Filipovic je skupio muda i po svaku cijenu htio da pobijedi ovu utakmicu da bi osta. Ovako nije igra u kvalifikacijama i kad je treba da ide na pobjedu, cuvao je bod. To je cinjenica.
Nema nikakve razlike? Oni su druga liga u odnosu na nas, individualno.
Kad sam ja uporedjivao to prije par (stotina) stranica ovdje, niko nije gledao no se pricalo kako nemamo dobru ekipu i kako imam nerealna ocekivanja.
Zato sad na SP idu zvijezde svjetskog fudbala Lekic i Novakovic...O Slovackoj da ni ne pocinjem.
Filipovic je skupio muda i po svaku cijenu htio da pobijedi ovu utakmicu da bi osta. Ovako nije igra u kvalifikacijama i kad je treba da ide na pobjedu, cuvao je bod. To je cinjenica.
Samo što je odma posle gola izvadio Vučinića i uveo Fatića da sačuva rezultat nego srećom Jovanović skide ono sa gol linije!!!To je nevjerovatno koliko selektor ima slabo mišljenje o našoj reprezenatiji jer kad god damo go on odma izvodi napadača i stavlja nekog u odbranu.....ali uvijek....kao da misli kako će već sledeći napad primit go :mad:
deuscroix
Zato sto vjerovatno i ocemo primit go, jer i on vidi koliko smo neorganizovani.
Ceka da Mirko ili Stevan ljuljnu gol iz solo akcije, penala ili neke greske protivnika, i poslije ide taktika spasavaj koliko mozes.
Dragi moji doktori/profesori fudbala,
Slovenci idu na svjetsko zbog toga sto nisu SELJACINE neokusane kao sto smo mi. Kao u svaku drugu normalnu zemlju ljudi idu i navijaju za svoju reprezentaciju pa kakva god da je. A mi choche ako odma ne krenemo medje da valjamo, to se pljuje, to se ne ide na stadion .... napolje ovaj, napolje onaj. E pa najbolje je da $edimo doma dok ne naucimo neke stvari. Uh ... nema nama bez toljage nista...:hammer:
To je kao bokser koji pošalje protivnika na pod i onda mu daje vremena da se ovaj otrijezni i krene u svoju seriju!!!Nidje logike nema....nikakve....
deuscroix
Bas je pravi kapiten,ponos i dika nasa.A to sto je istrgao loptu iz ruku Simonu kod slobodnog sa 20m u drugom poluvremenu?Simon je uzeo loptu i drzao je u ruke,a ovaj mu je bukvalno oteo i sutnuo slobodni 5m iznad gola.Cemu to izigravanje mangupa i mudasa,to je bas pravo kapitensko ponasanje?
Kako mu se razdrao jedan stariji coek sa juzne tribine,mohikanac ga je cuo 100%:"Dzukelo jedna,moze neko drugi izvest slobodni,a ne samo ti"
sto jes jes. niko ne sutnu slobodni od kad sebe. Taj simon je mogao da ga zavari u golmanov ugao da ga groma ne cuje
Posao selektora je da odrzava red u reprezentaciji, kao i da izabere kapitena...
Mene stvarno ne interesuje kakva je necija licnost i koliki je debil (a veeeeliki broj fudbalera i to onih vrhunskih su klasicni debili). Ali ako se taj debilizam ispoljava na terenu i utice na igru, zna se kako se to rjesava u svlacionici i ko to rjesava. Odnosno ko treba da se postara da do toga ni ne dodje.
Fudbaleri se biraju po fudbalskim kvalitetima.
Mirko Vucinic se josh jednom izvinjava shto postoji i shto je kapiten....:burp:
Slazem se.
ajmo ljudi nece valjda jos dugo, evo je krenulo ode nesposobni bana dako i ovaj ode
...to i jeste moja poenta. A Filipovic moze da se nazove selektorom, zato sto to on nazalost i jeste.
Od prilike... svaku koju je i igrao? Bar koliko je bilo do njega, individualno. To sto nam se "koncepcija igre" zasniva na solo akcijama 3 fudbalera nije njegova krivica.
Njegov ucinak kao napadaca je najmanji problem u reprezentaciji.
Last edited by MadGod; 18-11-09 at 23:59.
Nece ovaj nidje mrdat jos jedan ciklus pa dzabe mi guslali odje.
Sve i da ode nemash koga boljeg dovest, poshto Grof nije zainteresovan da se trenutno bakce sa reprezentacijom dosta mu je shto se prepucava sa ovima iz Buducnosti prije nego sad i sa Savicevicem.
A evo i Vlaisavljevic postize nekakve mrcene rezultate sa mladom reprezentacijom, koja je u svom rangu mnogo manje kvalitetna nego A selekcija u svom...
Ufff sav se uzvrpoljim kad cujem Vlaisavljevic,nikad mi nece bit jasno kako on dodje na mjesto trenera jedne mlade reprezentacije....
vidji sad je istekao blazevicu mandat pa molim lijepo neka zasucu rukave i neka puste covjeka da pokusa nesto. Ostavimo po strani sve ostalo pokazao je da je strucnjak i motivator prve lige. I kod njega ne bi mmoglo da je mirko mudovina a ostali ko sto dovati.
NEMAMO IGRU I TO jE tO
Meni sad poslije odgledane utakmice BiH nocas Blazevic i nije neko rjesenje...Onako ih je moga i Filipovic spremit da igraju....
a nemoj stari a trebalo je doc do ovog meca, i nisi gledao prvi mec bili su odlicni. Trema ih je pokosila i onaj raspad od terena.....a falio je i onaj misimovic tako da je svakako bolji od ovoga
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks