Ima![]()
~ 50 e.
...ima li nacina da vratim mile na land rover LR3 2006,naravno da me ne uhvate jer nekoliko hiljada mile nije vrijedno ici u zatvor s obzirom da je ilegalno,i koliko bi ta usluga kostala ako je moguce...?? Thanks.
~ Peace Love & Gucci ~
Ima![]()
~ 50 e.
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
gucci, zasto nelegalno, dje??? Kod nas je sve legalno... i da, ima, a cijena je od 20tak do koliko ocesh na novija i skuplja kola (kao sto su tvoja inace)
evo razlog da se ne kupuju kola kod naskriminal organizovani
![]()
" Nepismen ali pun para . Jesam li ovo dobro napisao ? "
e ovako...to mi treba za USA a ne za CG...ja znam da mogu da vratim mile i ovdje, dok koliko sam upucena a nisam sigurna treba da se vrate na 2mjesta tako da nema sanse niko to da provali,a mene interesuje je li moguce to izvesti na land rover 2006...do prije 5g. znam da nije moglo... prosao je 45.000...
~ Peace Love & Gucci ~
Koji je razlog vracanja ? To nije velika kilometraza ?
da zaebe buduceg kupca eto koji je![]()
She is only here to annoy herself!
45 000 , to ce ti svako uzet i bez vracanja![]()
moguce je ameri imaju po 5-6 auta pa se desava da auto od 10 godina predje ukupno 10000 milja a ne 45 za 3-4 god![]()
ih sada , to ka jedan cica iz njemacke doveo golfa 4 da proda starog koji je prosao 25 000 km ^^ sto je ovako malo prosao , ma stojao je u garazu bog zna koliko :/
za auto i ne valja da stoji...
...racuna se god. od 10-12 hiljada mile... dok ja sam za jednu god. presla preko 20.000, dok za dvije god ako nastavim ovako bit cu u minusu 3.200$...zar nije bolje naci nekoga vratiti mile za 500$ i ustedjeti 2.700$...sad se razumemo![]()
~ Peace Love & Gucci ~
ovdje za 500$ ima da ti vrate i godiste![]()
hahah ova dva zadnja posta su najaca
![]()
ja ne mogu da vjerujem, da djevojka ovo otvoreno prica, javno, na forumu. U mojoj glavi bar, onaj kome ovo pada na pamet je lopovovcina.
lopovcina je kad dovedu golf V koji je presa 340.000km i vrate ga na 120.000.
ovo je ipak blazi oblik![]()
f6
ajte sada nemojte djevojku zebavati , kada smo mi svi posteni![]()
to je na engleski zhargonski trule sto u ovom slucaju znaci da i trula auta mogu da naprave da nisu trula...
uticaj gajov na menI
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks