Page 360 of 4707 FirstFirst ... 2603103503563573583593603613623633643704104608601360 ... LastLast
Results 8,976 to 9,000 of 117660

Thread: Kladionioca

Thanks Thanks Given 
    41
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    14 Posts

iskuliraj stari, niko nas ne cera da gramo to shto ti postujes odje...

aj salji na pm de pos*ane dojave sto imades

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by RoyalBlue View Post
    Odoh da lijegam. Koga vidim (sjutra) da dira ClauNa, skuvacu mu caj od sene, da se ne vadi iz toaleta danima!
    Laka noc!
    Neka ih..... neka pisu sto oce
    poz ljudi idem lezat......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pogledaj moj post za perudju 1.9 , fodja 2.5 . Juve 1.4 . Omonija 1.5 . Sracunaj to . Slazem se da nisu prevelike kvote ali nekad nema covjek ni jendu utakmicu da kaze e to je ta za pare. Pa kad ne znas covjeka zadrzis sa sebe a ne pises dojava i siris nprovjerene informacije . Ja ovo samo jer mi djeluje da namjerno promasujes ,a ovdje smo svi na istom zadatku- pobijediti kladionicu !

Thanks Thanks Given 
    162
    Thanks Thanks Received 
    1,743
    Thanked in
    1,094 Posts

Pošto se svuđ provlači to pobjeđivanj kladionice i slično imam par predloga

1) Da se odredi 5-6 ljudi koji će svaki dan postavljati po jedan par svaki.Uslov da kvota bude između 1.50 i 2.50.Znači da se može sastavit ukupni tiket sa kvotom 10-30,što je složićete se i više nego dovoljno za dobar dobitak .E sad,morali bi dogovoriti dal veče prije utakmica ili ujutro i sl.Tražili bi posebnu temu u kojoj bi kačili samo te tikete i na kojoj se ništa drugo ne bi moglo pisati i komentarisati.Bez ikakve zajebancije,experimentisanja i slično.Jednostavno iskopat jednu utakmicu koja djeluje kao 100% sigurna i staviti je kao predlog za taj dan.Mislim ako bi ozbiljno pristupili tome da bi efekti brzo bili vidljivi .

2)Ako ima ljudi, koji bi opet imali volje,da krenu u analiziranje određenih liga i da svako kolo izbače po par predloga.Svako bi dobio svoju ligu.

Mislim da bi se moglo smisliti još predloga pa dodajte nešto slobodno .

Thanks Thanks Given 
    9,175
    Thanks Thanks Received 
    4,001
    Thanked in
    2,401 Posts

Slazem se,a ne ova djechija prepucavanja,ubijedjen sam da nam Claun sveukupno mislio dobro i iz najljepshe namjere to radi,samo shto je stvar sa tim tzv. dojavama takva,2 put dodju pa ne dodju 10 i sve tako.

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

Klaun nastavi sa svojim predlozima,kome se igra neka igra ili ako vec ne vjeruje u dojavu neka igra kontru, tako sam ja par puta odigrao, nekad ga poslusam a nekad kontru, tako da samo lagano ljudi...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Momak ima dobru volju i nije nicim obavezan da te tipove do kojih dodje stavlja ovdje, niti je iko obavezan da to isto uplati tako da je suludo optuzivati ga za nesto...
    Nevjerovatno da se uopste vodi prica o ovome, kao da ga placamo nesto a on nas zavlaci...e kakav smo narod...
    Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Normalno nas niko ne cera da igramo to sto on napise pa fala bogu ti nastavi da postujes pa kome se igra igrace itd...

E da usput da pozelim zajednicku aviJonsku nesrecu fudbalerima Galatasaraya, Fejnorda, Boltona, Panatinaikosa, Benfici, Palermu i Njemackom Fast Foodu nikad ga ne pepeljili vishe.

T1

Ajax 5:1 Heerenven ~ 1
    Kayserispor 2:0 Diyarbakir ~ 1
    Panionios 3:1 Panthraikos ~ 1
    Hajduk K. 0:2 OFK Beograd ~ X2
    Kartalspor 2:1 Hacette ~ 1
    Augsburg 3:2 St.Pauli ~ DG1
    Leuven 4:1 Beveren ~ 1X
    Feyenoord 0:0 Utrecht ~ 1

T2

Monpelje 2:0 Lil ~ 1 @ 2.65
    PAOK 4:1 Aris ~ 1 @ 2.00
    Ml.Boleslav 3:1 Ostrava ~ 1 @ 2.30
    Rapid 4:1 Austria W. ~ 1 @ 1.85
    Bolton 0:2 Blackburn ~ 1 @ 2.20 Dabogda ispali u Conference ligu!

Thanks Thanks Given 
    162
    Thanks Thanks Received 
    1,743
    Thanked in
    1,094 Posts

evo copy-paste jedne analize za sjutra

Preston-Newcastle

Davno je bilo od poslednjeg susreta ova dva rivala, a ponedeljak uveče je termin u kome će se Preston i Newcastle okušati u borbi za gornji deo tabele, posle ravno 22 godine. Gosti su u prilično boljoj situaciji po pitanju forme, sa tri vezane pobede iza sebe i prilikom da u slučaju novog trijumfa povrate čelnu poziciju od WBA. Preston je u lošoj fazi, i od kandidata za vrh, skliznuo je do sredine tabele...

Menadžer Prestona Alan Irvine pokazao je u prethodne skoro dve sezone da je jedan od najboljih stručnjaka u Championshipu, a trebaće mu svo njegovo znanje i sposobnosti da svoju veoma dobru ekipu prene iz letargije. Trebalo bi da je pauza od više od 15 dana imala učinka na igrače Prestona, koji su u prethodnih sedam kola zabeležili samo jednu pobedu.

Mnogo bolji u debitantskoj sezoni u Championshipu nego što se očekivalo, igrači Newcastla samouvereno ulaze i u ovaj meč, jureći četvrtu uzastopnu prvenstvenu pobedu, a ukupno jedanaestu u sezoni. Situacija u klubu je nešto stabilnija, u odbrani je situacija jako dobra (primili samo 10 golova u 16 prvenstvenih mečeva), a u napadu sasvim dovoljna da se ređaju minimalne pobede i skupljaju dragoceni bodovi.

Ipak, tesne odbrane i jednih i drugih mogle bi nam dati najrealnije uputstvo za najbolji izbor opcija za klađenje na ovom meču. Već pomenuti defanzivni rekord Svraka u ligi, u kombinaciji sa domaćim terenom Prestona i njihovom veoma tvrdom i takmičarskom igrom, daju nam do znanja da se na Deepdale stadionu nećemo nagledati atraktivnog fudbala. U slučaju pobede Preston će ponovo na domak play-off zone, a Newcastle na čelo tabele, ulog je preveliki na obe strane da bi se bilo koja ekipa previše otvorila. Mali broj golova se nameće sam po sebi.

PREDLOG: 0-2 gola

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

evo dobih i ja posle par kola pauze

brondby-odense OBA DAJU GOL
    karlovac-dinamo 2
    juventus-udineze 1
    osasuna-valensija 2
    boka juniors-gimnazija 1
    WU TANG Nigga thats for something...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Another one...

Boca 4:0 Gimnasia LP ~ 1
    Godoy Cruz 1:1 River Plate ~ X2
    Santos 4:0 Coritiba ~ 1
    Sport Recife 0:3 Fluminense ~ 2
    Botafogo 3:2 Sao Paulo ~ DG1
    Vitoria 2:1 Barueri ~ 1
    Flamengo 0:0 Goias ~ 1

znachi ne vjerujem stvarno da nisu iskoristili kix Sao Paula u gostima i preuzeli prvu poziciju pred koje kolo prije kraja shampionata, ova mi je izgledala kao fix dana...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Za sjutra cu ovaj da probam pa ako prodje prodje kad ovi ochekivani ne mogu doc chitav vikend onda mi tek puca za ovakve parove.

2 Steaua @ 1.65
    2 Teplice @ 2.65
    2 K'Lautern @ 2.50
    2 Newcastle @ 2.35

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tz-ObeLiX View Post
    Another one...

Boca 4:0 Gimnasia LP ~ 1
    Godoy Cruz 1:1 River Plate ~ X2
    Santos 4:0 Coritiba ~ 1
    Sport Recife 0:3 Fluminense ~ 2
    Botafogo 3:2 Sao Paulo ~ DG1
    Vitoria 2:1 Barueri ~ 1
    Flamengo 0:0 Goias ~ 1

znachi ne vjerujem stvarno da nisu iskoristili kix Sao Paula u gostima i preuzeli prvu poziciju pred koje kolo prije kraja shampionata, ova mi je izgledala kao fix dana...

Pa ne mogu vjerovat kakvi klosari raspali pi

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    20
    Thanked in
    17 Posts

Gledao sam utakmicu sinoc i ne vjerujem da nisu mogli zabiti gol, znaci bruka.
    Sad neka i ne uzmu trofej kad nisu mogli iskoristit priliku i popet se na 1. mjesto.
    Živio mi Srđane Aleksiću!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tz-ObeLiX View Post
    Za sjutra cu ovaj da probam pa ako prodje prodje kad ovi ochekivani ne mogu doc chitav vikend onda mi tek puca za ovakve parove.

2 Steaua @ 1.65
    2 Teplice @ 2.65
    2 K'Lautern @ 2.50
    2 Newcastle @ 2.35
    uplatih ovo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Moze li Torino 2 nacas?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Nino_pg View Post
    J.ebote kakav poklon nam dadose

Miami-New Orleans +9,5 H2
    FT 102:101:joint:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Svidja mi se ideja Dutch-a da svako stavi svoj tip dana i to je to..

Evo da ja dam nesto sto nadjoh:

Sigma Olomuc - Teplice 1 (kvota oko 2.30)

-Sigma je u odlicnoj formi, posljednja 4 meca su dobili uz gol razliku od 13:1.
    -Teplice su u ogromnim kadrovskim problemima pred ovaj duel, sto zbog povreda sto zbog suspenzija mec ce propustit Rosa, Mares, Verbir, Smejkal, Vidlicka, Lukas, Ljevakovic, Hesek i Vondrasek. Cak 7 od pomenutih igraca igra u standardnoj postavi.
    - Sigma je slavila u posljednje dvije sezone na svom terenu.
    Mozda ce neko rec da Teplice jos nemaju poraz, ali statisticki gledano, iz kola u kolo je sve veca vjerovatnoca da ce izgubit, a ovo danas im je prava prilika za to..
    Kvota je odlicna, definitivno treba probat.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    9,175
    Thanks Thanks Received 
    4,001
    Thanked in
    2,401 Posts

Union Berlin - Kajzerslautern 2
    Nemam kad pisat analizu,poz.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Za danas jedan prelaz..............oko 3 ce mi stic

salim se ahahahahhahaahahahaahah :PPP

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Svidja mi se ideja Dutch-a da svako stavi svoj tip dana i to je to..

Evo da ja dam nesto sto nadjoh:

Sigma Olomuc - Teplice 1 (kvota oko 2.30)

-Sigma je u odlicnoj formi, posljednja 4 meca su dobili uz gol razliku od 13:1.
    -Teplice su u ogromnim kadrovskim problemima pred ovaj duel, sto zbog povreda sto zbog suspenzija mec ce propustit Rosa, Mares, Verbir, Smejkal, Vidlicka, Lukas, Ljevakovic, Hesek i Vondrasek. Cak 7 od pomenutih igraca igra u standardnoj postavi.
    - Sigma je slavila u posljednje dvije sezone na svom terenu.
    Mozda ce neko rec da Teplice jos nemaju poraz, ali statisticki gledano, iz kola u kolo je sve veca vjerovatnoca da ce izgubit, a ovo danas im je prava prilika za to..
    Kvota je odlicna, definitivno treba probat.
    Slazem se !

Thanks Thanks Given 
    9,175
    Thanks Thanks Received 
    4,001
    Thanked in
    2,401 Posts

Mislio sam na Teplice 2,al vidim nedostaje im 7 igracha,tako momci.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sigma 1
    Aalborg 1
    Njukastl 2
    ?
    ?
    ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sigma se nakon 14 kola nalazi na 9. mjestu s 19 osvojenih bodova i eventualnom pobjedom u ovom susretu skočili bi na 7. mjesto. Na svom terenu nisu baš najuvjerljiviji jer u 7 susreta imaju tek 2 pobjede, 3 remija i 2 poraza uz razliku golova 10:5. No ono što je jako bitno je da Sigma igra u fantastičnoj formi što je rezultiralo s 4 uzastopne pobjede u posljednja 4 kola, a stvarno se ne može reći da su imali lak raspored jer pobjedili su najrpije 10-plasirano Brno 5:0 doma, zatim u gostima 7-plasiranu prašku Slaviju 2:1, potom doma posljednjeplasiranu momčad Češkoh Budejovica 2:0 i u posljednjem kolu na gostovanju su tukli 11-plasirani Liberec s uvjerljivih 4:0. Gol razlika im je dakle u posljednja 4 kola 13-1 uz maksimalni bodovni učinak. Uz to Sigma za susret sa Teplicama nema niti jedan ozbiljan izostanak, te se može reći da će nastupiti u najjačem sastavu, a na press konferenciji su najavili vrlo napadački nogomet i napad na 3 boda od 1. minute jer ovo je posljednja domaća utakmica Sigme u ovoj godini s obzirom da u sljedećem kolu idu na gostovanje u Ostravu i onda slijedi stanka do 2. mjeseca.

Nogometaši Teplica su nakon 14 odigranih kola vodeći na prvenstvenoj ljestvici s 32 osvojena boda iz 14 susreta, te u ovom trenutku imaju 2 boda više i utakmicu manje od drugoplasiranog Jabloneca. Nogometaši Teplica nisu izgubili niti jednu jedinu utakmicu u 14 kola i omjer im je 9-5-0 (27:10) od čega na gostovanjima imaju fantastičnih 5-2-0 (17:7). S obzirom na fantastična izdanja Teplica ove sezone vjerovatno se pitate zašto onda oklada na sigmu ? Odgovor ležu u podatku da će Teplice u Olomoucu nastupiti bez gotovo kompletne najjače postave jer momčad je u totalnom kaosu s obzirom da imaju 6 igrača zaraženih svinjskom gripom, te još nekoliko njih kod kojih se pojavljuju početni simptomi iste bolesti, a još trojica igrača su ozljeđena. Trojica ozljeđenih su veznjak Pavel Verbir (12 nastupa, 2 gola), pričuvni branič antonin Rosa (5 nastupa) i veznjak Jakub Mareš (12 nastupa, 5 golova). Zbog svinjske gripe nastupiti nastupiti neće Michal Smejkal iz obrane (8 nastupa, 1 gol), Vlastimir Vidlička (14 nastupa, 3 gola) također iz obrane, veznjak Admir Ljevaković (13 nastupa), obrambeni Petr Lukaš (14 nastupa), te napadači Tomaš Vondrašek (11 nastupa, 2 gola) i Andrej Hesek (8 nastupa). S obzirom da se situacija pogoršava doslovno iz minute u minutu trener Teplica uopće nema blage veze koga će imati na raspolaganju danas, a momčad je dodatno potresla informacija da je Vidlička jutros morao biti hospitaliziran i priključen na respiratore.

Pored svih ovih nedaća za goste i sjajne forme Sigme u ovom trenutku još je bitno napomenuti da je Sigma Olomouc jedina momčad u Češkoj koja je prošle sezone u oba susreta dobila Teplice jer u Olomoucu je bilo 2:1, a kod Teplica 1:0 za Sigmu. Teplice su posljednju pobjedu u Olomoucu upisale 2002. godine, a danas očekujem njiihov 1. poraz u ovoj sezoni jer bilo bi svjetsko čudo da bez najmanje 7 standardnih igrača uspiju izbjeći poraz na gostovanju protiv momčadi koja igra u najboljoj formi i koja ih je prošle sezone uz to dobila u oba susreta

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

ja cu to singlovat danas
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Page 360 of 4707 FirstFirst ... 2603103503563573583593603613623633643704104608601360 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Bookmarks

Bookmarks