Ne - ti budi srecan sto Ronaldo nije pogodio zicer, a potom i Marselo i Iguain, pa Ronaldo opet glavom - a sto je Barsi priznat gol iz OFSAJDA
Ja nisam rekao da Real ima bolji tim/igru od Barse - to si mogao zakljuciti i sam, da znas da citasReal ne moze da da go sa igracem vise 30 minuta , i zavisi od jednog jedinog igraca (Ronalda).Ako mislis da je takav tim bolji od Barce nemoj vise da gledas fudbal.Rekao sam da su sinoc bili izjednaceni, a da je Barsa dobila nezasluzeno, golom iz ofsajda...
Real igrao DEFANZIVNO?!? :shock: Ti ili si naprosto operisan od fudbala, ili nisi gledao kompletno prvo poluvrijeme, u kojem je Real bio nadmocan i napadao svo vrijeme - i imao stoprocentnu sansuA cinjenica je da je Barselona svo vrijeme se trudila da napada, Real igrao vise defanzivno od Barce, sa vise igraca na sredini,prekidao igru i trazio sansu iz osvojenih lopti na sredini , kontri i polukontri .
Da znas malo vise o fudbalu, znao bi da je Real jos uvijek u procesu izgradnje tima - te da se timski duh, pobjednicki mentalitet i hemija u timu ne prave za 2 mjeseca :wink: Izlazak Ronalda kao da je iznenadio sve na terenu, a Real NIJE igrao sa igracem vise do kraja (iskljucenje Dijare)Kad su primili god pukli su potpuno , nisu znali dje su.Dje im je karakter da se onda povrate? Da napadnu sa igracem vise ?Ne moze tako da igra jedan veliki tim, niti jedan takav tim moze da se mjeri sa Barselonom.
I linijski sudija je bio dobro postavljen, pa je opet priznao Barsin gol iz ofsajdaSto se toga tvoga penala tice mislim da je sudija koji je bio na 5 metara bolje vidio i procijenio situaciju(posebno jer nista nije imalo da mu blokira pogled) nego ti na tv-u.
Da - malo objektivniji od OvrebaDa ne pominjemo da je sudija objektivan za razliku od tebe.I ti ces da mi govoris o objektivnosti - koji mrtav hladan kazes da je Real igrao defanzivno
Zemljo, otvori se :monkey:
Igrali su dobro, bili bolji u kompletnom prvom dijelu, imali konkretnije sanse - a Barsa je dala gol iz ofsajda, uz nedosudjen penal za Real.Zakljucak - pobjeda je nezasluzena...U svakom slucaju odigrali su dobro,nadigravali su se,ali nemoj da prosipas tu pricu da je Barselona nezasluzeno pobijedila.

Reply With Quote

I ti ces da mi govoris o objektivnosti - koji mrtav hladan kazes da je Real igrao defanzivno 
Bice zanimljivo, nema sto.
Povraca mi se od tog...Ne samo zato sto nije istina - vec iz razloga sto je trulo, licemjerno i zaslosno...Sa ogromnim naglaskom na licemjerno...

Bookmarks