A znam al jebiga ne moze me bog utjesit sad trenutno........
aj da te oraspolozim..olimpijakos x-2 .... uzivajte![]()
A znam al jebiga ne moze me bog utjesit sad trenutno........
Ljudi sta mislite da igram Barselonu 2-2 i Las Palmas 1-1 ...??
kvota 6.5 i malo jaca uplata...??
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ne mogu vjerovat...........jos jednom se izvinjavam sve mu ***** na svijet milo zeznuo je 100 ljudi a ja vas sve odje.....
rain brate izvini molim te ti si odje najvise stavio
nema nervoze oko ovih dojava, da sam ima kad i ja bih ispratio sigurno... doce sledeca ko ga j...
nerviram se sto sam ima dva stroga insajdera i nijesam stiga da uplatim, CSKA 2 i Elgin iz skotske jedinica, sad tek vidim da je rus dosa, ako dodje i ovaj skot zapalicu se u znak protesta na titov trg...
Opushti se jbg, svi znamo rizike dojave, iz najbolje namjere si postovao...Nekad dodje nekad ne, nece kladionice nidje pobjec, shto reche rain pozatvaracemo ih nekad...
![]()
#fakenews
Ne mogu vjerovat i dalje ma sve izgorelo,a jos gledam ljudi kunem vam se ovoga,piast arka reko ovo ce mi on dat sigurno x ili tacan rezultat 2:2 trenutno je 2:1,jos sam ga hjteo igrat al poslusam ovoga,dodje li zapalicu se
Rekoh ja dvojka , svudje sam je igrao . Vode
O 2 tirol vodi
Moze , o 3 , a i evo ti arka 2 2
Claun,ne izvinjavaj se no upri opet kad budes imao dojavu. Ko oce neka igra. Jedna od 10 ovakvih neka dodje,"na konja smo". Polako jadan![]()
Knjigovodstvo 069190442
pi jbm ti liverpula....
idemo na Bordo Valensjen 4+ Uplata standardna![]()
evo ce me bachiti dupla na albinolefe za 300... kakav tuljan,,,
RKC X-2
Dubnica 1-2
da smo zdravosa 2e 270,00
ima li nedje grchka 2. liga da se igra, eo drugi put pitam....? imam neshto za sjutra....
Gratkorn u financijskim problemima , predsjednik je rekao da moraju sačuvati 25 % financijskih sredstava zbog čega je izjavio da igrači koji žele za vrijeme zimske stanke mogu dobiti slobodne papire.!!!!!!!!!! Moj info za "dojavu"!!! eo sto sam sad naso.....kuku
Murcia - Real Union x-1 4.60 kvota na ovo sad stavljam moram se vadit
vidjite kako Nirnberg dobi Wolsfurga u 93 minut mmmmm
Meni se dojavljalo da ce chelsea da odere wolvse danas.. I bi dranje!
pfff![]()
BISOGNA VINCERE !
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks