grupa se skroz zakomplikovala danasnjom pobjedom kopenhagena,naravno za nas super,sad zavisimo od sebe....2 pobjede idemo dalje.....
bez mozga se ne moze zacrvenjet
grupa se skroz zakomplikovala danasnjom pobjedom kopenhagena,naravno za nas super,sad zavisimo od sebe....2 pobjede idemo dalje.....
:)
jes jes prochitah danas.
Valjda cemo dobit te dvije...
ranko podnjeo ostavku...
kad ? .......
Milo mi je![]()
BISOGNA VINCERE !
Nek je sa srecomSamo se nadam da ce dovest dobrog trenera! Volio bi Pero da se vrati, ili Vujovic da dodje
![]()
evo sanse da se spasimo
Odlazak Popovica predsavlja veliki dan za crnogorski rukomet i sport uopste, sad da se vrati doktor Pero Milosevic!
![]()
tesko ce se pero vratit, gotovo nemoguce
a zna li se sto je ovaj otisao ?
al samo da taj trener bude moga nagovorit muratovica da igra i to je to, nista vise od njega ne treba...
AJMO CRNA GORO !!!
Uz svo dužno poštovanje Ranku, mislim da je bilo vrijeme za promjene. Poslije dva neuspješna ciklusa je uobičajeno da trener podnese ostavku, a posebno što za dva mjeseca slijede nove kvalifikacije.
Ne bi bilo fer reći da je Ranko bio toliko poguban po reprezentaciju, jer je po meni uradio nekoliko pozitivnih stavri, kao sto je npr. pozivanje nekih novih imena poput Osmajića, Svitlice, Melića, Rudovića i dr. E, sad će neki reć kako je poćerao Muratovića i Dobrkovića, ali mislim da su to bili pojedinačni slučajevi, jer mi se čini da je imao lijep odnos sa momcima.
Sve u svemu, sad je na rukometnom savezu da dovede nekog provjerenog i iskusnog trenera, a ne da traži prelazna rješenja. Da li je Pero Milošević pravi čoek za to ne znam, ali siguran sam da bi tu moglo bit još kandidata.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Odlicno,ponovo ima nade za nas rukomet...![]()
Vujovic/Milosevic treceg nema tj ne bi volio nikog sem njih dvojice vidim pominju i nekog treceg u novine.
Pominju Kasima Kamenicu mada bi ja najvise volio da dovedu Pera Milosevica a ne bi mi smetao ni Veselin Vujovic![]()
Prati li josh ko ovu LS za mushkarce, da vidim oce li me i ove god iznapushat ko proshle kad kazhem da ce ih real ponovo sve pospremit u njihov lokal...![]()
#fakenews
U SRIJEDU DERBI NASE LIGE
LOVCEN - BUDUCNOST
sta mislite ?
dolaze li varvari zna li se ?))
tako nekako je cini mi seeo Bana Popovic na kormilo Lovcena debituje protiv Buducjnosti pa cemo vidjet sto ce bit
)
dodjiteeeeeee dodjiteeeeeeeeeeeeee))))))))))
pa dobro prioritet fudbal... jedan dio tamo jedan ovamo)
Taman lijepo....Zapalite nam i porusite sportski da nam nece napravit novi, posto je ovaj premal
Bice spktakl sjutra vece....
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks