View Poll Results: Prvak je...

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Barcelona

17 38.64%
  • Real Madrid

17 38.64%
  • Almería

0 0%
  • Malaga

0 0%
  • Atlético Madrid

5 11.36%
  • Deportivo La Coruńa

0 0%
  • Villarreal

0 0%
  • Tenerife

1 2.27%
  • Real Zaragoza

0 0%
  • Sporting Gijón

0 0%
  • Valencia

2 4.55%
  • Espanyol

0 0%
  • Xerez

0 0%
  • Real Valladolid

0 0%
  • Osasuna

0 0%
  • Athletic Bilbao

1 2.27%
  • Racing Santander

0 0%
  • Sevilla

1 2.27%
  • Getafe

0 0%
  • Mallorca

0 0%
Page 49 of 201 FirstFirst ... 394546474849505152535999149 ... LastLast
Results 1,201 to 1,225 of 5016

Thread: Primera / Liga Espanola 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    9,760
    Thanks Thanks Received 
    6,074
    Thanked in
    2,319 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    evo i nesto sto je zbog malo veceg ofsajda donijelo titulu realu

prisjetite se
    Od igracha juventusa je lopta doshla do njega tako da nije ofsajd...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    9,433
    Thanks Thanks Received 
    6,881
    Thanked in
    2,707 Posts

Quote Originally Posted by Nino_pg View Post
    Nema potrebe spominjat ofsajd,nije bilo nista drasticno vec milimetarski.Jedva se vidi i u snimku,a ne uzivo.
    Sto se tice Reala,jedva cekam da vidim Pelegriniju ledja.Ako Kristijano nije bio spreman za cijeli mec,trebao je da ga ostavi na klupu i da ga ubaci odmah u drugom pol.To mu je greska br 1.
    Druga greska je Marselo.Taj momak ne zna koju poziciju pokriva,previse forsira u napadu,a ima tehniku lijevog beka.U odbrani ispada cesto tako da po meni on nije za prvih 11.
    Onaj Xabi Alonso je jedno drvo,spor je ka racku,a pasovi mu nisu na nivou iz proslih godina.Nije mogao da bude standardan u Liverpulu,zato ga je i Rafa dao na prodaju.Strasno losa investicija.
    Jos jednom da spomenem katastrofalnog sudiju,ko odgleda snimak sve ce mu bit jasno.Prije je za balet,a ne za fudbal

potpunoo se slazem i mislim da je jedan od najizvikanijih igraca danasnjice

Thanks Thanks Given 
    9,433
    Thanks Thanks Received 
    6,881
    Thanked in
    2,707 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Od igracha juventusa je lopta doshla do njega tako da nije ofsajd...
    a nemoj medooooo
    cist ka suza

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

potpunoo se slazem i mislim da je jedan od najizvikanijih igraca danasnjice
    Meni je on jedan od najboljih igraca na svojoj poziciji.Ukusi se izgleda BAS razlikuju

Marselo je bio blago receno ocajan, najgori u obje ekipe.Pelegrini je opet dokazao koliko samo nije zreo za klupu kluba poput Reala...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by AnotherWorld View Post
    Meni je on jedan od najboljih igraca na svojoj poziciji.Ukusi se izgleda BAS razlikuju

Marselo je bio blago receno ocajan, najgori u obje ekipe.Pelegrini je opet dokazao koliko samo nije zreo za klupu kluba poput Reala...
    Bra'o. Marcelo-veze s mozgom. Kaka' je do duse potsjetio na pravog sebe. Vrhunski prodori,asistencije da ne pricam.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

evo i nesto sto je zbog malo veceg ofsajda donijelo titulu realu

prisjetite se
    Ovo nije ofsajd, buduci da je za akciju bila kljucna devijacija od igraca Juventusa...

Moglo je jedino da se sudi ako bi sudija procjenio da je Mijatovic "ometao" golmana u momentu suta (zaklanjao mu vidno podrucje), sto mislim da nije bio slucaj

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by _HokutoNoKen_ View Post
    Kaka' je do duse potsjetio na pravog sebe. Vrhunski prodori,asistencije da ne pricam.
    Bio je odlican, samo me je nerviralo to sto je imao dosta izgubljenih lopti.Moze on to mnogo bolje, svi to znamo...

Thanks Thanks Given 
    9,433
    Thanks Thanks Received 
    6,881
    Thanked in
    2,707 Posts

Pelegrini je dobar trener ali pritisak unistava, pa njemu je granero igrao odlicno i sigurno mu je neko rekao iz uprave mici to i ajd zdravo.

E sad druga stvar:
    Xabi alonso
    ili:
    Esijen, Zerard, Kambijaso, Jaja Ture, Maskerano, De rosi, Fabregas ima jos sigurno.....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sudjenje je ocajno bilo.Ibrakadabra je stvarno za respect.

Thanks Thanks Given 
    9,760
    Thanks Thanks Received 
    6,074
    Thanked in
    2,319 Posts

Bio je odlican, samo me je nerviralo to sto je imao dosta izgubljenih lopti.Moze on to mnogo bolje, svi to znamo...
    Igra od nocas je bila na nivou one iz milana... Uvijek on ima dobar broj izgubljenih lopti (mozhda ne kao nocas al priblizhno), da je real iskoristio onih par asistencija njegovih niko te izgubljene ne bi primjecivao... Inache kod one akcije sa ronaldom mislim da je mogao lagano da shutne, posle onakvog prodora bio bi to vrhunski gol...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako si mislio na moj post,ja sam totalno ravnodusan prema Barsi i Realu.Ofsajd nije bio,po mom misljenju.Pricam o nekim drugim sudijskim odlukama.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pelegrini je dobar trener ali pritisak unistava, pa njemu je granero igrao odlicno i sigurno mu je neko rekao iz uprave mici to i ajd zdravo.

E sad druga stvar:
    Xabi alonso
    ili:
    Esijen, Zerard, Kambijaso, Jaja Ture, Maskerano, De rosi, Fabregas ima jos sigurno.....
    Pelegrini jeste dobar trener - za klub poput Viljareala.Za Real - ne, i to je manje vise svima jasno...

Xabi Alonso je DPL (deep lying playmaker) nesto slicno Pirlu.Esijen je klasicni DFM, Kambjaso isto, Jaja Ture takodje, Maskerano svakako.Fabregas je nesto sasvim drugo - klasican CMF.Dzerard je klasa za sebe - ali njega Perez sigurno NIJE mogao dovesti.De Rosi je fantastican igrac - i sigurno bi bio moj izbor da sam na Perezovom mjestu.Mislim da su i pokusali da ga dovedu - ali se izjalovilo...

Alonso je masina - povezuje odbranu sa sredinom, ima odlican pas (sve vrste), odlican pregled igre, dobar u presingu i stabilnosti pozadi, unosi neophodnu sigurnost i smirenost u igru (narocito pred svojim golom) i sl...Jedina (najveca) mana mu je uzasna sporost...

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Igra od nocas je bila na nivou one iz milana... Uvijek on ima dobar broj izgubljenih lopti (mozhda ne kao nocas al priblizhno), da je real iskoristio onih par asistencija njegovih niko te izgubljene ne bi primjecivao... Inache kod one akcije sa ronaldom mislim da je mogao lagano da shutne, posle onakvog prodora bio bi to vrhunski gol...
    Apsolutno se slazem

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Dinošjanin View Post
    a pogledaj im sad vadjenje, ofsajd koji je i sad diskutabilan... u svakom slucaju pobjeda je cista jer je barsa odrzala cas realu sa igracem manje plus je mesi imao sansu za 2-0
    Pobjeda je sve sem cista, buduci da je gol postignut iz ofsajda, a Realu nije sviran cist penal...

Real je takodje imao konkretnije prilike, tako da pobjeda nije cak ni zasluzena

uglavnom sto je najbitnije dobi real po prknu jos jednom po ko zna koji put na nou kampu... real je barsu na kam nou u zadnjih 20 godina dobio maximum 2 puta a barsa njih u madrid samo u zadnjih 3-4 godina 3-4 puta (bitno pomenuti cuvene utakmice 0-3 i 2-6)
    Final score kaze: 68 naprama 61 za REAL.To je all that matters

ostaje da se lijece komplexi do sledeceg duela, ipak mi je milije u sred madrida slaviti jer kod kuce to je vec tradicija koja traje i traje...
    Ostaje samo cinjenica da je sudija opet presudio u korist Barse i donio bodove istoj.TO je tradicija koja traje od 1960/61 i 4 ponistena gola u polufinalu Kupa Sampiona protiv Reala.Srecom, ima Boga - pa su u finalu ispraseni od Benfike, a na titulu su cekali SAMO do 1992. godine :mrgreen:

ps. inace meni jedna od omiljenih pobjeda barse nad realom je kad su ih dobili 2-3 u sred madrida kad je djovani dao treci odlucujuci gol za barsu, kad je rukom pokaziva publici .!. ta ne umire nikad
    Meni je svakako omiljen onaj svecani spalir od predprosle godine, kada je aplauzom momcad iz Katalonije docekala sampione u bijelom - a potom bila ispracena kuci sa 4 gola u mrezi Kada je Real zadnji put priustio Barsi jedno takvo zadovoljstvo?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E sad druga stvar:
    Xabi alonso
    ili:
    Brate nemoj samo ovu dvojicu...em igraju ne bash komplet istu poziciju nego je jos Alonso i fudbal izmislio za njih.(spor dosta nazhalost)

Eo ti Another World objasnio sve u njegov post vezano za gore pomenute igrache.

Thanks Thanks Given 
    9,433
    Thanks Thanks Received 
    6,881
    Thanked in
    2,707 Posts

svi redom pomenuti su lise lamparda i zerara zadnje dvije godine DM ne kazem ja sad sa sonija to nego sve je to isti djavo samo sto su ih sad skoro svudje dvojica pa je jedan kopac a drugi tehnicar. Maskerana ni ja ne volim ali ajd pade mi na pamet jer ga je trazila barsa ali nemoj brate kambjaso je masina

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Treba imat u vidu koliko je Barsa igrala s igracem manje,i opet bila dominantna,cak i vise no kad su bili 11 na 11,tu se vide jaki,i za to im svaka cast....

Thanks Thanks Given 
    9,433
    Thanks Thanks Received 
    6,881
    Thanked in
    2,707 Posts

e to je to sporost ne mou da smislim:

pirlo, sidorf, alonso, kerik, balak i tima slicni

Thanks Thanks Given 
    9,433
    Thanks Thanks Received 
    6,881
    Thanked in
    2,707 Posts

Talking

Quote Originally Posted by afi View Post
    Treba imat u vidu koliko je Barsa igrala s igracem manje,i opet bila dominantna,cak i vise no kad su bili 11 na 11,tu se vide jaki,i za to im svaka cast....
    to samo dokazuje koliko je ronaldo bitan za njih kad ga nema vidjeli smo igru reala u tim mecevima a i danas. Kao da ih je neko presjekao ja mislim da su se i sami igraci pitali sto cini trener

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Alonso je masina - povezuje odbranu sa sredinom, ima odlican pas (sve vrste), odlican pregled igre, dobar u presingu i stabilnosti pozadi, unosi neophodnu sigurnost i smirenost u igru (narocito pred svojim golom) i sl...Jedina (najveca) mana mu je uzasna sporost...
    Sve ovo sto si naveo krasi ex Xabi Alonsa.On ne pokazuje ni 10% od toga.Tacno je da je uzasno spor,i zbog toga sva defanzivna igra spada na Diaru.Takodje,Diara nije obican koljac i ima solidnu tehniku,tako da se ne moze od njega samo ocekivat da hapsi protivnicke igrace.Za ovu formaciju sto Real igra u modernom fudbalu su potrebna 2 defanzivna vezna.Dok to ne promijene,tesko ce napravit dobar rezultat.

Thanks Thanks Given 
    9,760
    Thanks Thanks Received 
    6,074
    Thanked in
    2,319 Posts

Trchi sidorf ka lud kad oce, no nece bash chesto... Osvojio choek sve shto je mogao, treba sad nacerat konjinu da se pomjeri... A pirlu je takva pozicija da ne mora bit brz, sem na shut ili asistenciju, a u tome je majstor... )
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Dinošjanin View Post
    :lolblue::lolblue: neka si ispizdio malo nocas, znam kako ti je, izdushi malo, valja se, trudili su se momci, ko zna mozda izvuce remi kod kuce sledeci put
    Ovakav "odgovor" na moju provokaciju najbolje sugerise ko je koga "ispizdio" ovdje

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nemoj mi makinicu dirat moze on samo kad oce kao shto je bila ona jurnjava vs Reala i mecheva u LSH, no jbga nece tako u Calcio
    Ali da je i dalje jedan od najboljih u Milan jes sigurno vazda sam ga volio ali mi je NAMRTVO krivo shto ne forsira makar 3-4 put po mechu njegov razorni shut sa distance, stvarno ima bolestan shut a slabo kad shutira

Thanks Thanks Given 
    9,433
    Thanks Thanks Received 
    6,881
    Thanked in
    2,707 Posts

bravo zaboravih diaru i on je klasa za tog matraka olinjalog i onaj sena isto iako ima milion godina

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Nino_pg View Post
    Sve ovo sto si naveo krasi ex Xabi Alonsa.On ne pokazuje ni 10% od toga.Tacno je da je uzasno spor,i zbog toga sva defanzivna igra spada na Diaru.Takodje,Diara nije obican koljac i ima solidnu tehniku,tako da se ne moze od njega samo ocekivat da hapsi protivnicke igrace.Za ovu formaciju sto Real igra u modernom fudbalu su potrebna 2 defanzivna vezna.Dok to ne promijene,tesko ce napravit dobar rezultat.
    Polako - treba Xabiju dati sanse.Ne moze takav igrac zaboraviti da igra fudbal tek tako...

Thanks Thanks Given 
    9,433
    Thanks Thanks Received 
    6,881
    Thanked in
    2,707 Posts

ljudi sidorf davi loptu uzme je i odma mora da se obrne oko sebe pa i ja sam ga obozavao ali je poceo da me max nervira pa ne bi njemu komplet stadion non stop zvizdao da nema razloga. Imam osjecaj da je 10 puta mogao da odigra brze i bolje protiv marseja ali ne on mora da je pomazi malo.

EDIT:Obratite paznju cim uzme loptu okrene se oko svoje ose ka da je cor ili izgubio potpuno osjecaj za igru. SHOOT respect

Page 49 of 201 FirstFirst ... 394546474849505152535999149 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)