Porsche je auto koje obozavam.Pikirao sam Cayman S,ali kad sam vidio da ga vozi sin balavac od Gorana Pejovica,vise mi nije tako drag:mad:
Ni meni se niti malo svidja Cayene,eto da se bar tu slozim sa Fabiom
Porsche je auto koje obozavam.Pikirao sam Cayman S,ali kad sam vidio da ga vozi sin balavac od Gorana Pejovica,vise mi nije tako drag:mad:
Ni meni se niti malo svidja Cayene,eto da se bar tu slozim sa Fabiom
fabia za tebe i jeste lexus i to onaj na baterije,jer si cjepidlaka.
niujedne mi gace lastike nema
Pa jbga, ne trazim dlaku u jajetu kad je u pitanju auto od 4-5-6 000 eura, ali brate dajes 86 000 a djelove nadjes ispod sjedista, to je nije fer.
TAKUMI
Ajde, A3 nije los, stvarno je OK osim dizelskih motora (PD, dizne i turbine, muzika i pokoji senzor), ali A6? Q7? A8?
TAKUMI
Sidewinder je jednome od kad ga je uzeo 5 godina mu zivot vadio, ladnoga u crveno, preko rupa i nagrdjenia puteva puni gas pa mu najmanja sitnica nije falila. I na kraj kad ga je prodava vodjen je kod raznih majstora i svi su rekli da je ka nov. Jedino sto mi se nije svidjelo kod njega je sto mu se unutrasnjost nedje pojela (ka npr unustrasnji dio vrata kod podizaca prozora) i tako neke sitnice, koje su ako cemo pravo, zalost da se desavaju na relativno novo auto
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
aaaaaaooooooooooo ljudi kako ste zaprdnjavili ka mala djeca! stalno ista prica :roll:
Dont miks grendmas end frogs.
eno ga lambo u sred rokshpeda na stari.... kakav je
evo i slikee
http://img697.imageshack.us/img697/5796/img0031u.jpg
Last edited by svireee; 12-11-09 at 17:50.
R8 Cabrio.
TAKUMI
A tu su i trade in vozila Rokspeda.
TAKUMI
sto mislis o kupovini takvih auta fabija? na stanje i cijenu? ovih polovnih sto uvozi roksped,zatim sto neko vrati pa uzme novo i ova sto su koriscenja kao test...
f6
skupa su![]()
da .i to plus a jos je i fabrika.
f6
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks