Liverpul bi se valjalo i na H odigrat![]()
Unirea vs Sevilja
Tu mi se igra 1-2 ili x-2 rumuni ka rumuni a sevilja iako se plasirala i ne trebaju im bodovi dobice vjerovatno sa prvim timom ce igrat Fabijano i ekipa pa ne bi ni ta pobjeda trebala da dodje u pitanje.
Znam da sam ih strefio vs Rendzersa prvo kolo x-2
Liverpul bi se valjalo i na H odigrat![]()
Rubin X ,Barca 1,Livpool 2, Lion x , Stutgart 2, Sevilja 2 , Arsenal 1 Alkmar X
Ovo meni izgleda realno
Ja cu uplatiti Barsu x-1 i Sevilju X-2 sa 200
I Barsu 1 i Sevilju 2 sa 500
Po meni 2 cista singla,a za ostale me je briga jer nece doci nista kao sto treba..
Ajte zdrao pa dobili...
Shto se tiche ovih tachnih rezultata u Meridijan dodje li im to u kvote ili moram drezhdat tamo u onu prostoriju 2 sa 2 da bi vidio kvote za to?
Ja evo ne vidim u kvote da ima tačan rezultat
liverpul
bajern
real
inter x2
sa dosta para za dosta para![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Barsa - Inter x 3.20 kvota![]()
Ja cu vas samo pozdravit i porucit: polako s Liverpoolom... Jedva su im gol dali na Anfieldu, ne vjerujem ni da ce danas bljesnut. Nije navijacki, ali su stvarno truli skroz. :P)
Nego, ima li Claun kakav tacan rezultat?![]()
Kako ne, na onu njivu u Rakite 6 golova.. Daj drugi)
Pa dobili su nov teren,right?
sad ce bit svaka 7+![]()
Ajmo mi nesto da se igra,pa vi neka bokelj
Gledam kvote za kup srbije
JAGODINA-PARTIZAN 2 1,70 ZAŠTO????
Da ja spremim chaja za nocas, vidim da ce bit nervoze.
i da se odvazim da predlozim nesto: Porto - Chelsea PX
Ovako momcovi, nocas vam sve zavisi od scenarija koje zamislite
Sto rece neko Viola je X. Fiorentina sa bodom (racunajuci da normalno Liverpul dobije) igra odlucujucu utakmicu na Enfild dje moze da izgubi sve do 3 gola razlike. Mislim da je to "ponuda" koju ce Prandelli prihvatit. U suprotnom, ako bude krenuo na pobjedu Lion ga lako moze kaznit i zagorcat im zivot (u tom slucaju mec na Enfildu rjesava pitanje ko prolazi).
Naravno da nije za singl ali eto za neku kombinaciju valja..
Sto se tice Barse i Intera, dobro je sto je utakmica Rubin - Kiev prije, tako da se zna ko je dje i prije utakmice.
Moje je misljenje da ako utakmica u Rusiji ne zavrsi pobjedom domacina Barsa i Inter to dijele bratski 1000% (kao sto su uradili u Milanu) i ostavljaju odluku za naredno kolo.
U slucaju pobjede Rubina, Barsa je u nevjerovatno losoj situaciji, i mora da juri 3 boda.
Mec mi je dobar za singlanje, eto vam, ispratite mec u Kazanju pa igrajte..
Ako bi morao birat jedan od ova dva, izabrao bi Barsu 1 ili X (u zavisnosti od prvog meca) za tip dana.
Sto se Liverpula tice, necu nista igrat, jednostavno su ponude lose uzevsi u obzir formu Liverpula. H2 ne smijem igrat jer ce gosti vise slusat rezultat u Firenci nego igrat fudbal, tako da se vrlo lako moze desit da se to otalja s jednim golom razlike..
Last edited by Mad_dog_KO; 24-11-09 at 13:16.
Bijo si poziw koi se neodbija
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks