Originally Posted by
sky
Posto su medju navijacima sve mozgovi neogranicenih razmjera. Pogotovo medju vodjama i glavnima... sve intelektualci sirokog glasa. Sve i da su intelektualci, ne valja ih samo slijediti i ne zapitati se ima li nesto smisla ili nema. A s obzirom da su vodje i ti sto govore sto i kako treba da se radi u vecini slucajeva kakvi klosari, sitni i krupniji kriminalci, wannabe neko vazan, onda se pogotovo treba zapitat u ispravnost necega. Naravno postoji izuzteaka. Ja navijace shvatam, i mislim da je to i esenca navijanja, kao grupu gradjana koja bodri svoj tim i tacka. Ne bodri druge timove zato sto neko kaze da je to tradicija, ne bavi se politikom, ne bojkotuje svoj tim iz nekih licnih sujeta vodja, ne vodi se obicajem da navijaca druge ekipe u svom gradu treba pretuc (pa cak i do smrti), nego jednostavno navija za svoj tim. Srecom, vecina navijaca i jeste takva.
Al opet, ja sam jedan ogranicen mozak u odnosu na gospodu:
Znaci, podrzavam da navijaci Partizana idu u Budvu, ali ne razumijem stvarnu poentu da navijaci Zvezde idu u Budvu da navijaju za Olympiacos i protiv Budve.
Bookmarks