tacno vidim da cu 10+ tiketa igrat sjutra kako sam krenuo da shvaram po ovim kvotama :P
mora se tako pocet no ja kad pocenem sjutra 16, 18, 20, 22![]()
tacno vidim da cu 10+ tiketa igrat sjutra kako sam krenuo da shvaram po ovim kvotama :P
Ajde dajte onda te dobre parove kad ih ima sjutra
Slask - Odra 1
Milvol - Vikomb 1
Hal - Vest Hem 0-2
Bolonja - Inter NG
Vojvodina - Borac 1,0-2
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
Livpool- Mancester Siti 1 @ 1.95
Uplata:300e
ovaj je ka kuca![]()
Ovaj ce postavit ovaj tacan rezultat jedno 20 - 30 minuta prije pocetka meca tako da ce do da bude lomljenje do kladionice![]()
Posto mi se na private javilo oko 10 ljudi kad bi ja svima odgovarao ne bi stigo uplatit,postavicu je odje jednostavno oko 14h,14 i 15.....
meni su danas 99,9% sigurne
Chelsea 1
Manchester 1
Budućnost 1
Real 1
Barcelona 2
http://www.betexplorer.com/soccer/ru...atchid=6460253
veliki pad kvote na 2 i svuda blokirano.....
ima li u rojal da se igra tacan rezultat?
Ne znam,znam za meridian sigurno da ima![]()
a kako se to pise?)i dje ima meridijan u kotor?
Odavno nisam vidio bolju ponudu i vishe sigurica .. nadam se da cje vecjina da dodju![]()
BISOGNA VINCERE !
Meridian kod autobuske,pored pumpe jugopetrolove![]()
A samo napises rezultat![]()
Sto je najjace dolazim ja tamo prije neki dan,stavljam rezultat bosna-portugal 1:0,ona me pita jel to opet neka dojava,ja i koleginica smo uzele pare na sporting-bray ahhahahaahahahaha
aj dajte neke predloge ako moze
Real , Barsa , Lyon , Rangers , Zvezda , Buducnost , Rudar , Vojvodina , Man Utd , Arsenal , Milwall , Denver , Hajduk S , Inter , At. Madrid , Twente .. Dosta ?![]()
BISOGNA VINCERE !
Ultra, nadam seda je ovo izostavljanje Chelsea-ja samo nepaznja.. Oprastam ti unaprijed:P
Zaboravio sam Celzi ... Arsenal igra najbolji fudbal msm da necje kiksati .. A Decic je prodao utak.![]()
BISOGNA VINCERE !
Mislim da neke treba izbjec danas sto igraju ligu sampiona sad u utorak/srijedu
To je vecjina![]()
BISOGNA VINCERE !
Onda se razumijemoahahhaha
Ovi sto su sad odje,neka bude online oko 2,2i15 da napisem odje to previse vas je na private......odje cu stavit,ja i drustvo ispracamo sa dobrim ulogom![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks