View Poll Results: Prvak je...

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Barcelona

17 38.64%
  • Real Madrid

17 38.64%
  • Almería

0 0%
  • Malaga

0 0%
  • Atlético Madrid

5 11.36%
  • Deportivo La Coruńa

0 0%
  • Villarreal

0 0%
  • Tenerife

1 2.27%
  • Real Zaragoza

0 0%
  • Sporting Gijón

0 0%
  • Valencia

2 4.55%
  • Espanyol

0 0%
  • Xerez

0 0%
  • Real Valladolid

0 0%
  • Osasuna

0 0%
  • Athletic Bilbao

1 2.27%
  • Racing Santander

0 0%
  • Sevilla

1 2.27%
  • Getafe

0 0%
  • Mallorca

0 0%
Page 51 of 201 FirstFirst ... 4147484950515253545561101151 ... LastLast
Results 1,251 to 1,275 of 5016

Thread: Primera / Liga Espanola 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by _HokutoNoKen_ View Post
    U svemu se slazem sa tobom,ali ono penal nije bio. Nad Ronaldom,ako mislis,nije bio. Otisla mu lopta,pa je pao pri minimalnom kontaktu.
    Postujem misljenje - ali po meni je bio.Nije mu otisla lopta vec je sklonio, a Pike ga je zaustavio sa obje ruke...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by wtf?! View Post
    AnotherWorld budi srecan sto nije zavrseno 2:0 , posto je messi na kraju propustio 100% sansu.
    Ne - ti budi srecan sto Ronaldo nije pogodio zicer, a potom i Marselo i Iguain, pa Ronaldo opet glavom - a sto je Barsi priznat gol iz OFSAJDA

Real ne moze da da go sa igracem vise 30 minuta , i zavisi od jednog jedinog igraca (Ronalda).Ako mislis da je takav tim bolji od Barce nemoj vise da gledas fudbal.
    Ja nisam rekao da Real ima bolji tim/igru od Barse - to si mogao zakljuciti i sam, da znas da citas Rekao sam da su sinoc bili izjednaceni, a da je Barsa dobila nezasluzeno, golom iz ofsajda...

A cinjenica je da je Barselona svo vrijeme se trudila da napada, Real igrao vise defanzivno od Barce, sa vise igraca na sredini,prekidao igru i trazio sansu iz osvojenih lopti na sredini , kontri i polukontri .
    Real igrao DEFANZIVNO?!? :shock: Ti ili si naprosto operisan od fudbala, ili nisi gledao kompletno prvo poluvrijeme, u kojem je Real bio nadmocan i napadao svo vrijeme - i imao stoprocentnu sansu

Kad su primili god pukli su potpuno , nisu znali dje su.Dje im je karakter da se onda povrate? Da napadnu sa igracem vise ?Ne moze tako da igra jedan veliki tim, niti jedan takav tim moze da se mjeri sa Barselonom.
    Da znas malo vise o fudbalu, znao bi da je Real jos uvijek u procesu izgradnje tima - te da se timski duh, pobjednicki mentalitet i hemija u timu ne prave za 2 mjeseca :wink: Izlazak Ronalda kao da je iznenadio sve na terenu, a Real NIJE igrao sa igracem vise do kraja (iskljucenje Dijare)

Sto se toga tvoga penala tice mislim da je sudija koji je bio na 5 metara bolje vidio i procijenio situaciju(posebno jer nista nije imalo da mu blokira pogled) nego ti na tv-u.
    I linijski sudija je bio dobro postavljen, pa je opet priznao Barsin gol iz ofsajda

Da ne pominjemo da je sudija objektivan za razliku od tebe.
    Da - malo objektivniji od Ovreba I ti ces da mi govoris o objektivnosti - koji mrtav hladan kazes da je Real igrao defanzivno Zemljo, otvori se :monkey:

U svakom slucaju odigrali su dobro,nadigravali su se,ali nemoj da prosipas tu pricu da je Barselona nezasluzeno pobijedila.
    Igrali su dobro, bili bolji u kompletnom prvom dijelu, imali konkretnije sanse - a Barsa je dala gol iz ofsajda, uz nedosudjen penal za Real.Zakljucak - pobjeda je nezasluzena...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by AnotherWorld View Post
    Postujem misljenje - ali po meni je bio.Nije mu otisla lopta vec je sklonio, a Pike ga je zaustavio sa obje ruke...
    Ok,ok... Razlika kriterijuma. Ja vise volim engleski kriterijum. Malo vise kontakta,posebno za najstroziju kaznu.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ok,ok... Razlika kriterijuma. Ja vise volim engleski kriterijum. Malo vise kontakta,posebno za najstroziju kaznu.
    Kao i vecina mojih drugova Izgleda da sam ja odje jedini "Spanac" :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    9,169
    Thanks Thanks Received 
    3,996
    Thanked in
    2,399 Posts

Kao i vecina mojih drugova Izgleda da sam ja odje jedini "Spanac" :mrgreen:
    Ti si jedini ovdje suvishe neobjektivan,i josh imash obraza da uporedjujesh Barsinu igru sa igrachem manje od 62-og minuta a Dijara je iskljuchen na kraju,no aj priznaj da je gol Ibrakadabre fenomenalan ipak

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Ti si jedini ovdje suvishe neobjektivan
    Dokazi

i josh imash obraza da uporedjujesh Barsinu igru sa igrachem manje od 62-og minuta
    Barsa je po meni ljepse igrala kad je ostala sa igracem manje...

a Dijara je iskljuchen na kraju,
    Pa?

no aj priznaj da je gol Ibrakadabre fenomenalan ipak
    Gol je vrh - samo sto je postignut iz malog ofsajda, to je problem ;-)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zna li ko parove osmine finala kupa ??

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hercules-Osasuna

Celta de Vigo-Villarreal

Barcelona- Sevilla

Recreativo-Atletico Madrid

Malaga-Getafe

Rayo Vallecano-Mallorca

Alcorcon-Racing Santander

Valencia-Deportivo La Coruna
    Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sjeća li se iko da su već jednom izvučeni parovi osimne kupa španije?

svuđe je pisalo! i Barsi je ispao alkorson, pa smo i mi ođe pričali o tome, mora da se neko sjeća...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da... Ja se sjecam. Rekli smo ako i njih alkorkon dobije da treba da osvoji
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by liquido View Post
    Hercules-Osasuna

Celta de Vigo-Villarreal

Barcelona- Sevilla

Recreativo-Atletico Madrid

Malaga-Getafe

Rayo Vallecano-Mallorca

Alcorcon-Racing Santander

Valencia-Deportivo La Coruna
    E, zivote :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da... Ja se sjecam. Rekli smo ako i njih alkorkon dobije da treba da osvoji
    Treba da osvoji svejedno - i to ne samo zbog onih 4-0, vec i zbog drugog meca (1-0)...

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Another jos sijes mrznju po forumu, pobi li onu djecu sto navijaju za Barsu ?

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Bolji iz meca Barsa-Sevilja ide na Valensiju ili Deportivo Bice zanimljivo, nema sto.

Mesi, Mesi ,Mesi.....is the best !!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Proša je još jedan El Clasico. 3. pout zaredom pobjeda Barse, a to se nije dešavalo odavno da neko naniže 3 pobjede. Od kad je Gvardiola tu samo se dobija (2:0, 2:6 i 1:0). Pobijedit ekipu koja je potrošila preko 300 miliona € na pojačanja, prestavlja veliki uspjeh i to ne dolazi slučajno. Sve je to plod Barsine ideologije, koja uspijeva više nego dobro. Na meč sa realom, Barsa je imala 7-8 igrača iz svoje škole, a real je imao samo 2 kolko mi se čini. Igra je ista iz meča u meč, ali još su svi miljama daleko da je provale, da je zaustave. Real je odigra odličan meč i pokazao je da igrači Barse nijesu vanzemaljci i da je moguće nadigrat ih. Ali i pored toga što real nije razočarao nikoga, ja nikad ne bih bio zadovoljan da moj tim izgubi od glavnoga rivala, a potrošio je tolko para, tolko grdnija para. Kristijano je najavljiva pobjedu, najavljiva da će dat ne znam ni sam kolko golova - i ništa od svega! Bahato se ponaša već, a nema kredita za to! Još ništa nije vratio ni realu, ni navijačima, ni pre$edniku. Ali to je briga druge ekipe.

Što se tiče kupa španije - ona info da je Barsa sa alkorsonom (itd) su dezinformacije. Ljudi koji su to izbačili u javnost su podrazumijevali da se parovi formiraju uz pomoć "drva" tj onih grana, ali to se praktikuje tek od ove runde tj 1/8 finala kupa. Žrijeb nije moga bit gori, čini mi se. Đe baš da sevilja da nam dopane. No dobro, taj kup me nije ni prošle interesovao, i samo sam se nervirao prošle godine, dok sam gledao kako Mesi i ostali prvotimci igraju kup, ali eto - ispalo je fantastično i kako treba! Lično ne bih ima ništa protiv da se ispane od te sevilje i da se ekipa posveti šampionatu i ligi šampiona.

Barsa $utra (tj danas već) igra protiv Hereza u goste. To je meč koji će odigrat unaprijed jer idu u emirate da igraju svjestko prvenstvo za klubove, pa odrađuju meč koji će propuštit dok su tamo! Meč na papir - prelak, + herez je potonji na tabelu, no ti mečevi su ponekad teži no oni sa jačim timovima. Pep se žalio kako Barsi skoro uvjek dopane da igra u 10 ili 9 uveče, jer se onda vrate kući tek u zoru. A eto ovaj meč sa herezom je moga bit odigran npr. u 7 uveče, jer nema drugih mečeva, ali eto po ko zna koji put kad Barsa gostuje termin je kasno uveče. Pike će odmorit, Buskets odrađuje suspenziju zbog crvenoga protiv reala, a Milito ipak neće bit uključen u ekipu za ovaj meč. Njegov oporavak je skoro gotov, i očekuje se da će zaigrat, kolko - tolko, jer konkurencija Pujol, Pike, Markez, Čigrinski otežavaju njegovu igru a + što mu je forma - zna se, kakva je! Registrovan je u ekipu koja će u dubai igrat za titulu svjetskog šampiona, i ja se tolo nadam da će zaigrat i da mu karijera ipak nije ugašena. Barsa ga iz čiste etike nije prodala dok je bio povrijeđen, ali sad kad se oporavi tj ovo ljeto ja mislim da će sigurno otić. pominju se neki argentinski klubovi, pa i saragosa iz koje je i doša u Barsu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by opmne View Post
    Another jos sijes mrznju po forumu, pobi li onu djecu sto navijaju za Barsu ?
    Taman kad pomislih da ne mozes nize pasti... :burp:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by FC_Barcelona View Post
    Pobijedit ekipu koja je potrošila preko 300 miliona € na pojačanja, prestavlja veliki uspjeh i to ne dolazi slučajno.
    Tim se ne pravi preko noci - i svi mi odlicno znamo da je Real bio odlican, sa obzirom da je tek u procesu izgradnje tima.Real je odigrao casno, hrabro i napadacki - dok se, recimo, jedan veliki CELSI na tom istom stadionu, protiv te iste Barselone zabio u misju rupu.Da je srece TO bi se cijenilo - ali zato sto je REAL u pitanju - nekako se izbjegava pominjanje tog fakta

Sve je to plod Barsine ideologije, koja uspijeva više nego dobro.
    Pobjeda u ovom El klasiku APSOLUTNO nema dodirnih tacaka sa bilo kakvom "ideologijom" - Barsa je dobila jer je iskoristila svoje sanse (tacnije jednu od dvije) dok Real svoje nije - a imao ih je PRIJE Barse, i bile su konkretnije.Uz to je gol Barse postignut iz ofsajda.Ovog puta samo sreca za Barsu - i nista vise...

Na meč sa realom, Barsa je imala 7-8 igrača iz svoje škole, a real je imao samo 2 kolko mi se čini.
    Kasiljas, Raul, Arbeloa, Granero Zasto navijacima Barse konstantno lose ide matematika kad se govori o Realu?

I pitanje - koliko igraca iz SVOG podmlatka imaju ekipe Milana, Intera, Celsija, Liverpula, Man. UTD-a?Njima to niko ne zamjera - samo se Realu nabija na nos sto "nedovoljno" koristi svoj omladinski pogon

Kristijano je najavljiva pobjedu, najavljiva da će dat ne znam ni sam kolko golova - i ništa od svega!
    Jos ces reci da je Ronaldo bio los na tom mecu Covjek je bio povrijedjen toliko dugo - a nisu ga mogli stizat po terenu.Najprije Busketc i Pujol.Ko je ono najbolji je strijelac u LS ove sezone?

Još ništa nije vratio ni realu, ni navijačima, ni pre$edniku. Ali to je briga druge ekipe.
    I te kako jeste - a i tek ce u pravoj mjeri.Nekako zanemarujes cinjenicu da je bio povrijedjen toliko - a da je opet dao toliko golova i da je Real samo dobijao sa njim - kao i to da je dao najvise golova u LS ove sezone.Namjerno, ili...ne znam

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I pitanje - koliko igraca iz SVOG podmlatka imaju ekipe Milana, Intera, Celsija, Liverpula, Man. UTD-a?
    Raspravljaj se koliko oces,samo mi nemoj Milana dirat', da te zamolim! :mrgreen:
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by FC_Barcelona View Post
    Proša je još jedan El Clasico. 3. pout zaredom pobjeda Barse, a to se nije dešavalo odavno da neko naniže 3 pobjede. Od kad je Gvardiola tu samo se dobija (2:0, 2:6 i 1:0). Pobijedit ekipu koja je potrošila preko 300 miliona € na pojačanja, prestavlja veliki uspjeh i to ne dolazi slučajno. Sve je to plod Barsine ideologije, koja uspijeva više nego dobro.
    Zaboravih da napomenem - nabasah na ovaj podatak:

Real je radio TOTALNU rekonstrukciju tima - i potrosio je oko 250 miliona.Barsa je vec IMALA tim koji je osvojio LS, Primeru i Kup Kralja - a potrosila je 113 miliona.

Samo cu reci - PAMETNOME DOSTA

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Raspravljaj se koliko oces,samo mi nemoj Milana dirat', da te zamolim! :mrgreen:
    Za Milan samo respekt, ti znas :mrgreen:

Morao sam pomenut' u kontekstu - posto su mi vise do*urcile price o Barsinoj "djeci", i Barsinoj "skoli".Taj Real ima vise svoje "djece" u timu nego POLA Evropskih klubova, i to najvecih - pa se opet pljuje SAMO po Realu.Jad i bijeda :burp:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ma salim se ja. Sad cu ti ja rec' razlog zbog kojeg ti je Real pod vatrom po tom pitanju. Oni se bave visemilionskim uvozom igraca-ubjedljivo vise od ostalih klubova,i onda im se zamjera sto se ne okrenu svojoj kanteri,umjesto "bacanja" tolikog novca. Ja mislim da je to problem.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kakav je AnotherWorld za sve ima odgovor...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja samo zbog njega ulazim na ovu temu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ma salim se ja. Sad cu ti ja rec' razlog zbog kojeg ti je Real pod vatrom po tom pitanju. Oni se bave visemilionskim uvozom igraca-ubjedljivo vise od ostalih klubova,i onda im se zamjera sto se ne okrenu svojoj kanteri,umjesto "bacanja" tolikog novca. Ja mislim da je to problem.
    Apsolutno tacno - problem je u sledecem.Zasto onda ljudi ne kazu tako, jasno, konkretno i koncizno (kao ti sad) da im TO smeta kod Reala (Realove politike) - umjesto prese*avanja tipa "Real kupuje igrace - Barselona ih stvara"? Povraca mi se od tog...Ne samo zato sto nije istina - vec iz razloga sto je trulo, licemjerno i zaslosno...Sa ogromnim naglaskom na licemjerno...

Primjer - Real dovodi Kaku za preveliku svotu novca.Laporta prvi uskace sa kritikom u smislu "Real i Barsa imaju razlicite "filozofije" postojanja i poslovanja" i najstrasnije iskritikuje Pereza za taj potez i "ubijanje" fudbala - a na kraju prelaznog roka izvrsi transfer Eto-a (a svi znamo koliko vrijedi najbolji strijelac Barse, Kameruna i Majorke SVIH VREMENA) uz DOPLATU OD 50 MILIONA EVRA za Ibrahima Dobija li ovim postupkom rijec "licemjerje" novo znacenje, ili sam samo ja lud?

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Taman kad pomislih da ne mozes nize pasti... :burp:

Definitivno probam da se strmoglavim na tvoj nivo

Page 51 of 201 FirstFirst ... 4147484950515253545561101151 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)