What a jerk!
Ne pricam o kaznama i te kazne nemaju nikakve veze sa pricom. Ja ti kazem da cu isto vozit kao da idem na polaganje 1 dan kao 6 mjeseci.
Ako sam rodjen da budem idiot u saobracaju, bicu i tacka.
What a jerk!
Ne pricam o kaznama i te kazne nemaju nikakve veze sa pricom. Ja ti kazem da cu isto vozit kao da idem na polaganje 1 dan kao 6 mjeseci.
Ako sam rodjen da budem idiot u saobracaju, bicu i tacka.
TAKUMI
ko je spomenuo kazne???
?
Jerk Zivi.......
TAKUMI
kako ti satires prijatelju
?
zatvorske kazne tipa prekoracio si brzinu mjesec dana zatvora itd
+ novcana kazna samo jedan problem nemamo zatvora![]()
Haec olim meminisse ivvabit
http://1944killingfields.co.uk
Fabia,nisi u pravu...Zvek_Zivi pokushava da ti kazhe da cesh vishe poshtovati propise ako te "udare" po dzepu par puta,shto i jeste tachno(kad ne bi bilo stricheva i kumova da cijepaju kazne)...
Policija je tu,prvo da djeluje preventivno,a tek posle toga da kazhnjava,ako napravish prekrshaj,a za 6 mjeseci koje bi proveo u auto shkoli,nauchio bi sigurno vishe i bio bolji vozach nego da za 40 minuta pokupish vozachku...
A da si ti vishe proveo vremena u shkoli(osnovnoj),nauchio bi da chovjeku koji je 20-25 godina stariji od tebe nije vaspitano reci "jerk",ukoliko te nije lichno uvrijedio...
Nemojte mi shto zamjeriti...
A komunalna šta radi???? Policija naprimjer????
POTPISUJEM!!! Evo... Moj slucaj... Sad sam (taman je sumrak) malo brze isao bulevarom (nisam rasturao auto, nego - samo mrvicu brze isao) - sto se desava, ispred mene Opel Astra i lijevim tockovima gazi sredinu linije... Ja mu blicam od iza da se skloni, a on FLEGMA, ne mrda, ope blicam par puta... I GOVEDO Skrenu u moju traku... Poslije zesceg kocenja i trubljenja, sklonio se... ^_^ - JERK!!!
BTW... Evo kad sam se vracao iz PG danas, kamion idjashe 30km/h dje je ogranicenje 80km/h.... bio sam prvi iza njega i culjasmo za njim sve do trece trake jer se nije imalo dje da ga preteknemo :cry:
Zvek_zivi... Reconsider what you told![]()
Istina da mi je tata dao 180e za polaganje A i B kategorije,medjutim,uzeli su mi vozachku ljetos i sad kad mi dodje kazna,nece je platiti tata...I svaki iduci koji napravim nece platiti roditelji...
A od kad su mi je uzeli,sve pazim na znakove,ogranichenja,znachi ostvarili su ono shto je i cilj-da me urazume i natjeraju da poshtujem propise...
meni su je uzimali 3 puta u zadnjih godinu ipo dana..i ja placam kazne..naravno...
ali sto cu i dalje se nisam promijenio...i dalje se glupiram...
Zaludu je moj komsija to objasnjavat nekome ko je ka opozicija CG ,ebi ga njegovoj snahi je sef dava da vozi AudiaKo ce snjim sad zborit ???
Kako je kultura odje pa doma tako je i u saobracaju no aj sad zlo Go** **** ** vijeka![]()
Ipak sistem zapada je i vjeruj da je jeako efektivno napr Danska Norveska a jednijem dijelom i Sweden kazne po 3000 eura + zatvor+oduzimanje vozacke +uzimanje auta ,da vidis kolko ce se debili qurcit !
Ko nevoli Crnogorca ,vas se ambisa !!!
Dje zuris prijatelju ??? Mora da te ceka konferencija MinistaraKamioni idu 30 zato sto je pedenca i nizbrdica ,sad zamisli da je pustio kamion nizbrdo ,zaustavili bi ga u golubovce ali posto bi bilo 14 mrtvijeh i zato oni tako voze ,nema veze jeli novi ili stari kamion ,bitno je teret kolki je na njega ! Ipak si ga preteka kad su dosle tri trake i stiga si 69 sekundi prije njega
![]()
Civa s ekomsija znas onu aprolu po CG NE BRZE OD ZIVOTA jerbno obicno bidne (nazdravlje tebe ) da diskutujemo sledeci dan odje na "TRAGEDIJE" !
nema sto da se stidim...nisam nikog pregazio ili ubio pa da se stidim necega..ne daj boze...a u ovu zemlju nikad ne moze da zazivi nikakv zakon kad ima korupcije na svaki cosak...kad se policajac moze prodat za jedan pisljivi vaucer od 5eura..ali ih i kapiram...kad mu je plata 300eura ne bih ni ja kaznjavao mucenike kao sto su oni...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks