eo procitah da su isli na sahranu Patrijarhu...
Taj dio puta je neki kilometar dalje, a ovo izgleda jos onaj korektan dio autoputa (odmah prije rampe a prema bg). Generalno, taj auto put je solidan kakvi sve putevi postoje u srbiji ali ubjedljivo najgore parče auto puta je od Bubanj potoka do Aerodroma (u bilo kom smjeru). Ajmo da sačekamo naše auto puteve i prave magistrale.... (Kad već ovoliko plaćamo puteve prilikom registracije i kupovine goriva).
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
eo procitah da su isli na sahranu Patrijarhu...
She is only here to annoy herself!
kakav smo narod sve pokazuje da su u deltu tj na onaj parkin na sprat postavljeni lezeci, dno
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
ahahah
pa dobro, to i jeste tragedija![]()
She is only here to annoy herself!
Igi,vidjeh da si napisao da su ti u autu svi saputnici osigurani?Ne vozish druga na more,ako ti ne pokazhe polisu?E to ja zovem prevencija...
Greota za te momke,gledah snimak,vozach mrtav u auto,jedan pored puta pod charshav...
Mene ti lezheci, u zadnje vrijeme, samo motivishu da vidim koliko mogu preko njih...
uh sad i lezeci....
i jos kad vidim na vrata tamo znak 'zabranjeno fotografisanje', imam osjecaj da ulazim u zgradu ANB, CIA, FBI, DPS, NOVA hahaha
Originally Posted by my name is ...
ovaj momak sto je vozio kola je iz podgorice, 26 godina. otac mu u skupstinu radi
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
mislim da je ipak predostroznosti jer su ljudi pravi bravi kako voze, prvo se ne postuje pravac no ide kako ko pozeli, mene je prije nedelju dana imala neka zena sa dzipom pokupit na zadnji sprat, krenula je onom trakom koj je bliza ulazima u deltu put izlaza znaci kontra je posla i neka no je presjekla izmeju parkinga koji je bio prazan i upala na moju "traku" i jos me gleda kako sam ja nenormalan
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
Žene i džip = jedino ako žena ima dozvolu za pilotiranje. Ne znam kako po CG, ali po Bg da poludiš kako ne gledaju dok voze ( a naravno, redovno čakulaju na telefon). Naravno drugi soj su stare bembare (od prije 2000) i neiživljeni mladići koji po svaku cjenu moraju da se čuju i vide kako jurcaju....
Bez ljutnje, ali previse cesto mi se desavaju te dvije kombinacije. Za zhenu i dzip, sigurno jednom sedmicno imam eksces (posto se provlacim kroz male ulice, a onda poslije pored sajma, i poslije sve na tri trake ). A koliko su one uzrok tragedija (mislim kombinacija zhena i dzip), ne znam, mislim da i nisu statisticki prisutni u tragicnim udesima, ali potencijalna opasnost vrijeba. I da, u dva ekscesa ove godine, na srecu mi je bila prazna traka za autobuse. Ne znam oce li jos koji put, ili je tako zato sto vozim auto naroda ....
Evo sad emisija na tv "Vijesti" o sabracajnoj policiji.Veli ovaj instruktor da nije potrebno vezat pojas do brzine 40km/h i preko 80 km/h,jer tad vezanje pojasa nema efekta
koliko ja znam na onaj parking iza delte je jedna strana za ulaz a druga za izlaz , a redovno gledam likove kako idu u kontra smjeru i to se josh bune .....
definitivno sto hvali nashem narodu je malo kulture i upucenosti u pravila saobracaja (jer 50% ne zna osnovna pravila i poznavanje saobracajnih znakova)
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Sjutra dan zalosti u BP.
R.I.P.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks