Page 263 of 830 FirstFirst ... 163213253259260261262263264265266267273313363763 ... LastLast
Results 6,551 to 6,575 of 20746

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by brodomaketar View Post
    UOSTE ME NE ZANIMA STO SE NEKO NADJE UVREDJEN , JEL GRIJEH LOPOVA NAZVA LOPOV ? ILI TREBA CUTATI

tel racun mi je izmedj 300 i 400 evra , i onda zamisli koliko mi znaci u finansiskom smislu taj evro ali vjeruj mi sudit cu se sa njima sve dok mi ne vrate ukradeno plus odstetu . pet godina pet nema veze . padali su i mnogo mocniji od t coma i njihovih politicki postavljenih bordova
    Normalno niko ne voli vise da placa, ali ako se ne varam svi smo imali mogucnost da prekinemo ugovor nakon tog poskupljenja. Al o tome se vec puno pricalo, zato ja kazem da je vise dosmrdjelo.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    1,660
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    433 Posts

Quote Originally Posted by sky View Post
    Sale, mozes li kako organizovat u telekom da se forumasima vrati taj euro radi citljivosti foruma. Ne moze se nista procitat od tog famoznog eura.
    To to Iako je Extra TV u sredini sto se tice cijene u odnosu na konkurenciju...

Quote Originally Posted by citizen View Post
    Sale prvo uvod pa onda realno pitanje...nedje u maj mjesec sam uveo Extra tv, potpisao ugovor, rece mi ovaj t-com ce ti poslati tvoju kopiju ugovora ali evo pola godine kopije nema. Ja juce u poslovnicu T-coma sve ok, fino sve, poslali neku aplikaciju (tako nesto) nazvace vas iz t-coma, i stize poziv oni kazu to nema veze sa nama vidji u poslovnicu...
    pitanje je, ako znas odgovor naravno, koliko ce mene trebat vremena da dodjem do kopije tog ugovora?))
    Samo mi posalji kontakt broj na private, pa cu da provjerim sa kolegama.

Ponavljam da je zvanicna adresa za kontakt, po pitanju problema i ostalih pitanja i informacija... call centar 1500 ili kada vec koristite Internet onda posaljite mail na [email protected]

Ako imate pitanja i nedoumica oko visine racuna, na zadnjoj strani imate instrukcije kako podnijeti prigovor u pisanoj formi.

A ovdje dajte nekih konkretnih tehnickih pitanja i prijedloga.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    389
    Thanked in
    249 Posts

Quote Originally Posted by Sale View Post
    To to Iako je Extra TV u sredini sto se tice cijene u odnosu na konkurenciju...

Samo mi posalji kontakt broj na private, pa cu da provjerim sa kolegama.

Ponavljam da je zvanicna adresa za kontakt po pitanju problema i ostalih pitanja... call centar 1500 ili kada vec koristite Internet onda posaljite mail na [email protected]

Ako imate pitanja i nedoumica oko visine racuna, na zadnjoj strani imate instrukcije kako podnijeti prigovor u pisanoj formi.

Dajte nekih konkretnih tehnickih pitanja i prijedloga.

nema nista od skretanja teme , nego sale ne odgovori mi da li ti savjest proradi jer dobijas platu od novca koju je ukraden !!!

a ako hoces tehnicko pitanje ovo ga

kada ste podigli pretplatu , nezakonito, obrazlozenje je bilo da je to zbog unapredjenja . konkretno pitanje je , kakvog unapredjenja ? hd kanali ili bolja kola za direktora . svaki mjesec ukradete oko 25k evra

Thanks Thanks Given 
    1,660
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    433 Posts

Uz takav rjecnik od mene ovdje neces dobiti odgovor.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    389
    Thanked in
    249 Posts

Uz takav rjecnik od mene ovdje neces dobiti odgovor.
    hajde molim te reci kako bi ti nazvao da ti neko svaki mjesec uzme nelegalno ili po naski znas vec ?

ponovicu pitanje

na koje unapredjenje ide novac od nelegalno povecanje pretplate ??/

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

na nesto ovako....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    9
    Thanked in
    1 Post

Prikljucak se definitivno isplati, ako nemas ADSL i IPTV, dobices ih za po 1 eur. Trio Flat bundle ti se isplati ako koristis fiksni, i ako uzmes tako u paketu, jer inace to posebno kosta malo vise (5,97 fiksni + 20 ADSL + 9,95 TV + 15 eur komfor)
    Kakav komfor?

Nemam ni jedan od 3 priključka zato bih i uzeo taj trio. Priključci su besplatni, to je jedina pogodnost. Mada, potroši se i desetak eura na pozive u lokalu tako da se opravda onih 2 eura više pa i nešto uštedi

Koliki je rok za ugradnju???

Koliko mogu da prodam model DSL 360R koji ću sad imati viška???

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Katunjanin View Post
    Kakav komfor?

Nemam ni jedan od 3 priključka zato bih i uzeo taj trio. Priključci su besplatni, to je jedina pogodnost. Mada, potroši se i desetak eura na pozive u lokalu tako da se opravda onih 2 eura više pa i nešto uštedi

Koliki je rok za ugradnju???

Koliko mogu da prodam model DSL 360R koji ću sad imati viška???

Ja imam 2 viska,pa ako ce neko neka slobodno kaze,i neka se ne stidi!
    " Ko te kara,nek ti piše pjesme! "

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    9
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by __1-v-4-n__ View Post
    [/b]
    Iz ovoga zaključujem da to ne može da se proda?
    Kako nam ga onda T-com prodaje?
    Čudo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by __1-v-4-n__ View Post
    [/B]
    Imam i ja jedan doma viska koji kupi prasinu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

omg na snimim nesto, i posle mi pishe sadrzaj nije dostupan ?!? ima li ko slichnih problema ? notjas cu da ih napushim, samo koji je br ? 080080080?
    Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    389
    Thanked in
    249 Posts

treci put isto pitanje

sale koja su to unaredjenja na kojima trosite preko 25000 evra koje sticete mjesecno na ime oskuljenja tj unaredjenja ?

Thanks Thanks Given 
    36
    Thanks Thanks Received 
    86
    Thanked in
    43 Posts

A zasto ti je toliki problem ako je povecana cijena? Da li je to zabranjeno? Bunis li se tako kad poskupi gorivo?

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    389
    Thanked in
    249 Posts

Quote Originally Posted by nsparks View Post
    A zasto ti je toliki problem ako je povecana cijena? Da li je to zabranjeno? Bunis li se tako kad poskupi gorivo?

da li znas sta znaci ugovor ?
    e pa oni su protivno povecali cijenu . otkazi pre ugovora pa vidi da li ce se oni tada ozvati na postovanje istog

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Zbog promjena na platformi za postojeće korisnike Extra TV servisa, koji su se prijavili prije majske promotivne kampanje, pretplata na Start i Mini pakete, iznosiće od prvog jula 9,95, odnosno 5,95 eura

Ovo je objevljeno 1.06.2009. i imao si 30 dana da raskines ugovor zbog tog 1eura.

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Quote Originally Posted by nsparks View Post
    Nije zabranjeno u pravu si. A ko tebi plaća račune , vjerovatno još uvijek tata?

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Quote Originally Posted by Poseydon View Post
    Zbog promjena na platformi za postojeće korisnike Extra TV servisa, koji su se prijavili prije majske promotivne kampanje, pretplata na Start i Mini pakete, iznosiće od prvog jula 9,95, odnosno 5,95 eura

Ovo je objevljeno 1.06.2009. i imao si 30 dana da raskines ugovor zbog tog 1eura.
    Pa to je u neku ruku tačno, ali je tačno i to da su se poslužili obmanom pa mnogi nisu otkazali zato što su najavljene "promjene na platformi" konkretno su te promjene trebale biti uvođenje HD paketa što su pompezno najavili u medijima. S toga revolt je opravdan, jer od unapređenja nismo vidjeli ništa konkretno.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    389
    Thanked in
    249 Posts

ja sam potisao ugovor i zahtjeavam da ga ispune , ne zanima me aneks ugovora gdje uvode taj evro . jednostavno ne ostoj sansa da se odbrane a sudu , naravno ne na ovim sadasnjim , bez zurbe

zamisli kupis stan o 1000 evra uselis se i ni ti posle nekog vremena traze da vise nije 1000 nego vise , a mozes i da se iselis .

iliuzmes kredit kod banke sa fiksnom kamatom a oni ti posle kazu puj pike ne vazi vise

\to moze samo u oVakVim dzavamA , ali ne moze zauvjek

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Tivatech View Post
    Pa to je u neku ruku tačno, ali je tačno i to da su se poslužili obmanom pa mnogi nisu otkazali zato što su najavljene "promjene na platformi" konkretno su te promjene trebale biti uvođenje HD paketa što su pompezno najavili u medijima. S toga revolt je opravdan, jer od unapređenja nismo vidjeli ništa konkretno.
    Evo cijeli press:
    Od danas će, prvi put u Crnoj Gori, na Extra TV biti omogućeno prikazivanje HD (High Definition) kanala i video sadržaja. Prvi kanal iz HD ponude je Melodyzen, s izuzetnim kvalitetom slike i zvuka. Melodyzen je proglašen za najbolji HD kanal u 2008. godini u svijetu. U junu će, takođe, korisnicima biti dostupni i prvi HD filmovi u Extra TV videoteci.

HDTV može po kanalu prenijeti od četiri do pet puta više slikovnih i zvučnih informacija, zbog čega se slike prikazuju oštro, jakim bojama i ogromnom dubinskom oštrinom, tako da gledalac ima utisak da prisustvuje programu uživo.

Korisnici koji imaju TV prijemnik koji podržava HD rezoluciju, mogu gledati ovaj kanal u HD rezoluciji, dok ostali korisnici sa standardnim TV prijemnikom, gledaće Melodyzen u standardnoj rezoluciji.

Zbog promjena na platformi za postojeće korisnike Extra TV servisa, koji su se prijavili prije majske promotivne kampanje, pretplata na Start i Mini pakete, iznosiće od prvog jula 9,95, odnosno 5,95 eura.

Ova cijena pretplate je već uključena u T-Com promotivnu akciju za sve nove korisnike. Svi postojeći i novi ADSL korisnici, koji kupe Extra TV do prvog avgusta, plaćaju instalacionu taksu i zakup opreme samo jedan euro (uračunat PDV!), što je čak 99 eura jeftinije od standardne cijene!

Za korisnike koji nemaju superbrzi ADSL internet, a žele Extra TV priključak u stanu, instalaciona taksa i opremu tokom ove akcije koštaju 50 eura (sa PDV-om), što je 50% jeftinije nego sada.

Za korišćenje Extra TV servisa moguće se prijaviti online, na stranici www.t-com.me, u svim T-Centrima, kao i besplatnim pozivom na broj 1500. Extra TV korisnici imaju pristup velikom broju servisa, poput telefonskog imenika, malih oglasa, izvještaje sa berze, vremenske prognoze, internet portala Cafe Montenegro, popularnih igrica (Extra zabava), Videoteke, besplatnog snimanja programa, zakazivanja snimanja preko sms-a ili interneta i još puno toga.
    Samo smo previse ocekivali.Pustili su jedan HD kanal i 3HD filma.Nisu oni krivi sto smo mi magarci.
    Last edited by Poseydon; 27-11-09 at 19:10.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

ja sam potisao ugovor i zahtjeavam da ga ispune , ne zanima me aneks ugovora gdje uvode taj evro . jednostavno ne ostoj sansa da se odbrane a sudu , naravno ne na ovim sadasnjim , bez zurbe

zamisli kupis stan o 1000 evra uselis se i ni ti posle nekog vremena traze da vise nije 1000 nego vise , a mozes i da se iselis .

iliuzmes kredit kod banke sa fiksnom kamatom a oni ti posle kazu puj pike ne vazi vise

\to moze samo u oVakVim dzavamA , ali ne moze zauvjek
    Procitaj ugovor pa drzi govor. T-Com zadrzava pravo izmjene u svakom trenutku, s tim sto imaju obavezu da to objave u medijima i daju prostora 15-30 dana da jednostrano raskines ugovor ako ti novi uslovi ne odgovaraju. Nista im se ne moze jer nema konkurencije.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    389
    Thanked in
    249 Posts

Procitaj ugovor pa drzi govor. T-Com zadrzava pravo izmjene u svakom trenutku, s tim sto imaju obavezu da to objave u medijima i daju prostora 15-30 dana da jednostrano raskines ugovor ako ti novi uslovi ne odgovaraju. Nista im se ne moze jer nema konkurencije.

netacno

u ugovoru koji sam potpisao stoji sledece , da je pretplata za mini 5 evra i da u slucaju raskida se placa sve . nigdje se ne pominju novi uslovi .
    malo su se zeznuli u tom ugovoru

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Default Masovni palež skupocjenih auta

Napadači automobile pale većinom vikendom tijekom noći, a kako kaže policija, pripadaju ljevičarima. ‘Ne vjerujemo da postoji organizirana skupina koja stoji iza ovih napada. Mislimo da su sami ili djeluju u manjim grupama. Osobe koje smo do sada uhitili potvrđuju našu teoriju’, rekao je glasnogovornik policije Thomas Goldack, piše AP. Ovaj fenomen nije potpuno nov u Berlinu. Prošle godine, policija je izbrojala 73 spaljena automobila.

Nije jasno, doduše, zašto ove godine paleža ima više. ‘Nedavno smo se suočili s kampanjom protiv militarizma, prilikom koje su prosvjednici pozivali na napade na pojedine kompanije, njihove automobile i zgrade. Znamo da su na primjer ovi slučajevi motivirani ljevičarskim ekstremizmom’, rekla je Claudia Schmid, ravnateljica berlinske agencije koja se bavi ekstremizmom te donekle objasnila zašto se broj zapaljenih auta i više nego udvostručio. Osim BMW-a i Mercedesa, na meti su VW, ali i automobili bilo koje marke koji pripadaju kompanijama kao što je Deutsche Telekom.

Vjerovatno zadovoljni korisnici T-HOME entertainmenta

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

netacno

u ugovoru koji sam potpisao stoji sledece , da je pretplata za mini 5 evra i da u slucaju raskida se placa sve . nigdje se ne pominju novi uslovi .
    malo su se zeznuli u tom ugovoru
    Stoji u uslovima koriscenja koji su sastavni dio ugovora.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    389
    Thanked in
    249 Posts

Stoji u uslovima koriscenja koji su sastavni dio ugovora.

opet netacno

taj dio su zaboravili da stave ili sta vec , advokati su mi vec precesljali ugovor i toliko je jasno da je t com nelegalno podigao cijenu da je to i laicima jasno , zasto mislis da vec mjesecima to cami u sudijskoj fioci . ja sam im rekao deset godina neka traje ali ce ih cestoko kostati . jos odredjeno vrijeme cekam a onda cu i pojedince da tuzim za obmanu .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Sve je moguce...

Page 263 of 830 FirstFirst ... 163213253259260261262263264265266267273313363763 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)