Olic je izgubljen u prostoru i vremenu, jedino sto ima je ta brzina i nishta vishe!
A tek onaj Pranjic uf onaj je zreo za Oberhauzen, Unteraching ili Koblenc.
ronaldo je sjajan,ali nije najbolji. ali necemo sad u raspravu,svako ima svoje misljenje.mogu se sloziti da je ono masinica za golove. hvala njemu za prolaz Milana i nikom drugom,jer njihovu igru nocas necu komentarisati.ajde da smo u losoj formi ,da nam nista ne polazi za nogom ali sve je obratno i ovakva utakmica.:mad:
Olic je izgubljen u prostoru i vremenu, jedino sto ima je ta brzina i nishta vishe!
A tek onaj Pranjic uf onaj je zreo za Oberhauzen, Unteraching ili Koblenc.
stoji da nije los nego ja jos pogrijesih on je primao u hamburg 3.5m a presao je u bayern za 5 po sezoni a moras se slozit da je to previse. Takodje toni, klose kace a i ovaj gomez no on i da po koji gol.
mozda sam malo subjektivan jer su mi odvratni toni i pogotovo gomez,nikad igraca od onoga majstora..klose je klasa ,masina za golove ali ne ide mu ove sezone pa sam zato to rekao. kad se vrati riberi i oporavi roben ,ako se opet u medjuvremenu ne povrijedi,bice zurke u minhenu.
E makar se slazemo oko Gomeza piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih.
U Stutgart je svaki gol davao od 80-90tog minuta.
Dobar je ovaj Milan. Iz dva meca je uspio okinut bod Zirihu koji je u Svajcarskoj ligi 7. od 10.
Release Yourself
Losa noc Juventusa.. Prichasmo pred utakmicu da Juve ne moze primit 2 gola na svoj stadion, kad ono... Buc. No dobro, i ne zasluzuju prolaz, ako ne mogu da izbore makar remi, sa kim god igrali.
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
pustite milan ovo im je taman super doslo, kiks koji ih nije nista kostao (doduse jes jednog od kladionicara sa foruma tri hiljade). I sad ce opet da zaredjaju mada im nije lak raspores
Ja samo ne bih htio da nam ispane barsa/celzi/arsenal sad u prvi mech dalje.
Hahahah... evo ga, tu smo. Juve, Busacca svira penal kad je penal (za razliku od Saccania) i Buve kaze: "Bye bye Evropo"
Nema Moggia, opet kaze: "Bye bye"... Aoh... Lekcija fudbala, od ekipe koja se mucila protiv Maccabia 'ebote, i koju je Bordo razbio na domaci teren..
Milan? Velika ekipa, prava za Evropu :P Nije do njih, nego su Svajcarci strasno napredovali.. 2 meca, 1 bod.. Ihaaaa![]()
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
brate nemas njima sto da pojednostavljas..prosli smo dalje..samo se sjetite prica u avgustu a pogotovo kad smo formirali igru kad nas je ugazio inter. idemo dalje rosoneri pa ko vise izvuce..a vi se interisti ne falite tim sto je juve izgubio,isti taj tim vas dobi prije 4 dana,valjda vam govori to nesto . ocekujem leprsavu igru intera sjutra hihi![]()
Istina. Uporedjujes li Barcelonu koja je najjaca ekipa Evrope u zadnjih 20 godina, i Real koji je ove godine promijenio 7 od 11 igraca u prvoj postavi? Molim te... Inter igra uzas u LS, i ja sam toga svjestan vise nego vi, ne bjezim od toga.. ali cisto da se izasmijem, jer se Juve i Milan dizu u nebesa, a gledaju u ledja Interu evo 5 godina... i to izmedju Interovih ledja i njih ima jedna debela ladovina(izrazena u bodovima)
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Pa i ja rekoh.Ako ste izgubili od njih kod kuce,odakle tvojim kolegama sa foruma toliko ubjedjenje da ce ih razvalit u gostima.Potpuno su nerealni,ali dobro
Ako je nas fudbal anti-fudbal,kako to da smo dali najvise golova u Seriji A,primili najmanje,a gol razlika nam je +21.Milanu gol razlika +8,a Buventusu +12.Ajde objasni kad si pametan
Polako,djeco,nije ni pola sezone proslo.Vidjecemo dje ce ko biti.Pozdrav za zardjali pehar intera iz '65.Vidio sam rodjenim ocima da je zardjao.Pogodite chiji se sija![]()
Mozda je mislio na rukomet![]()
nije ni u rukomet![]()
Kompletniji je od Mesija - zato je i najboljiAli necemo u raspravu
Zanimljiva situacija kod Milana: u Seriji A, protiv Sampa su odigrali fenomenalno i max motivisano, a u LS protiv Ciriha lose i nemotivisano.Obicno je susta suprotnost...
Barselona NIJE najjaca "ekipa" (odnosno klub, posto se u 20 godina promjeni dosta ekipa) u Evropi poslednjih 20 godina - cak nije ni blizu toga.Real je samo od 1998. do 2002. uzeo isto 3 titule Evr. prvaka - koliko i Barsa - za 100 i kusur godina postojanja.I tacka.
Osim toga, ta logika "Milan je otkinuo Cirihu 1 bod" je umobolna.Onda ispada da je Barsa otkinula Rubinu 1 bod, te da je ista ta Barsa gori tim od Alkorkona, buduci da je ovaj razbio Real sa 4 gola, a Barsa im je jedva dala jedan - i to iz ofsajdaTo su price za iskompleksiranu djecurliju...Real ima 13 bodova i LIDER je grupe - dalja prica je savrseno nepotrebna
P.S.Svaki iole objektivni, krajnje nepristrasni posmatrac i ljubitelj fudbala reci ce ti ovo - Milan je POJAM u Evropskim takmicenjima za Juve i Inter.Reci bilo sta drugo bio bi cist imbecilizam...
to ti je ono kao kad su igraci koma racunali prije nekoliko godina:
partizan-real 0-0
kom-partizan 0-0
kom-real 0-0
kratko ali jebitacno![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks