Ima li sto za sjutra?
Mogao bi ovaj celzi dobit' :mrgreen:
Na rudara kvota 2.35 protiv decica :-?
Tacan rezultat ima u meridian da se igra. Ne bih se ljutio ni meni na pm da se posalje![]()
Inace dje se to moze uplatit? online only or? u lob ne moze?
Ima li sto za sjutra?
Mogao bi ovaj celzi dobit' :mrgreen:
Na rudara kvota 2.35 protiv decica :-?
Tacan rezultat ima u meridian da se igra. Ne bih se ljutio ni meni na pm da se posalje![]()
Igrao sam do sad na tacne rezultate u meridan samo ?
aaaaaa samo me bilefild baci...
WU TANG Nigga thats for something...
proslijedit ces mi to na pm![]()
Auf eto ti kako se parice uzimaju![]()
Svi koji oce da im posaljem taj tacan rezultat,a igraju ga o svoju ruku,dakle i ja cu to uplatit vjerovatno sa srednjim ulogom,neka se jave na private sad odma da ne bih koga zaboraviohvala i prijatno
Javi,ti znash![]()
Ja ti reko da ocu pa bachi na pm kad dobijes, valjalo bi i kvotu ako budes tad znao u meridijan kolika je da vidim koliko da se tipla![]()
3:3 koliko ja vidjeh, cini mi se da je 3:1 vodila do 70 i nekog minuta pa ovi 2 gola onda buc.
e to je raspad brate moj
barselona 2 1.45
fiorentina 1 1.7
fk moskva 1 1.35
rudar pljevlja 2 2.35
zagreb 1 1.35
man.utd 1 1.4
bayern 1 1.8
roma 1 1.65
milan 1 1.45
prepisite ovo imam neki osjecaj da ce se nacrtat ja uplatih 5e za 320 dobro evo je prosa ovaj hrvat pa bez njega
Aj sad svi ovi sto su se javili na private da uplate po 20 e preko bookmeykersa,dacu vam ziro HAHAHHAHAHAHAHH![]()
:PPP
ako dodje sramota je da ne castimo, ja sam odvojio 2.5e za to pa imas 50%
Jeste li pomislili da bi vam uzeo,ma to sam mislio za obnovu nekog vrtica ovamo![]()
![]()
![]()
moze naravno dje god ti oces
Hahahahaahhah![]()
Kako cu fino da sastavim jedan mix ruska/sprska/cg liga pa da ako i tu upane sto![]()
Sutra ima finih meceva....i dobrih kvota....moj savjet je da spajate subotu i nedelju
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks