aj dako se ubode to![]()
Evo za danas 2 hokeja
blues espo - hifk helsinki 1
lillehammer - lorenskog 1
ukupna kvota 4 !
aj dako se ubode to![]()
e nikad vise ja necu igrat kad vidim da nekima fale igraci vazda panem na to![]()
Sutra cu vam dat jedan prelaz za odigrat sa 5 e cisto da se proba....kvota oko 30![]()
aj vala
bice neki olandjanin 2-1![]()
Jok nije ni holandjanin ni francuzCuo sam neke spekulacije,ne znam odnose li se na taj mec al nekoliko ozbiljnih igraca trazi 300e za dojavu iz 2u1 a ja sam naso neke info vezane za taj mec pa moze bit taj al ne mora....nemoj da me neko posle pljuje odje,cisto da probamo......
![]()
Nikad mi jasno bit nece shto prodaju dojave a imaju dojave sa koeficijentom 30 ?
Ko je toliko lud da otkriva to po netu a moze sam da ide da stavi kucu na tu svoju dojavu ?![]()
jes brate no niko nema toliko para da stavi a i obicno ti ne daju da na kvotu 30 stavis 100 000 a ovako on moze jos dosta da nabapa
Nemas ti to nidje otriveno na net....to je sve grupa ljudi znas kakva ubitacna.....Znam ja iz iskustva jer sam prije 2-3 godine od jednog lika imao radio je sa ljudima iz Njemacke,Italije i Spanije znate sto je to bilo.....cist sex![]()
Ubica....i kad dobije tako on je moze prodat,i plus sto ce on stavit da igra
![]()
Ovo samo polemisem,jer ko ne riskira ne profitira,ja cu sutra sa 10 e ispratit to ko ga ebe
I ne mora da znaci da je to ta utakmica...al sumnjam na nju
stavi ti pa kako god niko nas ne ebe da uplatimo![]()
za koju kladionicu radis ???![]()
![]()
AJMO CRNA GORO !!!
Mogu ja to i sad stavit al ne sacekacu da vidim da uplatim pa onda jer ce je i odje blokirat totalno !![]()
razumljivo no daj okvirno vrijeme e necemo visit na forum po citav dan![]()
Sad ste digli frku ko da sam reko da je dojava a ne da probamo![]()
probacemo mi,no reci u koju ces uru to postavit,da se ne moram ic lomit da uplatim to
Oko 1 mozda i prije....bice vremena da se uplati....![]()
Jos jednom ponavljam nije dojava i nije 100 % !!!! Predlog samo da se probaju uzet pare kao svaki drugi
kako nas navlaci![]()
zezam se, aj vala da probamo to..
AJMO CRNA GORO !!!
Hahhahhahahahhhhahahahahha![]()
![]()
![]()
jednom sam i ja imao dojavu na iz 2-1 i ja bacim 30e na to, a ono dodje 1-1 a ja na 1 bacio 300![]()
Ovo nije velika kvota na 1 icu,al je kako kazu sigurna....
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks