Kakva sansa za goias kad me sad srce nije ocistilo nece nikad .....lagano je odbranio aoooo
Da je poveo usrani goias sve bi bilo drugacije u drugo poluvrijeme.....pih
Kakva sansa za goias kad me sad srce nije ocistilo nece nikad .....lagano je odbranio aoooo
Neka, ne trosi se..![]()
Ma ne mogu vjerovat da je ovo promasio....bice mu dali neki treci tamo 20.000 da ne da goa sto je to jadan brate pih dabogda dobio vodu u koljena i nemogo trcat pi
Ovaj claun tacno radi za kladionicu i navlaci vas kara vam kevu . Dakle pogodi jedan par u hiljadu i onda pise kako je satro pogodio sa 200 300 eura.... Zastidje
Pa eto, nije losa dojava, nego ovi ne umiju dat go ni kad se namjesti![]()
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa sto promasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii debiluuuuuuuuuuuu ma ne mogu vjerovat neka okaci kopacke domaaaaaaaaaa sve mu jebeeeeeeeeeeeeeeeeem
Ne vidjeh sto se desilo
Claun ja bi jedan apartman na jedno 10dana![]()
Da ti ja dospem jos malo caja, ClauN.. Izi, bro.
ja cu te vazda poslusat, paneka mi zatrudni majka od toga ako moze :P
Dako zabije Flamengo posto ga cekam za 140 eura![]()
Živio mi Srđane Aleksiću!
bate ali dodje onaj Colo Colo 1-2
A ko je njega igrao jadan![]()
![]()
potpuno su nebitne te price o dojavama claun
i sam rain stavi neke sitnije kvote, bitno je da prodju
mogu ja sad da nlatin sve i svasta i da pricam za malo dodjose.
Ovo nije provokacija da se razumijemo.
Pa ok onda cemo stavljat sad kvote 1.40 ili 1.50 ?? Nisam ja poceo tu pricu nego ovaj kojojovan ne zna ni on kako se zove ! Provocira tu otkad je doso,probao sam 2 put da uvatim prelaz i jebiga necu ga vise igrat i kraj ! Sto budem imao utakmica kvote od 2 cu stavljat i to je to....
Ne provociram ja nego objektivno sam napisao . Stavi ti svaki put kvotu 2 i neko objasnjenje , a ne izmisljat tu gluposti dojave
reko stari nebitno je, dajte sve pa naravno neka svako bira sto mu se svidja......
iskreno danas JOVANKOJO dao nekoliko parova sa odlicnom kvotom ukupno
Odoh da lijegam. Koga vidim (sjutra) da dira ClauNa, skuvacu mu caj od sene, da se ne vadi iz toaleta danima!
Laka noc!
JovanKojo to ni sam ne znam jel dojava jer je da neki momak koga ne znam shvacas ti to jadan jes ti normalan ?
U redu necu vise pisat prelaze.....od sad igram kvote normalne,a ti se potrudi isto da stavis nesto .....
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks