A eee, sad bi ti da se pored postojecih bazena grade po jos jedan zatvoreni i otvoreni.
Meni se cini da se i kod ovog, poput mnogo slicnih sportskih objekata koji su se gradili u zadnje vrijeme, vise vodilo racuna o poslovnim prostorima nego o stvarnoj namjeni. Mozda grijesim...
Kup je 12-og. Derbi u polufinalu. Finale 23. Sve u Budvi.
Mi Super Kup Evrope igramo valjda 21. u Kotor?
Jesu li nas ovo vec izbacili iz Kupa? :twisted:
Do prije 2 godine smo kukali kako imamo malo utakmica, a sad...pretjeralo se.
P r i m o r a c
Neka je srce, ono je jedno ruglo od bazena, mislim konkretno na bazen, ne Sport Cafe i ostalo..I neka se pravi ovaj bazen, ako bude kao po projektu, super!I nije ga veliki problem "pokrit" na 4-5 mjeseci godisnje ako bude trebalo..
:lolblue: :lolblue:
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Jug 14 : 7 Primorac
Jadran HN9 : 4 Mornar
Mladost 5 : 5 Budva
hahaha, sta je ovo 'dragi' kotorani? ne mozete ni jedan derbi dobiti, pa se medjusobno mlatite...neka neka, treba tako.
e evropski prvaci, olilao vas jug kao malu djecu, ccc....da mi je samo vidjet opravdanja sad. ja mislio da jadran lose igra, sad mi je lakse....ajmo JADRANE!!!!!!
budvi svaka cast za remi, napokon su im otkinuli bod u zagrebu.
<--- leuk
haha ne mogu da vjerujem
eto toliko od svemocnog Primorca.
mada bice jos sansi za koji poen kad bude meceva protiv POSK-a i Kopra.
JADRAN HN NAJBOLJI!
Tradicija Jadrana Novljana se tice!
PVK JADRAN CKB HERCEG NOVI
mada cudno je ovo? niko nista od ovih kotorana ne pise sad.
mislim sinoc je bio mec i svi bi ovdje pisali i hvalili se da je Primorac dobio.
a kad jadran izgubi takodje svi kotorani pisu i slave
buuuu
Nemojmo se medjusobno prepucavati,vec ako ima neko pravu informaciju,koliko je Bestija prenocilo u dubrovackoj policiji i kada ce biti pusteni? Sramota da se biju medju sobom.,sad ce im biti zabranjen ulazak u HR.
haha sramota procitao sam jutos da su se medjusobno potukli kao mala djeca.
lagano
NISMO SE TUKLI IZMEDJU SEBE !!!!! shvacate li da je to lazavina ??? Ulecela su 2 dubrovcanina da se biju sa nama !!!!!
Gledajte momka u maslinastu majcu ulijece medju nama da se bije iz dubrovnika je !!!
Ima snimak dje se vidi kako ulece jedan dubrovcanin pored policajca i bije bestije,a policajac mrtav ladan ceka interventan vod da udje medju publikom
Eo ti taj klip! DObio je takve batine da se nece nidje vise zalijecat
e na to sam mislio
ne znam nisam bio tamo, da bi znao je li taj momak sa zelenom majcom navijac Juga ili ne. mada to nije ni vazno...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks