ja ih odigrah u gg u meridian(1.91), pa sto bog da...
aj dajte mi neki tip imam 10eza sjutra/srijedu
da je kvata makar 2![]()
gleda li ko ove kiprane?
Sigma 5-2 wodi...DD
Xvala za preglog ispratio sa 30e na kwotu 2.10
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Da sam ja reko da se igra 7+,sigma bi dobila 1:0 golom u 90 minut ahhaahahhah![]()
Ima li sto jos nocas sigurnije ..??
owaj welez 1-1 kwota 2.55..?? moze necije misljenje...?
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Mislim da bi mogo i iz x-1 .....ovaj racing slaba ekpa
Dodje nesto konacno...
Stivi ja mislim da je dosta za danas, ali ako vec oces da igras ja bi toga Veleza probao H1 (hendikep).
Velez je fasovao zadnje dvije utakmice u goste Banfildu i Estudiantesu, oba meca su bila veliki derbi u kojima je Velez primio 6 komada..
Nocas im stize nesrecni Rasing kao kec na desetku da se iskupe navijacima..
Bijo si poziw koi se neodbija
Ne znam,mozda cu ipak preskociti sa uplatom da se ne zalijecem puno..
inace xvala na informacijei...![]()
olomuc hokej 2 igram i 2:0 vode zavrsi se 2:2. Cim poce ot povedose sve im ***** gadno
como -lumezzane - 1
Eo sto sam naso isto na net
[quote=Dinošjanin;1369351]po mogucnosti sa sirom mmm
xaxsxaxa...![]()
i jedno zidarsko..![]()
http://www.flashscore.com/
sve utakmice koje se danas igraju su tu.nije ti neki izbor ostao.imaš malo nhl i nba
Sigma 1,Karabukspor 1,Aalborg 1,Union Berlin 1,Torino 2 i Njukastl 2 je moj tiket sto sa uplatio sa 1.5 e cisto rekreativno i za sad prosla sigma,ide karabukspor dok je aalborg 0 0
[QUOTE=Dinošjanin;1369386]taj union berlin ti nikad nece doc, u to sam siguran ovo ostalo nzm
isto tako sam juce igra
Mozes bez striganja![]()
evo da te obezbijedim kladioničarskim priborom.ođe imaš kvote za tekući dan i najbliže su ovim našim kladionicama tj makar 50% kladionica ođe ima identične kvote
http://www.derbybet.rs/
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks