Page 5 of 19 FirstFirst 12345678915 ... LastLast
Results 101 to 125 of 462

Thread: tragedije

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Nije mi jasno kako je odje iko ostao zhiv. I ovi shto su ostali mora da su nagrdjeni. A auspuh je veoma bitan odje....
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    1,108
    Thanks Thanks Received 
    356
    Thanked in
    143 Posts

ovo je slika iz drugog udesa, cini mi se prosle godine blizu brezovackog mosta kad su djeca vracajuci se iz diskoteke udarila u stub. polo se bukvalno obmotao oko njega...
    Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Sto treba imat u glavu da bi krenuo u preticanje slepera u krivinu sa 6 ljudi u auto?!
    Vozio je 500 konja, pa je rachunao da ce za chas izvuci to preticanje...

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Znam na shta mislish... Ali ova je i u dan bila. Ne vjerujem da bi stavljali sliku od proshle godine O.o
    A i ovo je na kapino polje,mislim,eno negi go iza.
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

To je ta prica cijelo ljeto moram vozit ka fanjdo u krivine da iz suprotnoga pravca ne naleti debilce sa dzipom ili autom od dvijetone i pokupi mi svu famelju !X puta sam mora da kocim max ili da izletim sa puta i s***** felme zbog debila sipljivije sto misle e su boga za mosnje uvatili ! No ko hebe materijalnu statu kad vidite i sami sto ostane od auta sa 4-5 unutra !
    Ko nevoli Crnogorca ,vas se ambisa !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    11 Posts

Užas.......

Quote Originally Posted by GaD View Post

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Zna li se ko je vozio i gdje je ko sjedao u ovaj auto?
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

to je sad najmanje bitno

a u CG ce se stanje popraviti JEDINO onda kada doktori i psiholozi koji stancuju ljekarska uvjerenja svakakvim retardima budu takodje bar djelimicno odgovorni za svaki idiotizam koji oni naprave na putu, npr. ako ovaj ubije nekog i dobije 5 godina zatvora da taj psiholog/doktor ode bar pola godine i slicno pa da vidis kako se ne bi ginulo ne bi trebali ni alko-testovi ni radari a i ulice bi postale mnogo rasterecenije i zagadjenje manje
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    4,426
    Thanks Thanks Received 
    8,543
    Thanked in
    3,284 Posts

dok god se moze za 20 eura u Dg dobit ljekarsko ne moze bit dobro. a to je samo jedan od shrafofa koji su losi u cijeloj masineriji.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Jes sad su doktori krivi sto je narod vozi ka da ima 9 zivota, $edite
    Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Jbte, kako sad zarađuju pogrebnaši.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,785
    Thanked in
    1,597 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    dok god se moze za 20 eura u Dg dobit ljekarsko ne moze bit dobro. a to je samo jedan od shrafofa koji su losi u cijeloj masineriji.
    ali dok god sa vadjenje lekarskog bude trebao citav dan jer doktor mora da doruckuje a sestra da raspravi sa momkom sto ce da obuce veceras naravno da ce nekome biti lakse da da 20e
    f6

Thanks Thanks Given 
    1,108
    Thanks Thanks Received 
    356
    Thanked in
    143 Posts

Quote Originally Posted by El_NiNhO View Post
    Znam na shta mislish... Ali ova je i u dan bila. Ne vjerujem da bi stavljali sliku od proshle godine O.o
    A i ovo je na kapino polje,mislim,eno negi go iza.
    u pravu si, ovo jeste izgleda to auto
    Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by Stetni View Post
    Jes sad su doktori krivi sto je narod vozi ka da ima 9 zivota, $edite
    A no ko je?!

Thanks Thanks Given 
    4,426
    Thanks Thanks Received 
    8,543
    Thanked in
    3,284 Posts

Eo danas pocinusmo.

Thanks Thanks Given 
    671
    Thanks Thanks Received 
    621
    Thanked in
    326 Posts

bice sjutra
    * Profesionalni detailing vozila *
    Instagram : Tico Detailing

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    ova tema je slika zasto mladi ljudi ginu na ulicama...pa se cudite kako i zasto mladi ljudi ginu i ko je kriv za to...mladi vozaci koji misle da su cudo za volanom, kojima se cini da su najbolji vozaci otkako je svijeta i vijeka, koji bi ladno $utra stali na crtu Sumaheru...kao da se masina moze kontrolisati!
    Dok mladi ovako razmisljaju (cast izuzecima) imacemo i ovih katastrofa po drumovima. Lagacu ako kazem da mi nije zao mlado celjade koje samo skrivi svoju smrt, ali mi je mnoooogo zalije nevino celjade koje zbog necije bahatosti zavrsi u grob prije vremena!
    izvinite gospodo, ali 200 na sat bih tretirala kao ubistvo s predumisljajem, 40 godina mi ne bi izasao iz zatvora taj ko bi nevino celjade poslao u grob, jer misli da umije da vozi dok juri 200 km/h po bilo kojim putevima.
    Znam da niko ne sjedne u kola sa namjerom da nekog ubije, ali kad ubijes pod ovim uslovima, kad uopste udjes u auto misleci da mozes da kontrolises masinu koja juri 200 na sat, jasno je da nemas mozga i treba te sankcionisat!!!
    I briga me sto ce se ovi strucnjaci od vozaca naci uvrijedjeni ovim postom, jer jesam, rekla sam da nemaju mozga! I necu odgovorit ni na jedan post koji bi bio eventualni odgovor na ovaj! PIH!
    mladi..mladi..mladi..zvonci omladina ne pada s neba

Thanks Thanks Given 
    12,583
    Thanks Thanks Received 
    2,366
    Thanked in
    1,208 Posts

ne shvatam sto oces da kazes? da ih roditelji uce da voze kao ludaci???
    Ako je to to sto si htio da kazes, zamolicu sve forumase da kazu da li su ikad izasli iz kuce a da im majke nijesu drzale predavanje o voznji???
    I zaboravljas jednu stvar, brza voznja nema veze sa vaspitanjem!
    svaka osoba kao punoljetna polaze ispit i kao takva sijeda za volan...sto predlazes? da ja mome sinu koji je pun adrenalina zabranim da udje u kola?
    Zar mislis da ja kao majka dam djetetu da polaze vozacki da bih ga sahranila sjutra? Ili mu kupujem kola da ga brze sahranim???
    Izvini NSX, ali nijedan roditelj ne bi to uradio da zna kako mu se dijete ponasa za volanom! Uostalom sta imaju tvoji roditelji vise sa tobom? imas platu, pa ces kupiti sebi auto, zar ne?
    ne, nikako se ne slazem sa ovim sto si rekao! Ne padaju djeca sa neba, ali ne moze se bas u svemu sto odrastao covjek uradi traziti krivica u drugome! Kako je lako tako zivjet! Sve sto uradim mama i tata su krivi iako imam 35 godina!? a dje sam ja? ima li izasto moje krivice i odgovornosti, kao djeteta tih nesrecnih roditelja, vazda krivih!
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    A no ko je?!
    Pa ka sto vec napisah, vozaci

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    ne shvatam sto oces da kazes? da ih roditelji uce da voze kao ludaci???
    Ako je to to sto si htio da kazes, zamolicu sve forumase da kazu da li su ikad izasli iz kuce a da im majke nijesu drzale predavanje o voznji???
    I zaboravljas jednu stvar, brza voznja nema veze sa vaspitanjem!
    svaka osoba kao punoljetna polaze ispit i kao takva sijeda za volan...sto predlazes? da ja mome sinu koji je pun adrenalina zabranim da udje u kola?
    Zar mislis da ja kao majka dam djetetu da polaze vozacki da bih ga sahranila sjutra? Ili mu kupujem kola da ga brze sahranim???
    Izvini NSX, ali nijedan roditelj ne bi to uradio da zna kako mu se dijete ponasa za volanom! Uostalom sta imaju tvoji roditelji vise sa tobom? imas platu, pa ces kupiti sebi auto, zar ne?
    ne, nikako se ne slazem sa ovim sto si rekao! Ne padaju djeca sa neba, ali ne moze se bas u svemu sto odrastao covjek uradi traziti krivica u drugome! Kako je lako tako zivjet! Sve sto uradim mama i tata su krivi iako imam 35 godina!? a dje sam ja? ima li izasto moje krivice i odgovornosti, kao djeteta tih nesrecnih roditelja, vazda krivih!
    ne uce ih roditelji nego takvo ponasanje vide od starijih..uostalom najvise od onih koji bahato voze drzavna auta pa se na njih podsvjesno i ugledaju

Quote Originally Posted by Stetni View Post
    Pa ka sto vec napisah, vozaci
    Koji su dobili dozvolu koju nisu trebali da dobiju.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Ako si ti normalan yebi mi majku. Pa ni najbolji psihijatar ovoga svijeta ne moze znat kako ce neko vozit. Dodje momak mlad, zdrav, odgovori na sva pitanja ka sto bi svako normalni odgovorio i to je to.. Sto tu treba doktori da rade? Da stave na poligraf i pocnu da ih ispituju ka na trenutak istine: JESTE LI IKAD VOZILI AUTO BEZ VOZACKE? JESTE LI IKAD UKRALI AUTO OD RODITELJA I BRZO VOZILI? NAMJERAVATE LI BRZO DA VOZITE? PRIVLACI LI VAS BRZA VOZNJA? PIIIIIIIP
    Niste prosli ljekarski pregled...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by NSX View Post
    ne uce ih roditelji nego takvo ponasanje vide od starijih..uostalom najvise od onih koji bahato voze drzavna auta pa se na njih podsvjesno i ugledaju

Koji su dobili dozvolu koju nisu trebali da dobiju.

Pretpostavljam da nisam usamljen slučaj, nemam nikakve veze sa državnicima, prvi auto mi je bila lada u tom momentu stara jedno 15-tak godina, pa sam divljao i iživljavao se po gradu, ali sam imao 18-19 godina, i skoro svi koje znam su tako vozili prve dve tri godine.
    A nije problem kako se dozvola dobija, nego je problem zašto ih policija posle par istih prekršaja ne oduzima, jer je to jedini način da naučiš ljude da poštuju koliko toliko sabraćaj i još jedna stvar ovde uopšte ne postoji saobraćajna kultura!

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Dakle, ovakvim i sličnim pričama nikad kraja. Svakodnevno se srijećemo sa tim i srijetaćemo se dok god postoje ljudi koji sijedaju u auto. Više ne znam treba li žaliti "ubicu na putu" koliko god godina imao. Njihove majke i očevi kukaju kao da su im najneviniji a fino su im dali kola i blagoslovili ih neznanjem i nedisciplinom a nijesu ih naučili da je najgora smrt na točkovima. E, pazite, jednom prilikom kad sam bila kod auto-mehaničara, upoznala sam jednog đeda, od, ni manje ni više, nego 85 godina koji još vozi. Doduše na relacijama od po 100-150 m. Kaže da dobro vidi i da je još sposoban ali boji se drugih vozača. Između ostalog, ispričao mi je kako je konstruktor automobila izjavio: "Sad, kad znam kako su spojeni svi ovi elementi i djelovi automobila među sobom, neću nikad sjesti u njega!" A pomamljeni mamini i tatini sinovi, a pored njih i ostali dio populacije kojem se ne živi , koji živi na drogama i slično, što pomenu ZvekZivi i oni koji obavljaju svakakve radnje u toku vožnje, pa i kuckanje na mobilni telefon, preturanje po ladici sa CD-ovima, a sve se oslanjajući na siguran automobil, za njih nemam nikakvog opravdanja. Baš nikakvog. Morača ih ne može oprati, a neka im je laka crna zemlja i zelena trava. Ljudima treba objasniti, odnosno đeci koja sijedaju u automobil, da je to mašina jača od ijednog ljudskog organizma i da upravljanje takvom mašinom zahtijeva 100%-tnu budnost i sigurnost. Ja se ne sjećam da sam ikad izgubila kontrolu nad vozilom ali se sjećam da nijesam mogla 2 puta da izbjegnem udar u ovu moju kantu od automobila. Vozač mora da vidi daleko isto tako dobro kao na 2 metra od automobila, mora da predvidi, da manevriše... a ne: razvije brzinu i lijenština neće da uspori, da pušti gas, da izmanevriše da izbjegne, često, koristeći se pravom koje ima u saobraćaju. Ja često imam pravo ili prednost u saobraćaju, ali, ne bih živa stotinak puta došla živa kući da nijesam propuštila ponekog ludaka u automobilu da ISPILOTIRA. Može li avetinja neka proći kroz crveno? -Može; Može li neko da se zaleti vama otpozadi misleći da ćete "ugrabiti" ZELENO, pa vam se zabiti u auspuh? -Može.... eeeee sad razmišljam da li uopšte ovaj post da šaljem... znam samo da će ga pametni pročitati, a oni koji se prče i ... (znate već što) oni su gluvi za ove priče. Samo neka im je Bog u pomoći. Od mene toliko. Ne zamjerite što.

P.S. Da ne zaboravim da vas sve pitam: što ćemo sa prestupnicima koji prave haos i izazivaju nesreće kroz grad? Oni i dalje zadržavaju pravo da nose sa sobom Vozačku dozvolu. E, pa, dragi moji, može se desiti da čovjek pogriješi jednom ili dva do tri puta najviše, i da nauči lekciju, ali da deset puta bude "baksuz" i da je uvjek kriv, e to mi ne ulazi u glavu. I JOŠ ima Vozačku! Apelujem da se svi koji naprave 3 prekršaja u saobraćaju kazne sa oduzimanjem Dozvole i da, ako budu htjeli da voze dalje, polažu Vozački ispit ali tek nakon 12 mjeseci. To je takozvano "vrijeme oporavka" od grešaka i mahnitog ponašanja.
    Last edited by Ja-332; 12-11-09 at 09:12. Reason: gramatičke i sintaksne greške

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ja-332 View Post
    da se svi koji naprave 3 prekršaja u saobraćaju kazne sa oduzimanjem Dozvole i da, ako budu htjeli da voze dalje, polažu Vozački ispit ali tek nakon 12 mjeseci.
    Cini mi se da ima nesto slicno u nekoj od Skandinavskih zemalja, oduzimanje vozacke i ponovno polaganje... Chu, dobro bi bilo kad bismo uzeli nesto od njih, nego primijeni ti to kod nas. Ima kod nas sistem sa ovim bodovima, ali vjerovatno ne tako strog i ne primjenjuje se tako striktno vjerovatno.
    'Atomik, o-o, atomik, ou tunajt'

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Ne treba zakon da se mijenja. Nego neka pochnu ovaj da primjenjuju. Ne znam nikog kome su kaznene bodove upisali.
    Slazem se.

Page 5 of 19 FirstFirst 12345678915 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)