Evo BBM uvede PVR i HD reciever i dalje ima 20kanala kojih Extra nema. HD i Arena paket je minimum koji ocekujemo.
Sale, ka' ce ove arene, prodje po sezone fudbalske![]()
Ja vec punih 8 dana čekam na instalaciju Extra Trio Flat paketa i niko me još ne zove.
Džaba sam i Saletu davao broj telefona, i on me iskulira!
probaj da resetujes ruter :mrgreen:
Cetinje Forever!!!
Danas zvah da se raspitam za drugi extra tv na isti telefon, kazu moze al stb+instalaciona taksa 100 eura. To je stvarno sramota, da ja placam 100 eura drugi stb a svi ga dobijaju dzabe ako je primaran. Ovaj prvi sam platio 100 eura al ovaj necu centa, jedan sam od prvih korisnika i adsl-a i extra tv-a i ovako mi se vraca :mad:
WoT: Phelsuma
@Katunjanin
Poslao si mi broj mobilnog, a ne broj fiksnog.
@dzipson
To ti je trenutna ponuda za STB2.
pa ti raskini ugovor, pa ga ponovo potpisi i ponovo si novi korisnik![]()
Isti taj Sale prije nego sto se zaposlio u T-com je odje na forum pljuva po cijeli dan po telekomu i internetu... to svi koji su malo duze na forum odlicno znaju. Onda kako se zaposli tamo promijeni se potpuno i od tada ne da niko firmu da mu takne... da ne pominjem da je aktivan odje na forum ka da ga placaju po broju postova. I to mi strasno smeta, sjutra ne daj boze da ga isceraju s posla ili promijeni posa, opet bi se presalta u ove sto ne vole T-com
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Ne znam shto ste skochili na choeka, odje je samo da pomogne. Ni dobro vi ne valja![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Ne osporavam njegovo pomaganje, samo sam naveo neke cinjenice![]()
Stetni, prvi si me x puta pitao na private za ovo ili za ono, pa mi uopste nisi jasan cemu sad' ta prica? U cemu je tvoj problem sa tim sto sam ja pisao i sto sada pisem? Ovdje sam u svoje ime i uz dobru volju. Imas opciju ignore, pa je iskoristi (edit, upravo provjereno - dobro radi). Prijatno.
Last edited by Sale; 09-12-09 at 10:59.
Pa ako cemo iskreno, nije x puta no jednom posto bez dobre veze nisam moga odjavit ISDN u tvoju firmu. Na kraju sam morao preko direktora prodaje to da zavrsim. A ako nije istina ono sto sam napisao, ti reci
Cijenim tvoju dobru volju, ali ne nikako tvoju pristrasnost i hvalisanje proizvoda koji su manje-vise lopovski, pogotovo znajuci u proslosti kolko si im bio naklonjen
Sto se tiche Lige Sampiona na Areni1 imas Multi-prenos tako da su uglavnom pokrivene sve utakmice. Arena 1 prenosi i utakmice Primere kao i Italijanske lige
evo ti link za programe Arene:http://www.tvarenasport.com
Kako su stvari krenule, izgleda da ce T-Com da pokrene akciju prodaje LCD TV-a na mjesecne rate , uz extra tv pakete.
P.S. Da li je jos neko prinjetio da je cg.yu domen jos ziv : www.hbo.cg.yu ?
Odlicno![]()
Oce li mi neko objasnit koji je ono dio filma pod Universalom,poshto izgleda da su falili ili objashnjenje ili poster/sliku za film? Naime radi se o filmu Fast and Furious/The Fast and Furious,pa da ne iznajmljujem bez potrebe. Sale?
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
U opisu filma stoji objavljeno: 2008. Takodje imas spisak glumaca. Kapiram da je to ovaj film http://www.imdb.com/title/tt0870111/
Last edited by Sale; 10-12-09 at 19:05.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks