Page 177 of 321 FirstFirst ... 77127167173174175176177178179180181187227277 ... LastLast
Results 4,401 to 4,425 of 8018

Thread: Iz raznih novina

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Odlican past i Drecun="u sridu", a duhovito!
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    2,547
    Thanks Thanks Received 
    528
    Thanked in
    251 Posts

Dreco je uvijek bio "svjestan" gdje živi i čime je okružen.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,985
    Thanked in
    4,009 Posts

I uvijek je bio dio svega toga.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    I uvijek je bio dio svega toga.
    Neko je zgodno prokomentarisao da nikad nije htio da bude Kilibarda umjesto Kilibarde, ili kasnije Soc umjesto Soca. Uvijek je htio da bude Vojin umjesto Vojina

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    11 Posts

Default Svaki dan sve luđe vijesti! Sad će valjda da kupe FC Everton ili recimo FC Charlton?

Beskućnici će postati bogataši

NEVJEROVATAN PREOKRET SUDBINE BRAĆE IZ BUDIMPEŠTE

London - Dva brata beskućnika, koji žive u baraci u predgrađu Budimpešte, dobila su obavještenje o nasljedstvu u visini od preko dvije milijarde eura, koje im je ostavila baba, objavio je londonski “Dejli telegraf”.
    Braća Zolt i Geza Peladi nemaju stalnu adresu, a preživljavaju skupljajući i prodajući otpad koji pronađu na ulici.
    Međutim, izgleda da je takvom životu došao kraj. Braća su dobila obavještenje da su, zajedno sa sestrom koja živi u Americi, imenovani za nasljednike imovine njihove bogate babe, prenosi “Telegraf”.
    Radnici u humanitarnim ustanovama su vijest javili braći Peladi nakon što su dobili službeni dopis o ostavštini i nasljednicima od advokata babe koja je živjela u Njemačkoj pokrajini Baden-Virtemberg.
    "Znali smo da nam majka potiče iz bogate porodice, ali je ona, zbog svoje naravi, izgubila sve kontakte sa porodicom. Nakon toga je ostavila i nas djecu, pa mi s njom i sa ocem nijesmo imali nikakve kontakte, dok majka nije umrla", rekao je za ATV televiziju 43-godišnji Geza Peladi.
    Prema njemačkim zakonima, direktni nasljednici automatski imaju pravo na imovinu. S obzirom na to da babina ćerka nije živa, novac ide unucima.
    "Ako se ovo ostvari, sigurno ćemo nadoknaditi život koji smo do sada vodili – imali smo samo jedan drugog – nijedna žena nas neće pogledati dok živimo u baraci", rekao je Geza i izrazio nadu da će konačno imati normalan život i porodicu.
    Britanski dnevnik navodi da braća trenutno traže kopije smrtovnice svoje majke, dokaz identiteta i porodične veze kao zakoniti nasljednici, prije nego što otputuju u Njemačku da prime bogatstvo.
    Prošlog mjeseca, jedan student iz Moldavije naslijedio je skoro milijardu eura od davno zaboravljenog rođaka, piše “Dejli telegraf”. Sergeju Sudevu bogatstvo je ostavio ujak kojeg nije vidio 10 godina. Uprkos novom statusu bogataša, Sudev namjerava da završi studije novinarstva.
    “Telegraf” piše da je lutrija jedini način na koji se u Evropi obično obogate ljudi skromnog materijalnog stanja. List navodi da su ranije ovog mjeseca, grupa radnika jednog kol centra i jedan bračni par zajedno dobili najveću ikad nagradu na lutriji u Britaniji, u iznosu od 91 milion funti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    11 Posts

NIKŠIĆANIN J.A. (12) ČUDOM OSTAO ŽIV NAKON PADA SA VIŠESPRATNICE

Skočio sa zgrade i ostao živ Dvanaestogodišnji Nikšićanin J.A., učenik sedmog razreda Osnovne škole "Olga Golović" u Nikšiću, zasigurno će dugo pamtiti 1. decembar, kada je samo zahvaljujući sreći preživio pad sa višespratnice u Ulici Vuka Mićunovića. Skočivši sa zgrade Meander, visoke petnaestak metara, J.A. je slomio obje pete, što je, prema riječima ljekara nikšićke opšte bolnice, najmanja povreda koju je ovom prilikom mogao zadobiti. U većini slučajeva padovi sa ove visine obično se završavaju smrtnim ishodom.
    Kako nezvanično saznajemo, dvanaestogodišnji dječak se na samoubistvo odlučio nakon što je toga dana dobio jedinicu iz matematike. Pošto je roditelje obavijestio o lošoj ocjeni, J.A. je nastavio da uči gradivo koje je po rasporedu imao u školi sljedećeg dana, nijednim gestom ne pokazujući da je planirao da sebi zbog toga oduzme život. Međutim, kasnije, istog dana, preksinoć, oko 20 časova, dok su njegovi roditelji sjedjeli sa rodbinom, dječak je neprimijetno napustio stan i sa obližnje višespratnice pokušao da sebi oduzme život.
    Ne razmišljajući o posljedicama, otvorio je prozor od stana, koji se nalazi u potkrovlju zgrade i izašao napolje. Iako su ga djelići sekunde dijelili od smrti, Bog je, izgleda želio da J.A. ostane živ. Kao nekim čudom, skočivši sa zgrade, naočigled roditelja i brojnih stanara, dječak se dočekao na noge. Od siline udara popucale su mu petne kosti, a nakon snimanja ustanovljeno je da drugih povreda nema.
    U nikšićku Opštu bolnicu, gdje mu je ukazana ljekarska pomoć, dopremljen je u svjesnom stanju, gdje se uspješno oporavlja na Ortopedskom odjeljenju, okružen roditeljima i rodbinom koji još ne mogu da shvate šta se dogodilo.

L.N.

http://www.dan.co.me/index.php?nivo=...&clanak=210907

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

ne vjerujem da ce mu samoubistvo vise padat na pamet...
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

NOVI UDžBENIK ISTORIJE ZA IV RAZRED GIMNAZIJE IZAZVAO POLEMIKE
    Istorijske činjenice ili političke istine

Istorijske činjenice o raspadu SFR Jugoslavije trn su u oku dijela opozicije. Dok je za njih udžbenik „skandalozan“, zbog konstatacija o Amfilohiju (Radoviću) i Bukovici, za priznate istoričare nema dileme da je sve utemeljeno u faktima. Savjet za opšte obrazovanje, koji je odobrio udžbenik, smatra da ima nekih nedorečenosti, ali da se to sve može popraviti u redovnoj proceduri provjere svakog od domaćih udžbenika

...OPŠIRNIJE ČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU

www.pobjeda.me

Interesatno, ima li ko citav clanak da objavi ovdje?
    "Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson

 Think different!

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Quote Originally Posted by Rave92 View Post
    NOVI UDžBENIK ISTORIJE ZA IV RAZRED GIMNAZIJE IZAZVAO POLEMIKE
    Istorijske činjenice ili političke istine

Istorijske činjenice o raspadu SFR Jugoslavije trn su u oku dijela opozicije. Dok je za njih udžbenik „skandalozan“, zbog konstatacija o Amfilohiju (Radoviću) i Bukovici, za priznate istoričare nema dileme da je sve utemeljeno u faktima. Savjet za opšte obrazovanje, koji je odobrio udžbenik, smatra da ima nekih nedorečenosti, ali da se to sve može popraviti u redovnoj proceduri provjere svakog od domaćih udžbenika

...OPŠIRNIJE ČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU

www.pobjeda.me

Interesatno, ima li ko citav clanak da objavi ovdje?
    Neka pjene do nove godine,dosta smo se i mi ka djeca kontaminirali raznim udzbenickim otpadima sastavljanim u zadimljenim cumezima SANU.
    Cinjenica je cinjenica.
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,738
    Thanked in
    1,092 Posts

Quote Originally Posted by Jov View Post
    Mislim da to i ne pisu crnogorci, uostalom nista nije dovijeka trajalo, proci ce fasizam dukljana i montenegrina. Samo neka oni zive u zabludama.
    Kako ste zvali ono što su vaši pisali gore po Srbiji?Kako ste zvali vaše ponašanje 90tih kad je svakom ko se javno izjašnjava ka Crnogorac bilo frka ođe živjet?Kako je izgledalo ono blokiranje i prijetnja ubistvima članova LSCG?A što mislite o pozivima vaših svjetovnih i duhovnih vođa da se Dukljani/Crnogorci pobiju,spale,prikuju?
    Jel to fašizam,nacizam,što je u pitanju?
    Prijeti li vama neko danas,ćera li vas iz vaših kuća?

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,985
    Thanked in
    4,009 Posts

... Reče umjerenim, tolerantnim i objektivnim tonom.

Istorija je najružnija nauka od svih. Svaka budala može da buba datume i da se poziva na radove istomišljenika, a da zanemaruje ono sa čime se ne slaže. Dovoljno je da znamo da postoji lik kao što je DR Stamatović. Ovakvih ima đe god da se pogleda.

Opšte je poznato da istoriju pišu pobjednici. A kako je, u zavisnosti od ugla posmatranja, i pobjednik relativan pojam, sama istorija mora biti puna rupa i neistinitih događaja (ili makar neistinitih interpretacija).

Vrlo je licemjerno kritikovati (čak i kad je to opravdano) način na koji se servira istorija danas, a istovremeno se pozivati na istoriju koju je neko nekad na isti način napisao i servirao.
    Last edited by NHM; 04-12-09 at 12:34.

Thanks Thanks Given 
    4,439
    Thanks Thanks Received 
    8,570
    Thanked in
    3,297 Posts

Svako ima svoju istoriju. Sve zavisi od toga kome ce dati da je pise. Naravno svaki rad je pristrasan i subjektivan, tako da te knjige iz istorije uopste nisu relevantne za ucenje, ucimo 'necije' vidjenje istorije.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Dutch View Post
    Kako ste zvali ono što su vaši pisali gore po Srbiji?Kako ste zvali vaše ponašanje 90tih kad je svakom ko se javno izjašnjava ka Crnogorac bilo frka ođe živjet?Kako je izgledalo ono blokiranje i prijetnja ubistvima članova LSCG?A što mislite o pozivima vaših svjetovnih i duhovnih vođa da se Dukljani/Crnogorci pobiju,spale,prikuju?
    Jel to fašizam,nacizam,što je u pitanju?
    Prijeti li vama neko danas,ćera li vas iz vaših kuća?
    Apsolutna je laz i neistina da je devedesetih svako ko se izjasnjavao kao crnogorac bio maltletiran. Posto pises neistine pogledaj popis stanovnistva tokom devedesetih(po tom popisu vecinski izjasnjena Crna Gora i njeni gradjani su maltletirali sami sebe jel tako?). Kao drugo navedi udzbenik na koji se pozivas pod "ono sto su vasi pisali gore po Srbiji" i koji to nasi? LSCG ne postoji kao partija vise, a rijetko kada su imali vise od 10% glasova sto govori da nisu imali podrsku u narodu dok je recimo Djuka uzeo mnogo vise od njih kada je presao sa srbovanja na antisrbovanje. Kao trece, mnogo se vise sada cuju komentari tipa "pa ajte u Srbiju" za sve koji ne podrzavaju rezim M Dj-a i vise se sikaniraju prosrpski orjentisani gradjani Crne Gore nego ijedan clan LSCG-a devedestih. Meni licno niko ne prijeti jer se bojim da bi ja bio taj koji bi nekoga iselio odavde da to krene.

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,738
    Thanked in
    1,092 Posts

Koliko imaš ti godina?Ako se ne sjećaš a ono pođi na yt i pogledaj snimke kad je LSCG išao u prosrpske opštine .Prijećeno im je likvidacijom svaki put.
    Ako tebi niko ne prijeti okle onda znaš da drugima prijete,jel ti neko od riječi doša i reka:mene sinoć bili neki ljudi u crnom i rekli da se selim u Srbiju?!
    Ne govorim samo za udžbenike iz Srbije već za sve pisano što je stizalo,ljudi koji su se deklarisali kao crnogorci i za nezavisnu su tad predstavljani kao neke nemani i manijaci,ako se ti toga ne sjećaš mora da si još bio u vrtiću .
    I dalje tvrdim da nije prijatno bilo bit crnogorac .Dolazili su i kod mog oca i kod drugih, kumova i prijatelja, i prijetili da će u zatvor ako ne odu da ratuju,da će da izgube posa itd.
    I molim te reci kako vas mi to šikaniramo?!
    Jel ne idemo istim autobusim i vozovima,jel morate u neke druge radnje da kupujetem,jel vaš novac vrijedi manje,jel vas javno na ulici ponižavamo,jel možda nosite neke oznake da bi se razlikovali od ostatka stanovništva?
    Od svoje zaslijepljenosti mržnjom prema Crnoj Gori ne vidiš ništa drugo :?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    11 Posts

i vise se sikaniraju prosrpski orjentisani gradjani Crne Gore nego ijedan clan LSCG-a devedestih.
    Obrazloži malo, pušti basne.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,985
    Thanked in
    4,009 Posts

...vise se sikaniraju prosrpski orjentisani gradjani Crne Gore nego ijedan clan LSCG-a devedestih.
    Bacanje bombe, prebijanje pristalica, sudski procesi... I to je jedinstveni (tada prosrpski DPS) radio. I njihove pristalice, naravno.

Uostalom, ako su svi Crnogorci Srbi, onda je i ogromna većina položaja u državnoj upravi, odborima direktora državnih firmi, sudovima i tako dalje, pokrivena Srbima. Ne može se valjda istovremeno bit i ugrožen i član ogromne većine (milsim na nacionalne grupe; većina ljudi u CG je ili siromašna, ili na granici siromaštva, a to je dostignuće koje je zajedničko za CG-SR političare u Crnoj Gori).
    Last edited by NHM; 04-12-09 at 13:33.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    11 Posts

Default "Vijesti" 10. 11. 2009. .... Evo jedan primjer ugroženosti Srba! Genocid zar ne?

Ko mu se nameračio?

IGORU LALIĆU IZ ANDRIJEVICE TREĆI PUT PODMETNUTA EKSPLOZIVNA NAPRAVA ISPOD AUTOMOBILA

Bijelo Polje - U snažnoj eksploziji koja je juče sat i petnaest minuta iza ponoći odjeknula u centru Andrijevice i uznemirila tamošnje žitelje, oštećen je automobil “reno 5“ (BA AJ 244) vlasništvo Igora Lalića.
    Incident se desio na parkingu između Crnogorske komercijalne banke i Doma zdravlja a od gelera, najvjerovatnije bombe M-75 bačene ispod Lalićevog vozila, oštećeno je i staklo na parkiranom teretnom „mercedesu“ (AN AA 818.) i ambulantnom vozilu „pežo“ (AN AA 861). Ostaci gelera mogli su se zapaziti i na fasadama nekih objekata u blizini.
    Lalić je ispričao „Vijestima“ da ga je probudio strahovit tresak. ”Sa suprugom i devetnaestomjesečnim sinom živim kao podstanar u stambenom objektu u blizini. Automobil sam ostavio na parkingu ne sluteći da će se naći na meti drskog napadača. S pravom ističem da se radi o drskosti, jer kako drugačije da okvalifikujem ovakav postupak pošto u blizini na objektu CKB postoji video nadzor. Ubijeđen sam da je vinovniku neko pružao logističku podršku,” kaže Lalić.
    Lalić je zaposlen kao kontrolor u Šumskoj upravi u Andrijevici a inače je član lokalnog odbora DPS-a. Ističe da je od 6. aprila prošle godine ovo treći slučaj „atentata“na njegov automobil.
    “Bio sam član izborne komisije iz DPS-a u područnom odjeljenju OŠ “Milić Keljanović“ u Cecunima za vrijeme prošlogodišnjih aprilskih predsjedničkih izbora. Neposredno po zatvaranju glasačkog mjesta uništen mi je „jugo“. Nepoznati napadač je najvjerovatnije pomoću dugačkog drveta podmetnuo vatru ispod, a zatim pobjegao,” kaže Lalić.
    Drugi slučaj, kako navodi, desio se 18. marta ove godine kada je u isti automobil koji je juče bio meta napada, ubačen Molotovljev koktel.
    “Taj incident se desio nakon posjete Svetozara Marovića, Predraga Boškovića i Nikole Kovačevića i sastanka sa lokalnim odborom DPS-a. Auto je stajao na parkingu na udaljenosti oko 40 metara od mjesta na kojem se juče desio incident. Tada me je popravka koštala preko 1000 eura. Vjerovatno je ovo pokušaj da se „disciplinujem“, ali zaista ne znam u kom smislu jer se trudim da se nikome ni službeno ni politički ne zamjerim. To dobro znaju svi moji sugrađani. Očekujem da će policija i pravosudni organi identifikovati vinovnika i otkriti motiv „drskih“ nasrtaja na mene,” zaključio je Lalić.
    Uviđaj je obavio istražni sudija Osnovnog suda u Beranama Milovan Spasojević sa ekipom beranske policije, a prisutan je bio i rukovodilac Ispostave policije u Andrijevici Miodrag Božović, čiji su službenici obezbjeđivali mjesto nezgode.
    Sudija Spasojević je kazao za „Vijesti“da će predmete izuzete sa mjesta eksplozije uputiti na analizu u Foreznički centar u Danilovgradu.

B.Č.

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,738
    Thanked in
    1,092 Posts

Quote Originally Posted by niksicanin 24 View Post
    @Dutch, nije bilo nikakvih, kao sto ih danas nema "prosrpskih" opstina(mada, ja bas i ne znam tacno sta znaci ta rijec prosrpski). Sve sto je LSCG dozivljavao tada, organizovali su Crnogorci Milo, Sveto i Momir. I sve si u pravu, sve je to bilo, i barikade i prijetnje i stigmatizacija u medijima, i lazne citulje i ko zna sta sve jos. I iza toga su uvijek stajali Crnogorci na celu sa Milom Djukanovicem. I, ne samo da su oni naredjivali, nego su izvrsioci na terenu bili njihovi, Veljovic koji je muslimanima prijetio odsjecanjem usiju, ili onaj rusticni lik Ceko Dacevic, perjanica dps u Pljevljima.

Nemojte nas Srbe da optuzujete za vase unutarcrnogorske raspre. Sve rijesite to sami. Mi vam tu ne trebamo. Zli jezici bi rekli da ni sami ne znamo kako cemo i sta
    Izvini mi nismo onda živjeli u istu zemlju i u isto vrijeme.Ja te ljude ni danas ne doživljavam kao crnogorce nego kao prevrtače.Sveto i Momir se i danas izjašnjavaju ka Srbi.Devedesetih su se na njihovim skupovima nosile srpske zastave,blagosilja ih je srpski mitropolit Amfilohije,u ime srpstva su jurišali na Dubrovnik.Ako mi ne vjeruješ opet imaš YT na kojem(fala Bogu i mudrim ljudima koji ne daju da se to zlo zaboravi) oni sve to svojim riječima potvrđuju.Tako da vam ne stoji ta priča nikako.Tad nije postojala priča o Velikoj Crnog Gori nego o Velikoj Srbiji.
    Za "prosrpske" opštine nisam se dobro izrazio .Mislim na opštine sa stanovništvom koje je većinski podržavalo rat i svu tu nesreću devedesetih(a da se ne lažemo bilo ih je dosta tad)

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Apsolutna je laz i neistina da je devedesetih svako ko se izjasnjavao kao crnogorac bio maltletiran.
    Ja ih znam ogroman broj.
    Moje racunat necu,da ne bude shaka u prsi ovo ono...
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,738
    Thanked in
    1,092 Posts

Ti slobodno na pm pošalji

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by Dutch View Post
    Izvini mi nismo onda živjeli u istu zemlju i u isto vrijeme.Ja te ljude ni danas ne doživljavam kao crnogorce nego kao prevrtače.Sveto i Momir se i danas izjašnjavaju ka Srbi.Devedesetih su se na njihovim skupovima nosile srpske zastave,blagosilja ih je srpski mitropolit Amfilohije,u ime srpstva su jurišali na Dubrovnik.Ako mi ne vjeruješ opet imaš YT na kojem(fala Bogu i mudrim ljudima koji ne daju da se to zlo zaboravi) oni sve to svojim riječima potvrđuju.Tako da vam ne stoji ta priča nikako.Tad nije postojala priča o Velikoj Crnog Gori nego o Velikoj Srbiji.
    Za "prosrpske" opštine nisam se dobro izrazio .Mislim na opštine sa stanovništvom koje je većinski podržavalo rat i svu tu nesreću devedesetih(a da se ne lažemo bilo ih je dosta tad)
    Ocigledno da nismo. Svi ovi za koje govoris su Crnogorci, i ja bih molio, a i volio da svoje stvari resavate medjusobno. Nas ostavite van toga.
    Kad se islo na Dubrovnik, jugoslovenska je ideja bila, ma sta to znacilo, a ne srpska, a sto se ove dvojice tice, i tada i danas se izjasnjavaju kao Crnogorci.
    Uostalom, iz Praga se javlja bivsi predsednik LSCG i cini mi se da ne optuzuje Srbe za nepocinstva koja je dozivljavao on ili njegova stranka.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
    Ja ih znam ogroman broj.
    Moje racunat necu,da ne bude shaka u prsi ovo ono...
    Ok ako mislite da su se maltletirale pristalice LSCG-a ja se sjecam da jesu ali to su cinjeli isti ovi ljudi koji su danas najgrlatiji crnogorci i koji najvise masu zastavama ako cemo pravo. Poenta je da mi kao narod ne tolerisemo drugacije opredjeljenje jer su to posljedice sto nasilnistva raznoraznih vladara i zelje da dovijeka vladaju sto zbog komunizma koji nas je unzadio po tom pitanju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    11 Posts

Quote Originally Posted by niksicanin 24 View Post
    Kad se islo na Dubrovnik, jugoslovenska je ideja bila, ma sta to znacilo, a ne srpska,
    Ovako je naš niksicanin 24 napisao da razaranje Dubrovnika nije razlog što nas Dubrovcani mrze. :lolblue:
    Tako je i napad na Dubrovnik bio zarad Jugoslavije a ne Velike Srbije. :lolblue:

Pri tom niksicanin 24 nema apsolutno ništa protiv Velike Srbije! :lolblue:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by Ćipur View Post
    Ovako je naš niksicanin 24 napisao da razaranje Dubrovnika nije razlog što nas Dubrovcani mrze. :lolblue:
    Tako je i napad na Dubrovnik bio zarad Jugoslavije a ne Velike Srbije. :lolblue:

Pri tom niksicanin 24 nema apsolutno ništa protiv Velike Srbije! :lolblue:
    Rasturio si me sad
    Sjajna analiza i na kraju poentiranje.

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Ovo ne mogu da vjerujem, oko cega se vi prepucavate . . . Kad je to DPS bio srpski ili crnogorski ? Pokojni Miro Vickovic je svojevremeno to objasnio najbolje kad je rekao da im je vjera Dojc marka, a da im je crkva banka na kipru. Sad evo neko vrijeme imaju autokefalnu "Prvu banku" osnovanu 1901 i mitropolita Drecuna i patrijarha Aca. One nesretne muslimane je Karadzicu izrucila ista ona struktura koja je liberalima balvane stavljala po puteva da ne mogu na sjever promociju odrzati. Ona ista sruktura koja je Ceku Dacevicu i ovome Vukovicu te je danas gradonacelnik Pljevalja dala oruzje, kasnije je priznala Kosovo. Ista struktura je poslala vojsku i policiju i rezerviste na Dubrovnik te su tamo ginuli momci za cije interese to im porodice ni danas ne znaju, a oni su se poslije izvinuli i rekli da ce platiti odstetu. Zasto je poginulo toliko momaka i na koliko crnogorskih domova je crni barjak stavljen zbog njihove dubrovacke avanture, a za njihovu djecu posebne privatne skole i svadbe po pola miliona. Samo to nije iz perioda dok su bili Srbi ili Crnogorci, to je iz perioda dok su udisali podjorgansku apu sa dedinjskog kreveta ili iz kasnijeg perioda kad su uspravljali CG pa su prebjegli pod suknju Medlin Olbrajt da se sakriju od Slobodana Milosevica. Niti su branili srpstvo, niti danas brane crnogorstvo, sve su to radili za pare, evo i prodadose sve za pare, oce li im ikad biti dovoljno ?

Page 177 of 321 FirstFirst ... 77127167173174175176177178179180181187227277 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)