Results 1 to 25 of 462

Thread: tragedije

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    288
    Thanks Thanks Received 
    183
    Thanked in
    119 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    NE kupujte bmw-e stare po 15 godina djeci cim zavrse srednju nije to auto da se na njega uce.
    Kad vec pomenu... Jos nisam zavrsio srednju, a nesto listam oglase da kupim BMW E36... (Spadam li u kategoriju "Zećani"? -NO OFFENSE)
    BTW... Slazem se, neiskusan vozac + star, a snazan auto na RWD = pogibija.

Sto se tice "pedagoga", da se nadovezem... Znam likova kojima nebih dao ovce da cuvaju, a polozise vozacki iako ne umiju ulicom odit i 2 zuba u vilicu nemaju... (eH, Kusturica bi Oskara dobio s njima). A kako sam ja svoje ljekarsko dobio, to je posebna prica... Cekao sam neuro-psihijatra 2 sata (bio sam prvi na redu, lik je kasnio), dosao je, i odma preko reda primio neke parashe da im zavrsi sve :mad: - kad sam ja usao unutra kod njega, samo me pitao: "Drogiras li se" - fino odreagovah (nisam bio agresivan), on potpisa uvjerenje i odoh... Kod ostalih se skoro nisam ni zadrzavao... pIX!!! Za cem placem 35-40 eura! Jos treba neko da me zejebaje i ucjenjuje! :mad:

A s druge strane, opet, u saobracaju mi najvise smetaju "culjashi" - auta koja idu 50km/h dje je ogranicenje 80km/h i koji ne mogu put ubost, e takvi normalne ljude u smrt shalju!!! Zbog toga i klapam po brzini kad naidjem na nekog od njih. Samo da se sto prije maknem - UGROZAVAJU ME!!!
    Last edited by cvxcomputers; 12-11-09 at 17:47.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)