A milwall? A atletiko? A manchester :P) nekate
Sta je diskutabilno u 4-0 Micjashu?
sto mislite za owe spance ??
celta,las palmas,murcia...??
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Pa wolfsburg je pao na 1.35 kvotu.. Ja pricam o dranju, ne o provlacenju 1-0..
Obratite paznju na mec Plzen-Bohemians molim vas i kako su padali golovi,plzen dobio sa 2 igraca manje
Napunise se kladionice danas samo tako. Moramo ih sjutra odrat, nema druge. Vadite tipove, dajte da im masakr napravimo![]()
Claun, nadam se da nijesi ostvario onu prijetnju o vadjenju na Mursiju??(
A jesam nesto sitno probao sa 10 e![]()
Cini se da cemo najbolje odigrat ako nista ne odigramo sjutra?Svi na masline u Bar, neka crknu bez nas!
Brzo li ga primi inter.
a vala i ovaj baloteli je smoto jedan
edit : dade smoto go :mrgreen:
Last edited by Dutch; 21-11-09 at 17:45.
moglo bi fino bit da ostanu rez na inter sevilju olimpiakos i da dodje twente![]()
Bordo bordo ti ces mi glave doc....danas ionako sam u ***** znao sam da ne treba igrat neke sto igraju ls
/me kuva caj od nane ClauNu..
Hvala ti![]()
Bordo prsli ako ovo ne dobije nikad ih vise na ticket stavit necu!!! kakav idiotizam! I meni ovaj Inter i Sevilla da zavrse ovako, takodje cekam Twente, ali to bi valjda trebala bit laganica! Manchester isto da dokrajci ove, atletiko madrid mi je vec doslo GG!!!
las palmas qq
drugari nije dojava,ali je pogolem pad na kvotu San Martin 1 / peruanska liga!
Ja cu singlovat REAL 2+PP.
A na drugi DENDER 1, BAHIA 1 ,AMERIKA RG 1 ,CEARA 2,TUKUMAN 1
ovaj valensien me vazda baca i sad za inat ga igram reko ako ga ko moze dobit to je bordo i opet... nece ga bordo preokrenut, najvise X da ako ova sevilja ne zajebe sad![]()
Ovi predlozi RWS-a mi super zvuce. Nego, koje su ovo lige? :P
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks