Ovaj Rento blento je stvarno šaljivdzija, xaxaxaxaxaxaxa kako me nasmija, xaxaxaxaxaxaxa
budva-partizan 3:9 ?![]()
Primorac dobio![]()
Kojim rezultatom je dobio Primorac ??
a sto se tice vasih navijaca sinoc su pokazali koliko su kulturni.
blagi uzas, zgadili ste mi se
ee samo se vi zezajte
http://www.dan.co.me/?nivo=3&rubrika...&clanak=210577
Kotorani im ruse bazen... :monkey:
Preko 6 miliona eura je ulozeno u jadrana ove sezone!
P r i m o r a c
Kako je zavrsen "gradski derbi"?![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
10-6 izgubio Primorac!!! Ocajna igra,katastrofa Radic.....nemam sto vise da kazem al ovako ne mogu dobit ni igrace bokelja da predju na vaterpolo......ovo nije realno nocas....56 precki,25 stativi,suplji golovi Katara i neorganizovanost Primorca.....uzas
Poraz u pravi čas,dobra opomena pred veoma bitne utakmice. Dako se malo trgnemo !
Ja mislim da je ovo doslo u zao cas,jer su sad ubijeni u pojam,vidjelo se to po njihovim facama,ovo nocas nije bilo normalno kako su ocajno igrali,otkad znam za njih i sebe da idem na taj bazen i gostovanja a to je sigurno 3-4 godine ovo je najgora igra koju sam vidio !
Opsta neorganizovanost,promasaji,igrac vise ocaj,radic ocajan,odbrana ocajna...sta reci....
Ovaj poraz me puno pece... I ovo nam nista nije trebalo!!
I tako ce se ova liga otaljat do kraja, ali ovo...ne bismo smjeli vise da radimo.
Po svemu sto znam izgleda da je citava ekipa nikakva bila.
Ruzno.
P r i m o r a c
Nesto ne cuh ni da ste vi na tribine briljirali!
Vrijeme je (a mozda je vec kasno za to!?) da se i Bestije malo pozabave Cattarom. Postoje razni nacini.
Da me neko ne shvati pogresno, u redu je kad izgubis od nekoga, ali se vidi da ti momci protiv Primorca pruzaju mnogo vise nego protiv ostalih (Cattaro je izgubio sve jake tekme jad. lige). E pa kad je tako...
P r i m o r a c
Na sta tacno ciljas ?
Naravno da nismo briljiralo,davali smo sve od sebe,kako cemo briljirat kad su nas ubili u pojam,cak smo i dobro pjevali kako su oni igrali....
Ma novinari lupaju. Jos im Boro kaze sto da napisu i oni opet lupaju svasta. Bice otvoreni bazen, ali koliko sam od ranije shvatio, bice jako malog kapaciteta, sto mi nikako nije jasno.
P r i m o r a c
Sve je ovo planski napravljeno (drugo je sto nece da objave), jadran planira da organizuje F4 EL 2011. Racunaju da ce bazen do tada biti gotov, igracki kadar ce ostat na okupu jer su svi nakon ove vezani jos najmanje godinu dana sa klubom...
Svaka cast na projektu, jer u bazene sa slanom (morskom) vodom se odavno ne igra profesionalni vaterpolo i postojanje je jednog ovakvog bazena je uslov za organizaciju nekog takmicenja.
P r i m o r a c
iskren da budem meni se ne svidja uopste sto ovo na skver rade...skroz bzvz...
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks