možda zato što je bolji igrač
Barcelona
Real Madrid
Almería
Malaga
Atlético Madrid
Deportivo La Coruńa
Villarreal
Tenerife
Real Zaragoza
Sporting Gijón
Valencia
Espanyol
Xerez
Real Valladolid
Osasuna
Athletic Bilbao
Racing Santander
Sevilla
Getafe
Mallorca
Da ne quotam postove sad,moram samo rec' da je meni licno Zidan najbolji igrac svih vremena. Sve je umio,i to sa takvom eleganciom,da je to strasno. Nisam gledao sve igrace od prije mog rodjenja,ali jesam dostinu,barem te najbolje,i meni je Zidan bolji od njih svidja. Masina,jednostavno.
Druga stvar. Ronaldo je definitivno igrac sa boljim predispozicijama od Messia. Valjda je toliko ocigledno. Ali,te predispozicije koje Messi ima trenutno bolje koristi od Ronalda. To je razlika u formi,i nista vise.
DICIOTTO
možda zato što je bolji igrač
"Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering" by Jedi Master Yoda
ne ne ronaldo ce bit i dugotrajniji i bolji od mesija
ronaldo ce da okaci kopacke o klin iduce sezone - nesto kao nadal u tenisu.
A mesi je najbolji igrac na planeti i tu je kraj svim pricama. A to da ima neko ima bolje predispocizije od njega? ne znam na osnovu cega to pricate. Mesij kad dribla dribla sa loptom koja mu je na 10 cm od noge a ronaldo to radi u trku i treba mu mnogo veci prostor za manevar nego li mesiju. Brzi je od mesija jer gura loptu ispred pa je preskace - biciklom ali da je bolji to, bar za mene, nema sanse.
lagano otresase onaj deportivo.
Ronaldo definitivno dobro igra i Realu mnogo treba, to se najbolje vidi kad igraju bez njega. Ali da je sad to razlog da ga uporedjujete sa Mesijem stvarno nije, degradirate Mesija. Ronaldo jos malo da napreduje i dostignuce nivo jednog Ibrahimovica, pod uslovom da ovaj stagnira. Kad smo vec kod Ibrahimovica trebao bi LaPorta castiti Inter jos 10 miliona, zbog onog voleja kojim je Ibrahimovic Realu i Ronaldu objasnio kako se daju golovi.
:lolblue::lolblue: isto je reka i moj drug sinoc
ibra je klasa ali je ronaldo mnogo bolji igrac i korisniji za ekipu.
messi je daleko bolji igrac od gore navedenih igraca... to i moja djeca znaju![]()
NAJBOLjI !!!
El mejor jugador del mundo................
"Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering" by Jedi Master Yoda
ronaldo je odlican igrac, ali ko mu je kriv sto je pi*ka smrdljiva, najgrdji coek sto je ikad igrao fudbal
![]()
Aooooooo Anri nema zlatnu loptu i nikad je nece imat,pa je opet jedan od najboljih napadaca svih vremena,nema to nikakve veze!
Ronaldo vs Mesi:
Cinjenica je da je sve sem promjene pravca(a to je zbog tog niskog tezista),sve ostalo na strani Ronalda i samo neko ko nece da prizna ima obraza da ih uporedjuje,pa one golove sto je da Ronaldo prije dvije godine Mesi nece dat za 5,tako da se oni nikako ne mogu poredit,Ronaldo je za koplje iznad njega i Ronaldo ce trajat jos 5-6 godina sigurno,a Mesi sve vise i vise biva procitan i sve vise i vise ima problema sa povredama i konstatnosti,meni su i Dzerard a i Kaka(posebno onaj Kaka iz Milana) mnogo bolji i kvalitetniji igraci od Mesija!!!
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Mesi i Barcelona dobitna kombinacija............
jakuza ja bih ti predlozio da se ti polako prebacis na crngorsku ligu, bundes ligu i tako to![]()
Ibrahimovic u odnosu na Ronalda, neka sto je bolji nego je i jeftiniji![]()
Mnogo je strana na ovom topicu, muka mi je da prelistavam sve. Ne bih ja nikoga iz Barse poredio sa drugim POJEDINCIMA (možda samo Ibrahimović jer je tek došao, ali nije bitan za ovu priču). Način na koji igra Barselona je tako specifičan da isti igrači koji igraju u Barsi ili van nje ne mogu da igraju na isti način (primjer je Eto). Nije isto kad neko igra sa još 8 fenomenalnih tehničara + Pujol, ili kad mora da vuče ekipu fizikalaca (kao Ibrahimović Inter što je vukao).
Što se tiče ko je bolji (ili najbolji svih vremena) - originalni Ronaldo bez premca. I sami Zidan je na to pitanje bez sekunde oklijevanja odgovorio isto. Čovjek je davao gol po utakmici đe god se pojavio. Imao je sve: brzinu, tehniku, snagu, promjenu pravca, šut lijevom i desnom, dribling za ne vjerovat.
A cigo od Kristijana - samo nek je zdravo. Niko ne spori da je dobar igrač, ali...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
tebi moze biti kako oces isto ka meni samo sto se mi ne pitamo no ovi sto glasaju...a glasali su ka sto znas.
golove koje je dao ronaldo? one suteve iz daljine i slobodnjake? Mesi biva procitan-slaze po 4-5 igraca svaki put? Mesi se povredjuje (pogledaj ko je vise odsustvoavo sa terena u zadnjih 2 godine a i sva je prilika da ce ronaldo zavrsit ka nadal. no necu vise da se raspravljam jer nema svrhe.
Za mene je Iguain najbolji igrac reala i tacka pa neka su tu i ronaldo i kaka. Ko ih vadi iz govana svaki put? IGUAIN...
Ronaldo...
Čovjek koji nema iskonski, izvorni dribling...
Čovjek koji je ,,tvrd" na lopti, prijemu
Čovjek koji treba prostor za dribling...
Čovjek koji je isforsiran, prenapumpan i koji nikada neće imati mekoću i finoću argentinskih i brazilskih majstora-NIKADA!!!
Mesi...
Ima mekoću...
Ima nevjerovatnu brzinu sa loptom...
Ima dribling na ,,maramici"
Ima prijem kao ,,ljepilo"
Upoređenje je NEPRISTOJNO!
Zidan je istinski majstor i tu dileme nema ...
Naravno oni malo stariji znaju da je postojao samo jedan, jedini neprevaziđeni fudbaler (ako je to uopšte i bio) Dijego Armando Maradona!!
Nikada se više neće roditi takav mađioničar.
Sve poslije njega je BORANIJA...
Libertas
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks