View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 159 of 941 FirstFirst ... 59109149155156157158159160161162163169209259659 ... LastLast
Results 3,951 to 3,975 of 23521

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a to sto njihov policajac nije spijecio tucu, to vam je normalno za njih.
    isto to rade i sa nasim automobilima.
    kad vide MNE tablice odmah lome, a policija okrece glavu..

a zato ih ovdje kod nas niko nesmije dirati, samo sto im i ne placamo da dodju.
    ehhh qq
    Tradicija Jadrana Novljana se tice!
    PVK JADRAN CKB HERCEG NOVI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    ne no je navijac seltika iz glazgova
    bravo pametan si ti momak

Thanks Thanks Given 
    9,329
    Thanks Thanks Received 
    6,806
    Thanked in
    2,679 Posts

Quote Originally Posted by Renato_King View Post
    bravo pametan si ti momak
    izuzetno, ali vidim da se i ti trudis samo naprijed

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

haahhahaahhaahahaha

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne nego brat Spanulisa iz Panathinaikosa

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jutros je godisnjica bombardovanja Dubrovnika,posto su odnosi medju klubovima MNE i HR odlicni,mislim da nema ni velikih problema izmedju navijackih grupa,prosto,sinoc je bilo jako lose obezbjedjenje,kako redarsko tako i policijsko,zao mi je sto ce neke navijace staviti na crnu listu,bez potrebe...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ALi takve propuste policije nidje nisam vidio !! Mi ulazimo na bazen a od nas 10 m stoji grupa njihovih navijaca i vicu nam *****o vam mater u picku a cuva ih 1 policajac ?!?!??!?!?!?!?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Postavljen je novi nacelnik policije u DU,tamo su zadnje godine palili privatna auta policije,tukli policajce,podmecali eksplozije ispred kuca,uvukli su im strah u kosti...sem iz medija koliko znam,pricao mi je i jedan njihov ugostitelj da je organizacija rada policije jako losa u DU i da sem saobracaja nista drugo i ne rade

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

dobro, sad vi polemisete oko tuce i navijaca....a niko ne prica o utakmici.

jeli claun, da ne kazem klovnu, nesto su vam sinoc drhtale ruke u bazenu, a? :P xD
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    274
    Thanked in
    107 Posts

tek si sad izaso iz rupe posle blame u spaniju?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ClauN`vs`RaideR View Post
    ALi takve propuste policije nidje nisam vidio !! Mi ulazimo na bazen a od nas 10 m stoji grupa njihovih navijaca i vicu nam *****o vam mater u picku a cuva ih 1 policajac ?!?!??!?!?!?!?
    Nije to slucajan propust, budi siguran..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fidimose View Post
    dobro, sad vi polemisete oko tuce i navijaca....a niko ne prica o utakmici.

jeli claun, da ne kazem klovnu, nesto su vam sinoc drhtale ruke u bazenu, a? :P xD
    Je li se piše odvojeno bidonu.Claun je jeo juče pred put u Dubrovnik

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pričate gluposti. niko nije očekivo nerede jer ih nikad u povijesti do sad nije ni bilo u gružu. du policija je još i blaga i ne naviknuta na čuvanje navijača. (ove budalaštine da policija samo regulira promet i ništa drugo ne radi, da se podmeće eksploziv ispred kuća neću ni komentirat). i kako bi policija mogla spriječit nekoga da viče ***** vam...

beštije imaju transparen na kojem stoji prekrižen HN, je li to znači da bi onda u kotoru na bazenu trebalo bit veliki broj policajaca da čuva beštije?
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Je li inspektoru Dubrovacke policije odletilo auto u vazduh? Je li bilo samaranja policajaca? Je li bilo ubistava stranih turista? Je li bilo mita da se ne rade istrage? Ajde,ispade da mi znamo sve a ti nista...Nemoj braniti Hr policiju,reci da su neprofesionalni i gotovo.Primorac ce doc sebi,tako je bilo i prosle godine.Svi su digli ruke od njega,pa posta prvak Evrope
    Last edited by minjo; 06-12-09 at 13:23.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dubrovačka policija koja je obezbjeđivala utakmicu je napravila organizacioni propust i nije se snašla u datoj situaciji. Sami njihov odnos prema nama je bio vrlo korektan, ako izuzmemo sami incident i lažno saopštenje njihove glasnogovornice.
    "Владај нашим грчем, крвава Русијо
    царуј душом нашом, Велика Будућа"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Wolverine View Post
    tek si sad izaso iz rupe posle blame u spaniju?
    blamaze? zbog cega?

cattaro vas naguzio, jug vas silovao....to je za pohvalu?

ja sam nakon svake pobjede i poraza kritikovao jadran, nikad ih nisam hvalio, kao sto to radi mustur i ostali, jer smatram da pretjerano hvaljenje igraca moze samo kontra-efekat da postigne.

a vi evo odje polemisete o tuci, policiji, zlocinima u dubrovniku, a niko utakmicu nije pomenuo, tako da fidimo se.

@PERPER:

hvala na ispravci, vjerovatno taj dan nisam bio u skoli kad su se ucile rijeci koje se pisu zajedno i odvojeno.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fidimose View Post
    blamaze? zbog cega?

cattaro vas naguzio, jug vas silovao....to je za pohvalu?

ja sam nakon svake pobjede i poraza kritikovao jadran, nikad ih nisam hvalio, kao sto to radi mustur i ostali, jer smatram da pretjerano hvaljenje igraca moze samo kontra-efekat da postigne.

a vi evo odje polemisete o tuci, policiji, zlocinima u dubrovniku, a niko utakmicu nije pomenuo, tako da fidimo se.

@PERPER:

hvala na ispravci, vjerovatno taj dan nisam bio u skoli kad su se ucile rijeci koje se pisu zajedno i odvojeno.
    Ja bi prije reko da ti nisi uopste iso u skolu ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jadran nikada gore nije igrao,Primorac isto.Posto je ovo dno dna,mogu igrati samo bolje,i jedni i drugi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    Jadran nikada gore nije igrao,Primorac isto.Posto je ovo dno dna,mogu igrati samo bolje,i jedni i drugi.
    Za nas nije cudit sto igraju ovako,ne zna se kad su zadnju platu primili.....dok jadran lezi na pare,doveli su sve naj igrace al jbg imaju real madrid sindrom !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

U Primorcu je taj problem bio i prosle godine,Jadran sa tacno onoliko problema koliko je je i novih-starih igraca

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sve same gluposti...
    no comment

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    Je li inspektoru Dubrovacke policije odletilo auto u vazduh? Je li bilo samaranja policajaca? Je li bilo ubistava stranih turista? Je li bilo mita da se ne rade istrage? Ajde,ispade da mi znamo sve a ti nista...Nemoj braniti Hr policiju,reci da su neprofesionalni i gotovo.Primorac ce doc sebi,tako je bilo i prosle godine.Svi su digli ruke od njega,pa posta prvak Evrope
    jedan slučaj bombe i to kod narko inspektora, nakon što je krenula opsežna akcija protiv narko miljea. iz tvojeg posta se moglo to shvatit kao da je to pravilo, a ne eksces. nije bilo niti jedno ubojstvo turista, a i svuđe đe turisti dolaze u masovnom broju može se nešto tako dogodit. ako misliš na onu australku to se ne zna je li ubojstvo, ili se opila (zna se da je pila cijelu večer) i pala niza stjene (puno realnija opcija, ali jebiga shvaćam roditelje njenje koji to ne prihvaćaju, a imaju veliki pristup australskim, pa onda i našim medijima).

ne kažem da policija ne može bolje, ali nisu loši.
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nije mi cilj prepucavanje,ali ne vidim razlog sto branis policiju,ja postujem tvoju zemlju a ti ne trebas da si advokat niciji,pa ni policiji.Na istom mjestu dje je "poginula"Britt Lapthorne,"poginuo" je i Cheski turista.Nije valjda da prelaze toliki put da bi se "bacili sa stijene" u DU.Radi svega sto se desavalo,od reketiranja i ubistava smjenjen je nacelnik policije DU.Pa jesam li ja kriv sto je Engleska vlada upozorila svoje gradjane da ne dolaze u Dubrovnik.Jos jednom ti kazem,nista zlonamjerno vec ocekujem malo kritike,a kao pomorac imam dosta prijatelja ,od cap.Laptala pa na dalje,kakvu je njemu policija tek igru spremala,ali hvala bogu,dobri se zavrsilo.Vratimo se sportu.I da se vise ne ponove ovakve slike privodjenja:
    Last edited by minjo; 06-12-09 at 18:02.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pošto sam sinoć zalomio (Čvrga dobio sina), neću ić u dužinu. Prve dvije četvrtine ekipe su bile manje više podjednake. Po meni, sve se promjenilo kad je Bošković dobio s pravom zamjene. Jug je proigrao i doslovno uništio Primorca. U Juga najbolji su bili Dobud, kojeg niko nije mogao čuvat i Obradović koji je sa 4 gola bio najbolji strijelac. Definitivno, njegova najbolja utakmica sezone. Frano je bio standardno dobar i slobodno mogu pohvalit i Ivana Sukna koji je zabio 2 lijepa gola te Semana koji je s lijepim golom pokazao da se na njega može računat ove sezone. Obradovala me činjenica da je u igru ušao mladi Ivanković, napravio kontru i zabio lagano. Također je igrao Marko Macan i zamalo zabio sa stative.
    Kod Kotorana su potpuno podbacili Kiss, golman Radić i Azevedo. Kad je Obradović zabio 2 zadnja gola sa 7-8 metara Radić nije uspio ni dignut ruke izvan vode. Zapravo, kad bolje razmislim ne mogu nikoga puno pohvalit u Primorcu jer ipak su europski prvaci i dosta očekujem od njih. Isto bi htio reć da su se ispraksirali sa dodavanjima na drugu stativu jer su zabili tako 4 gola.
    Što se tiče suđenja, na momente je bilo smješno. Sudili su Margeta (slovi da je među 3 najbolja na svijetu ) i Štampalija koji je među 3 najbolja naša suca. Mogo bi nabrajat bar 20 situacija koje su smješne, ali evo, spomenut ću samo dvije. Neki igrač Primorca opucao je na gol i lopta se odbila 2 metra od gola i tu su skočili Obradović i Steinmetz. Paulo je potopio loptu i umjesto da se sudi topljena Štampalija je dosudio peterac. Takvu smiješnu odluku nisam u životu vidio. Druga situacija je bila kad je Jug bio u napadu i Sandro je opucao u blok i lopta mu se vratila nazad. Jug je nastavio igrat 5-6 sekundi sve dok Bebić (kontrolor) nije došao do Margete i reko mu je da je pogriješio, da je istekao napad. Ne znam kako nije vidio da se lopta odbila jer je bilo očigledno. Ovaj se naljutio na njega, ali ga je poslušao i svirao Jugu kontrafaul. Tada su se digle cijele tribine i Jugova klupa. Ja stvarno mislim da je Bebić jedini na bazenu koji nije dobro vidio. 5 sekundi nakon toga suci su svirali kontra faul Primorcu i tako vratili loptu Jugu. Meni je smiješno da se Bebić diže usred napada i govori sucu da svira kontrafaul Jugu. Žalosno.
    Što se tiče incidenta na tribini, mi smo bili blizu i sve smo vidili. Sve je počelo jer su se 2 navijača Beštija počela naguravat i 1 „cajo“ je uletio i htio odvest jednog navijača van. Ostale Beštije su skočile i htjele obranit prijatelja i onda su naravno ostali „caji“ došli u pomoć. Nije tu bilo nekog velikog fajta. Ne znam točno zašto, ali je jedan naš navijač uletio među njih ko Rambo i počeo se mlatit. U cijelom tom komešanju jedan navijač Beštija uspio se spustit dolje, na bazen sa šalom. Na njega se zaletio predsjednik Hrnić i u maniri jednog zaštitara ga uhvatio za majicu i obuzdao dok pravi zaštitari nisu došli. U tom trenutku sam se posramio što imamo takvog predsjednika. Sramota je da jedan predsjednik velikog kluba, kao što je Jug, ide utjerivat pravdu. Hrniću srami se. Na kraju incidenta 2 navijača su bila pritvorena. Također moram pohvalit navijanje Beštija u početku utakmice. Njihove pjesme su odlične. Na drugom kraju tribine se okupila balica od 30ak „navijača" Juga gdje je prosjek bio 14 godina. Oni su takodjer imali dvije pjesme koje su pjevali. „Ubi Srbina“ i „***** vam mater u pičku“. Sramota. Ja bi im zabranio dolazak na utakmice.
    Za 10 dana se igra 2. kolo Eurolige i ove dvije ekipe će se opet nać i odmjerit snage. Siguran sam da će utakmica bit dosta bolja i zanimljivija. Jug sigurno neće pobjedit 7 razlike ko sinoć.

HVALA TI DANČE !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ClauN`vs`RaideR View Post
    Ja bi prije reko da ti nisi uopste iso u skolu ?
    kaze covjek koji pise REKO (rekao) i ISO (isao), i sebe naziva klovnom....
    <--- leuk

Page 159 of 941 FirstFirst ... 59109149155156157158159160161162163169209259659 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)