Barcelona
Real Madrid
Almería
Malaga
Atlético Madrid
Deportivo La Coruńa
Villarreal
Tenerife
Real Zaragoza
Sporting Gijón
Valencia
Espanyol
Xerez
Real Valladolid
Osasuna
Athletic Bilbao
Racing Santander
Sevilla
Getafe
Mallorca
Sudjenje je ocajno bilo.Ibrakadabra je stvarno za respect.
Igra od nocas je bila na nivou one iz milana... Uvijek on ima dobar broj izgubljenih lopti (mozhda ne kao nocas al priblizhno), da je real iskoristio onih par asistencija njegovih niko te izgubljene ne bi primjecivao...Inache kod one akcije sa ronaldom mislim da je mogao lagano da shutne, posle onakvog prodora bio bi to vrhunski gol...
#fakenews
Ako si mislio na moj post,ja sam totalno ravnodusan prema Barsi i Realu.Ofsajd nije bio,po mom misljenju.Pricam o nekim drugim sudijskim odlukama.
Pelegrini jeste dobar trener - za klub poput Viljareala.Za Real - ne, i to je manje vise svima jasno...
Xabi Alonso je DPL (deep lying playmaker) nesto slicno Pirlu.Esijen je klasicni DFM, Kambjaso isto, Jaja Ture takodje, Maskerano svakako.Fabregas je nesto sasvim drugo - klasican CMF.Dzerard je klasa za sebe - ali njega Perez sigurno NIJE mogao dovesti.De Rosi je fantastican igrac - i sigurno bi bio moj izbor da sam na Perezovom mjestu.Mislim da su i pokusali da ga dovedu - ali se izjalovilo...
Alonso je masina - povezuje odbranu sa sredinom, ima odlican pas (sve vrste), odlican pregled igre, dobar u presingu i stabilnosti pozadi, unosi neophodnu sigurnost i smirenost u igru (narocito pred svojim golom) i sl...Jedina (najveca) mana mu je uzasna sporost...
Apsolutno se slazem
Pobjeda je sve sem cista, buduci da je gol postignut iz ofsajda, a Realu nije sviran cist penal...
Real je takodje imao konkretnije prilike, tako da pobjeda nije cak ni zasluzena
Final score kaze: 68 naprama 61 za REAL.To je all that mattersuglavnom sto je najbitnije dobi real po prknu jos jednom po ko zna koji put na nou kampu... real je barsu na kam nou u zadnjih 20 godina dobio maximum 2 puta a barsa njih u madrid samo u zadnjih 3-4 godina 3-4 puta (bitno pomenuti cuvene utakmice 0-3 i 2-6)
Ostaje samo cinjenica da je sudija opet presudio u korist Barse i donio bodove istoj.TO je tradicija koja traje od 1960/61 i 4 ponistena gola u polufinalu Kupa Sampiona protiv Reala.Srecom, ima Boga - pa su u finalu ispraseni od Benfike, a na titulu su cekali SAMO do 1992. godine :mrgreen:ostaje da se lijece komplexi do sledeceg duela, ipak mi je milije u sred madrida slaviti jer kod kuce to je vec tradicija koja traje i traje...
Meni je svakako omiljen onaj svecani spalir od predprosle godine, kada je aplauzom momcad iz Katalonije docekala sampione u bijelom - a potom bila ispracena kuci sa 4 gola u mrezips. inace meni jedna od omiljenih pobjeda barse nad realom je kad su ih dobili 2-3 u sred madrida kad je djovani dao treci odlucujuci gol za barsu, kad je rukom pokaziva publici .!. ta ne umire nikad![]()
Kada je Real zadnji put priustio Barsi jedno takvo zadovoljstvo?
![]()
svi redom pomenuti su lise lamparda i zerara zadnje dvije godine DM ne kazem ja sad sa sonija to nego sve je to isti djavo samo sto su ih sad skoro svudje dvojica pa je jedan kopac a drugi tehnicar. Maskerana ni ja ne volim ali ajd pade mi na pamet jer ga je trazila barsa ali nemoj brate kambjaso je masina
Treba imat u vidu koliko je Barsa igrala s igracem manje,i opet bila dominantna,cak i vise no kad su bili 11 na 11,tu se vide jaki,i za to im svaka cast....
e to je to sporost ne mou da smislim:
pirlo, sidorf, alonso, kerik, balak i tima slicni
Sve ovo sto si naveo krasi ex Xabi Alonsa.On ne pokazuje ni 10% od toga.Tacno je da je uzasno spor,i zbog toga sva defanzivna igra spada na Diaru.Takodje,Diara nije obican koljac i ima solidnu tehniku,tako da se ne moze od njega samo ocekivat da hapsi protivnicke igrace.Za ovu formaciju sto Real igra u modernom fudbalu su potrebna 2 defanzivna vezna.Dok to ne promijene,tesko ce napravit dobar rezultat.
Nemoj mi makinicu diratmoze on samo kad oce kao shto je bila ona jurnjava vs Reala i mecheva u LSH, no jbga nece tako u Calcio
Ali da je i dalje jedan od najboljih u Milan jes sigurno vazda sam ga volio ali mi je NAMRTVO krivo shto ne forsira makar 3-4 put po mechu njegov razorni shut sa distance, stvarno ima bolestan shut a slabo kad shutira![]()
bravo zaboravih diaru i on je klasa za tog matraka olinjalog i onaj sena isto iako ima milion godina
ljudi sidorf davi loptu uzme je i odma mora da se obrne oko sebe pa i ja sam ga obozavao ali je poceo da me max nervira pa ne bi njemu komplet stadion non stop zvizdao da nema razloga. Imam osjecaj da je 10 puta mogao da odigra brze i bolje protiv marseja ali ne on mora da je pomazi malo.
EDIT:Obratite paznju cim uzme loptu okrene se oko svoje ose ka da je cor ili izgubio potpuno osjecaj za igru. SHOOT respect
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks