupa
Last edited by Nino_pg; 09-12-09 at 23:15.
Daleko od toga da mislim da su 0 Rubin ali su nocas igrali kao *****.
Obe neka ti priche nego sleti do solitera svraticu za 20ak minuta...![]()
#fakenews
Sad se vidi sto znaci prvo mjesto u grupi...
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Imam osjecaj da ce Chelski da nam ispadne i da ce bit onih 'tranja' mecheva Olympijakos-Sevilla , Bordo - Stutgart i sl![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Be carefull what you wish for,Interisti. Nije taj Bordeaux mali zalogaj kao sto vi mislite. Oni igraju fantastican fudbal,i vrlo su efikasni. Pitajte Juventine i Bavarce(ako ih ima)![]()
DICIOTTO
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks