I za to ti svaka cast. Eve ti bod od mene)
I za to ti svaka cast. Eve ti bod od mene)
DICIOTTO
Odavno nijesam gledao bolji trening mecDa covjek ne povjeruje...jos bez Mesija i Ibrahimovica! Ali ovo je ustvari bila taktika Murinja, samo sto jos nije niko ukapirao o cemu se radi
Je.eno samo sto mu ni igraci nijesu nista ukapirali, da je Ibrahimovic igrao nocas mislim da bi ga uposljavali svo vrijeme koliko nijesu znali dje udaraju. A navijaci Barselone bi lagano trebali da traze povracaj novca koji su dali za ulaznice, mislili su da idu da gledaju utakmicu CL protiv nekog ozbiljnog tima
![]()
Ocekivano
Jes onaj prvi gol Barselone jeftin, al sto da se kaze na jedan onakav performans. Interova sredina se ne umije sa loptom povezat, tehnika 0. A Barselona bukvalno ka na Sony playstation, ona dodavanja i bratalanje sa loptom i spanskim britvulinom su za udzbenike fudbala.
Eto, da mi je znat sto ce nakon onoliko busanja imat da izjavi mlada ekipa Interovih fanova koja je najavljivala nekakvo razbijanjeA INteru dzabe i sva sreca sa onakvom igrom, i to jos katalonci nisu imali 2 najskuplja igraca u svom timu. Mada je mislim veceras dokazano da je glavna pokretacka snaga tandem Cavi-Iniesta, uz pomoc Dani Alvesa i snagatora tipa Keita i Ture(ne da bog da je i on igrao, kupili bi INterovu sredinu po Kamp Nou).
svaka cast za fiorentinudok liverpul...ne znam sto da kazem bez da zaista igraju lose u zadnjie vrijeme. baaas loseee.
hahahaha sto bi im se desilo da su jos ona dvojica igrala.
Nego eo da sachekamo da ih i ovaj Rubin tresne tamo![]()
eo jedan clanak koji sve govori:
http://goal.com/en/news/1717/editori...have-no-chance
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
Ovijeh dana smo od CaseLogic-a mogli pročitati sljedeće:
"Sigurno Barselona nece dobiti. da li ce biti x ili 2,vidjecemo :wink: forza!
Ako sam u nesto siguran, to je da Murinjo nece dozvoliti poraz. Barseloni je ocajnicki potrebna pobjeda...Napadace od pocetka svim snagama. Samo upotrijebi malo mozga, i razmisli...Koliko ce biti praznog prostora za UBITACAN duo Milito & Eto'o?
osmina finala ovog puta bez barselone
vidjeces u utorak ko kosi a ko vodu nosi
NE mogu iscekaaaaaaaaaaaattttttttt!!!!!!!! AAAAAAA!
Stasera ci mostrano che č il migliore del mondo!!! Ne mogu iscekat da pocne.. Imam strasan osjecaj da ce Eto'o odluciti mec...Kakav bi to samar bio za Laportu...
Pa svakim postom njegovim (ovo se na mene i moj post odnosi) sve vise zakljucujem da ga je prpa uvatila...
LJEPOTANE, da ti objasnim nesto. Cio strucni stab i igraci Barselone dijele misljenje da je mec sa Interom mec sezone. PA je li puyol reka da bi volio da izgube od reala ako ce doboto Inter? Ko gaji Antifudbal?ko igra na kontre? Vidjeces ti antifudbal u utorak sine :wink: Da te obavijestim, ako ne dobijete na Camp Nou, vi ste proslost. 8mina je nemoguca onda. Interu treba jedna pobjeda da bi osigurao prolaz. Sto mislis, oce li Murinjo rizikovati najvecu trenersku platu ikada i svoj imidz, pa da se kocka sa Rubinom kuci u zadnje kolo? Ide se na pobjedu po sred spanije :wink:"
A onda na scenu stupa sljedeći biser foruma Nino_PG:
"Ibra i Mesinjares griju klupu.Jao jao
Povracaces ti strucnjace u utorak vece,zapamti moje rijeci
Vidi se da si nervozan,ali mi je milo sto ces bit jos nervozniji u utorak vece.Samo nemoj:cry:" (ovo je bilo meni upućeno)
Nego, da malo ozbiljno sad prozborim. Utakmica ponovo nije donijela spektakl zbog ekipe koja dođe na Kamp Nou i ne zna ni sama što će i kako će. karte za LŠ mečeve su dosta skupe i greota je da se pare bačaju da bi neko gledao kako jedna ekipa napadaa jedna se brani i brani i brani i brani i ne može centra preć... ne može se dobit meč ako ne napadneš, ne može se na kladionicu dobit ako ne uplatiš tiket jbg. No dobro, to je tuđa briga. Barsa je ipak u dobru poziciju sad u LŠ, treba im X u kijev i 1. mjesto je tu (a samim tim i revanš meč 1/8 finala je na Kamp Nou).
Nadam se, da će sad malo (ali ne potpuno, jer ni to ne bi bilo objetkivno) splasnut priče kako Barsa ne može bez Mesija, jer evo viđeli ste... Bez Mesija i bez Ibre - BARSA JE POBIJEDILA intera. No ja se ne bih puno obazirao na ovu utakmicu i to iz dosta razloga. Prvi je jer i da je bio X noćas, ne bi bilo frke. Drugi je, jer inter stvarno nije ekipa od koje treba nešto štrecat. Treće i najvažnije, jer tek slijedi test, tek slijedi meč, tek slijedi derbi, igra se meč godine (ne ove, nego svake godine, bez obzira na sve ostale mečeve)! Odmoren tj. sačuvan je Mesi pa i Ibra i to je isto jedna sjajna vijest i veliki mentalni + pred meč sa realom!
Od ostalih timova jedino me taj liverpul malo iznenadio ispadanjem, iako nisu od sebe zavisili... Stvarno sramota! Navijači su sigurno razočarani. Benitez bi i sam trebao da ode.
Barcelona ne nerviraj se noćas smo stvarno vidjeli antifudbal tu je CaseLogic bio u pravu, ali smo ga vidjeli od strane Intera. Sve u svemu Forza Milan !!!!!!!![]()
CaseLogic budi covjek i nemoj da radi lose igre intera ostanes nedorecen,dodji i napisi slobodno da je sve ovo taktika velikog majstora murinja!
Navijam za Inter,ali Barsa nocas vise nego zasluzeno,razguzili su nas,i to je to....
Kakvo sivilo ekipe veceras...Bezlicno, bezidejno, jadno, traljavo...Murinjo ocajan...
Sneijder je masu falio. Ali opet dzabe, jer su svi ostali bili uzasni..Prvi go traljav...Drugi greska golmana...
Svaka cast, pobijedio je bolji tim...
vidimo se neki drugi put![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Sto ti je?Sto se dasava sa tobom?
Rekoh ja,barselona milion puta bolja veceras....to niko ne moze poreci.
ali golovi su greska mote i greska cezara.
hahahaha, evo je komedija pocela, ceka se Nino_pg jos! Ima li ko iz Delte da ubaci ovo u repertoar Ster-a![]()
sad ce bit' da je inter sam sebi dao dva gola
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
Vidim da ne umijete da citate,a ? kako ste jadni i bijedni..,.izvrcete rijeci i krijete se kao iza monitora...
jesam li napisa da je barselona bolji tim i da je veceras bila milion puta bolja?
niko ne spominje penal nad eto'om?Cista kao suza,ali nista ni on ne bi promijenio!
Barselona je milion puta zasluzila pobjedu.
Last edited by CaseLogic; 24-11-09 at 23:20.
Kako su samo isplivale Interove slabosti... i nema veze sto Snajder nije igrao.
Barselona je bila bolja- skoro nerealno bolja. Injesta i Cavi pretrcali najvise?
Inter i dalje nema svoje mjesto u Evropskom kremu, ako mu je za Italijansku ligu trebalo 10 godina da ga dobije za LS ce mu (ako ovako nastave)trebati 20.
I da - Zaneti napolje!
Kao da zivimo na nekoj imaginarnoj granici izmedju Italije i Spanije...'mi vama rekli', 'vi nas zajebali', 'kako vas nagrdismo', 'prelosi smo bili'...voime oca i sina...
Greota od Liverpula, zestoko ce biti uskracena zavrsnica bez onih tradicionalnih ludnica na Enfildu... Nadam se da ce ljigavoj fiorentini doci Chelsea ili Barselona u osmini.
Sve u svemu vise se ocekivalo od ovog kola.
E, da, Zdravko Kuzmanovic, el maestro8)
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
Hahahaha, a kakav se show ovdje napravi...
Volio bih da Bordo osvoji ove godine. Imaju najinteresantniju igru. Ostali svi su smece.
Kolo je katastrofalno bilo...
A inace,zasto ljigava Fiorentina?Razguzila je Liverpool u onom stevanovom navratu
Inace, jedina zemlja sa 4 predstavnika u 8mini finala ce biti ITALIJA.
Toliko o ligama![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks