Page 2 of 44 FirstFirst 12345612 ... LastLast
Results 26 to 50 of 1082

Thread: Waterpollo Euroleague 09/10

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I tad, i prosle godine u Kotoru bez ikakvih problema... (skoro )
    E pa sta se radi...
    Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tote a.k.a Qler View Post
    nista cudno ako imalo pratis navijacku scenu
    Znaci ti (ili ne bas ti), kao Delija koji navija za CZ, ides na utakmice Olympiacosa da navijas za Olympiacos iako te boli uvo za Olympiacos. A sve to zato sto je neki delija to tako rekao. Po meni su to budale iako bas ne pratim tu "scenu". Al dobro, mozda sam ja staromodan.
    Po tom sablonu (preuvelicavam...donekle) bi se mogli skupit svi grobari iz CG pa poc u Budvu da navijaju protiv Olympiacosa za koga navijaju delije.
    To bi moglo dovest do toga da i delije u Beograd izadju i daju podrsku delijama u Budvu u podrzavanju Olympiacosa. Nebi ostali duzni ni grobari iz Beograda da brane svoje grobare protiv delija. I tako jedna vaterpolo utakmica Budva (Crna Gora)- Olympiacos (Grcka) dozivi kulminaciju navijanja u Beogradu (Srbija). VRH. Sustina globalizacije.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    274
    Thanked in
    107 Posts

to je i dobro,nego kad dodje kao prosle god kotoranin koji ide na utakmice primorca redovno i podje da navija za olimpijakos....i onda se vrati nazad kao da nista nije bilo....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Ne znam sto te to mnogo pogadja. Pusti, to je stvar navijacke grupe. Mi smo isli na Paok prije nekoliko godina u Kotor, isli bi opet da se nesto desi.
    Paokare redovno dolaze u BG, prosle godine sam bio u Pioniru sa nekima kad smo izbacili Pao iz daljeg takmicenja. Nemoj odmah na politiku ili nesto slicno da bacas. Ovo nije rijetko nigdje u Evropi, pa ni mi nismo izuzetak.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by niksicanin 24 View Post
    Ne znam sto te to mnogo pogadja. Pusti, to je stvar navijacke grupe. Mi smo isli na Paok prije nekoliko godina u Kotor, isli bi opet da se nesto desi.
    Paokare redovno dolaze u BG, prosle godine sam bio u Pioniru sa nekima kad smo izbacili Pao iz daljeg takmicenja. Nemoj odmah na politiku ili nesto slicno da bacas. Ovo nije rijetko nigdje u Evropi, pa ni mi nismo izuzetak.
    Kakva politika, nisam je spomenuo, niti mislio na nju.
    Ma i ne pogadja me nesto posebno nego mi je malo bezveze. A posebno ako pocnu da vrijedjaju svoje crnogorce u ime nekog tamo Olympiacosa ili PAOK-a. To bi bilo bas dno.
    Mislim da to, pomalo hibridno navijanje, ipak moze zasmetat nekome ko se time ili "bavi" ili ne "bavi" i mozda dovesti do nekih nepotrebnih sukoba. Nadam se da razumijes, jer recimo u slucaju Primorac-Olympiacos, tvoj tim (mislim Primorac za kotorane) gubi kuci protiv grka a jos ti dodju neki tu domaci barani, kotorani ili ko god i skacu ti na muku opet u ime nekih tamo grka (da su se grci radovali, razumio bi). Ne mora svako da prati tu scenu, i da zna za ta bratimljenja, i na osnovu toga da opravdava to nego moze to shvatit kao cistu provokaciju. I tako pri najmanjoj varnici moze doci do sukoba (iako malih, ali bespotrebnih) kao i u Kotoru prosle godine sa policijom zbog baklji iako je kotorska publika bila potpuno korektna.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jos kad bi ovako zavrsila utakmica lige sampiona jadran-mladost ja bi isti rezultat kao nocas ahhhaha

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Ove ***** iz BUdve nece ni da cuju da pomjere datum odigravanja protiv Partizana, i jos kazu da ni karte nece da daju zbog malog kapaciteta. Mamicu im *****.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Eto vidis kakve su to kurve usrane bezobrazne kako smo mi izvisili prosle godine.....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A - Mladost, Jadran
    B - Primorac, Jug
    C - Partizan, Olympiakos
    D - Pro Recco.... Sturm

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    274
    Thanked in
    107 Posts

Ove ***** iz BUdve nece ni da cuju da pomjere datum odigravanja protiv Partizana, i jos kazu da ni karte nece da daju zbog malog kapaciteta. Mamicu im *****.

nesto novo?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Već viđeno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ahahaah,a najace da pomjere datum odigravanja jer vama ne odgovara....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bili su termini 28. i 29. i trazeno je da bude 29., a oni su zakazali 28. Mada jbg, imaju pravo na to, ali mogli su da izadju u susret, mada eto ni karte ne bi dali sve i da je 29-og.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sky View Post
    Znaci ti (ili ne bas ti), kao Delija koji navija za CZ, ides na utakmice Olympiacosa da navijas za Olympiacos iako te boli uvo za Olympiacos. A sve to zato sto je neki delija to tako rekao. Po meni su to budale iako bas ne pratim tu "scenu". Al dobro, mozda sam ja staromodan.
    Po tom sablonu (preuvelicavam...donekle) bi se mogli skupit svi grobari iz CG pa poc u Budvu da navijaju protiv Olympiacosa za koga navijaju delije.
    To bi moglo dovest do toga da i delije u Beograd izadju i daju podrsku delijama u Budvu u podrzavanju Olympiacosa. Nebi ostali duzni ni grobari iz Beograda da brane svoje grobare protiv delija. I tako jedna vaterpolo utakmica Budva (Crna Gora)- Olympiacos (Grcka) dozivi kulminaciju navijanja u Beogradu (Srbija). VRH. Sustina globalizacije.
    oo boze,ne vjerujem da ovo chitam..jeste,staromodan si,i nemas pojma,itd itd...iskren sam,ne zamjeri.kad bi i malo znao,dje su oni cigane podrzavali(mislim na grke),itd itd,mozda bi i razumio.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

To ne znači da taj "običaj" nije jednako besmislen u oba slučaja (i svim ostalim slučajevima).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by GrobarNK View Post
    Bili su termini 28. i 29. i trazeno je da bude 29., a oni su zakazali 28. Mada jbg, imaju pravo na to, ali mogli su da izadju u susret, mada eto ni karte ne bi dali sve i da je 29-og.
    A zasto je trebala da se odlozi? Iz kojih razloga?
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

28. je fudbalski derbi, pa da bi vaterpolisti imali podrsku...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa niste valjda ocekivali da bi se zbog toga mogla odlozit bilo kakva utakmica a ne utakmica Evrolige. Trebao bi LEN da mijenja raspored delegata, sudija, RTCG da salje dvije ekipe jer u nedelju igraju i Primorac i Cattaro, i svasta jos u organizaciji samo radi toga. Stvarno ih zbog toga ne krivim.
    Mada ima ko fudbalere da bodri, trebali ste dat onda podrsku vaterpolistima koji su mnogo uspijesniji i bez vas ce ostat bez podrske jer sigurno niko iz Beograda nece doc.
    Zbog karata imate razloga biti ljuti ali kroz to su prosli i ostali navijaci koji su krenuli u Budvu.
    Last edited by sky; 25-11-09 at 16:56.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa niste valjda ocekivali da bi se zbog toga mogla odlozit bilo kakva utakmica a ne utakmica Evrolige. Trebao bi LEN da mijenja raspored delegata, sudija, RTCG da salje dvije ekipe jer u nedelju igraju i Primorac i Cattaro, i svasta jos u organizaciji samo radi toga. Stvarno ih zbog toga ne krivim.
    Mada ima ko fudbalere da bodri, trebali ste dat onda podrsku vaterpolistima koji su mnogo uspijesniji i bez vas ce ostat bez podrske jer sigurno niko iz Beograda nece doc.
    Zbog karata imate razloga biti ljuti ali kroz to su prosli i ostali navijaci koji su krenuli u Budvu.
    Naso sam se u zadnjoj recenici
    Blizi se subota...........

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    To ne znači da taj "običaj" nije jednako besmislen u oba slučaja (i svim ostalim slučajevima).
    besmislen u svijetu ogranichenih mozgova

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by alkaida View Post
    Besmislen u stvarnom svijetu, za razliku od onoga u kom ti živiš.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Besmislen u stvarnom svijetu, za razliku od onoga u kom ti živiš.
    eh,slozicesh se da je glupo ponavljat,to je svojstveno pernatoj zivotinji,a ti to nisi,prema tome,izmisli nesto..znam da mozesh..samo naprijed

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nije niko trazio da se odlozi, prema Len-u dati su termini 28. novembar i 29. novembar i trazeno je da se izabere 29. Jbg, ide se na fudbal.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by alkaida View Post
    Posto su medju navijacima sve mozgovi neogranicenih razmjera. Pogotovo medju vodjama i glavnima... sve intelektualci sirokog glasa. Sve i da su intelektualci, ne valja ih samo slijediti i ne zapitati se ima li nesto smisla ili nema. A s obzirom da su vodje i ti sto govore sto i kako treba da se radi u vecini slucajeva kakvi klosari, sitni i krupniji kriminalci, wannabe neko vazan, onda se pogotovo treba zapitat u ispravnost necega. Naravno postoji izuzteaka. Ja navijace shvatam, i mislim da je to i esenca navijanja, kao grupu gradjana koja bodri svoj tim i tacka. Ne bodri druge timove zato sto neko kaze da je to tradicija, ne bavi se politikom, ne bojkotuje svoj tim iz nekih licnih sujeta vodja, ne vodi se obicajem da navijaca druge ekipe u svom gradu treba pretuc (pa cak i do smrti), nego jednostavno navija za svoj tim. Srecom, vecina navijaca i jeste takva.
    Al opet, ja sam jedan ogranicen mozak u odnosu na gospodu:

Znaci, podrzavam da navijaci Partizana idu u Budvu, ali ne razumijem stvarnu poentu da navijaci Zvezde idu u Budvu da navijaju za Olympiacos i protiv Budve.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Posto su medju navijacima sve mozgovi neogranicenih razmjera. Pogotovo medju vodjama i glavnima... sve intelektualci sirokog glasa. Sve i da su intelektualci, ne valja ih samo slijediti i ne zapitati se ima li nesto smisla ili nema. A s obzirom da su vodje i ti sto govore sto i kako treba da se radi u vecini slucajeva kakvi klosari, sitni i krupniji kriminalci, wannabe neko vazan, onda se pogotovo treba zapitat u ispravnost necega. Naravno postoji izuzteaka. Ja navijace shvatam, i mislim da je to i esenca navijanja, kao grupu gradjana koja bodri svoj tim i tacka. Ne bodri druge timove zato sto neko kaze da je to tradicija, ne bavi se politikom, ne bojkotuje svoj tim iz nekih licnih sujeta vodja, ne vodi se obicajem da navijaca druge ekipe u svom gradu treba pretuc (pa cak i do smrti), nego jednostavno navija za svoj tim. Srecom, vecina navijaca i jeste takva.
    Al opet, ja sam jedan ogranicen mozak u odnosu na gospodu:

Znaci, podrzavam da navijaci Partizana idu u Budvu, ali ne razumijem stvarnu poentu da navijaci Zvezde idu u Budvu da navijaju za Olympiacos i protiv Budve.
    ti vidish i sam da nemash pojma,al fino sklopljen tekst,pa moze i proci kod neobavijestenih nemam namjeru da se raspravljam sa tobom,posto jednostavno ne znash,i to nije nista loshe,jer jednostavno nisi u tome...prvo,nemash pojma okle ta prijateljstva,koji dogadjaj je predhodio tome,na osnovu chega je to prijateljstvo sklopljeno,i nikakav vodja ne moze naredit nekom ciganu da ide ili ne ide,ali to je malo dublja problematika oko koje ti nemash blage veze...vezano za bojkot,lupio si glupost 21 vijeka,al dobro,prepoznacesh je vremenom...hahaha,ovo za sukob ne bih komentarisao,jel jelte,to je samo na balkanu ..vecina navijacha jeste takva?? hahaha,da sigurno,u tvojoj glavi,kad prodresh u sushtinu navijanja,vidjecesh i shvaticesh sta si nalupetao odje...sto se tiche postavljenog klipa,cisto informativno,posto ti kazes da je vecina navijaca super,dovoljno ti je da pogledas upravo taj dokumetarac koji si postavio,a koji se odvija na chetiri strane svijeta,i vidjecesh da ti navijachi o kojim ti prichash su veeeelika manjina,jer se oni u tom svijetu smatraju,upravo onakvim kakvim ti smatrash ekstremnije navijache...PENALCHINE...
    p.s. koji ***** cigani imaju sa budvom?? niti zive u budvu,niti ista slichno..uostalom,i vi iz pg,mrzite sve sto nije iz pg,kako vi to nazivate indijanci..pa zasto ne bi i mogli cigani cije prijateljstvo sa olimp je povezano mnogim stvarima koje nisu za net,i o kojim ti mozesh samo da mashtash da saznash.
    sve najbolje.

Page 2 of 44 FirstFirst 12345612 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)