Najtuznije od svega je shto sinisam uporan
OCtavian![]()
Nema sanse da mogu ovo sve citat,ali vidim da je je tenis opet aktuelan,a to je najvaznije!
Roger Federer!
Najbolji teniser svih vremena u to nema sumnje,osvojio RG i W ,najbolji igrac svih vremena,to svako ko prati tenis mora da prizna!A opet nije imao dovoljno koncentracije,pa i srece u finalima AO-a i US-a!
Najspremniji teniser ikad,covjek koji ima najbolji stil igre,napadacki,agresivni i ne bih ga ja jos uvijek otpisivao,igrace taj jos 2-3 godine sigurno,sve ce vise biti ispadanja od raznih Benetoa,ali na GS ce uvijek biti tu!!!
Rafael Nadal
Sto je uzeo uzeo je,nije ni to sijenka onog igraca sa pocetka godine,koji je osvajao turnir za turnirom,njegov stil igre ga je unistio i mislim da je sa GS titulama sto se njega tice zavrseno,mozda jos jedan RG,ali veliko je pitanje da li i to.
Pogledajte mu misicnu masu,pa njemu je splasnulo siurno oko 30 posto misicne mase,a on je bez misica nista,prosjecan igrac!
Novak Djokovic
Po igri najblizi Federeru,ali i bolji defanzivac od Rogera,sto je vrlo bitno posto mu unizverzalnost dozvoljava da igra strahovito i na clay-u i na hard-u,jedino mu je grass slabija podloga,ali mislim da ce se i tu sledece godine stvari popraviti!
Kako je samo ojacao,kako je fizicki spreman,koliko je odigrao meceva ove godine,najvise pobjeda u sezoni,izostale su titule na Mastersima(ali ih je igrao fenomenalno i u kontinuitetu)a rezultati na GS-ovima(tu je stvarno podbacio,ali to je i dobro,posto brani mnogo na Mastersima,ali ne toliko mnogo na GS-ovima sledece godine)
Andy Murray
Definitivno covjek koji svu igru bazira na defanzivi i polako biva procitan,a sve vise djeluje umorno i iscrpljeno,ako nastavi u ovom ritmu desice mu se isto sto i Nadalu,s tim sto on nije osvoji ni blizu onoga sto je osvojio Rafa,a i nece,mislim da nikad nece osvojiti titulu na GS-u,a i nadam se,jer igraci kao sto je on ubijaju tenisku igru.
Juan Martin Del Potro
Sjajan igrac,napadac,udara po lopti pa sta bude,on ce sigurno konkurisati za titule na GS-ovima,ali ima nekih problema za povredama,nadam se da ce to rijestiti,jer mu stil igre dozvoljava da igra dosta godina!
I da kazem da je juce i zvaniicno okoncana jedna prosjecna karijera,naravno da nije prosjecna,ali je mogla i trebala da bude mnogo veca,po talentu i kvalitetu koji je posjedovao,MARAT SAFIN,kakve samo udarce ima taj covjek u svoim repertoaru,kakav talenat,ali je odlucio da ga protraci,steta...
Last edited by Jakuza; 12-11-09 at 17:53.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Najtuznije od svega je shto sinisam uporan
OCtavian![]()
nije osvojio ni masterse ni gsali je citavu sezonu odigrao fenomenalno
kakav je to sampion
osvojio je 3 turnira atp500 i jedan atp250
a federer je osvojio samo 2 gs i u 2 igrao finala
stvarno federer pada a djokovic se dize
i za vas je ovo dobra godina za djokovica?
kako lako poletite kad je djokovic u pitanju to je strasno....sad je fizicki spreman na kraj sezone....a opet ce da se gusi kad dodje na ao i predaje meceve.....samo lagano
Nemas ti pojma,ja sam rekao da je citavu sezonu odigrao u kontinuitetu i bez povreda,a pogledaj mu rezultate(rekao sam da su izostale titule na Mastersima,ali je cinjenica da ih je igrao fenomenalno)u ovoj godini,oni jesu fenomenalni,a sto je najvaznije trenutno je fizicki najspremniji igrac na turu,a moze se primjetiti i povecanje misicne mase,svidjelo se tebi ili ne,Djokovic ce narednih godina biti najbolji igrac na svijetu,u to vise nema sumnje
A Federer je strasan igrac,najbolji svih vremena,mali covjek,ali veliki igrac![]()
"ni blizu gospodjo...ni blizu"
pa gledam mu rezultate i imam sta vidjet
koga boli rac sto je on stizao do polufinala ili finala na mastersima kad nije nista osvojio!!!!!
da ponovim da bolje vidis
djokovic 3 turnira atp500 jedan atp250
fedex 2 gs 2 mastersa
kakvu li je godinu imao fedex kad je djokoviceva fenomenalna?ali posto pricamo o dva razlicita ranga ili nivoa igraca ovo i jeste uspjeh za djokovica za njegov rang...mora jos mnogo da radi da bi preso na sledeci nivo![]()
Marat Safin slomio preko 300 reketa u karijeri.Kakav je to ludak![]()
Je li mogice ljudi da se odje vodi rasrava ko je bolji Fedex ili Novak
Suludo je uopste uporedjivat ih,mnogo ce jos trebati Novak pasulja da izije da bi se primao Fedexu po slavi,trofejima i bilo cemu drugom...
To je kao da uporedjujete Real sa npr.Viljarealom....hmmm:joint:
![]()
Ja ne mogu uporedit Novaka sa Rogerom,Nole je car,ljudurina,za razliku od placka koji je obicna pizda i nula od covjeka i sportiste,u pravu ste ne mogu se uporedit![]()
ahahahahaha
Koji je ovaj Nole car,kako pocisti Klemona u prvi set,koji je to igrac jbt!!!
Ne gubi od nekih pacera,raznih Benetoa i sl.![]()
Jakuza teniski misko-ajkula...![]()
Vidjoste li ovo ljudi,a vidjoste li kako mu se posprda Nole s glavom!!!
Novak Djokovic je GENIJE,ja ne znam sta drugo da kazem
fala ti Afi,prija mi poredjenje sa legendom foruma Siskom Ajkulicom![]()
ja cu se za Fedexov pad forme brinuti kad pocne ispadati u ranim fazama grand slamova (kao Nole ljudina svjetlosnim godinama ispred drugih). Do tada je stanje stabilno![]()
Koje izivljavanje,kakav je samo igrac Novak Djokovic,bez premca trenutno najbolji igrac na svijetu!!!
daj ljudi sto se primate, vidite li da se Jakuza sprda![]()
Pozdrav svima . Samo da se javim .
Sto se turnira u Bazelu tice , sve je jasno . Poniziti onako Federera u Bazelu,pred njegovom publikom , u njegovom rodnom gradu , 6-2 treci set,SRAMOTA za Federera . Trebalo je da bude 2-0 . Novak sada sigurno hita ka tom prvom mjestu . Sledeca godina ce biti presudna za njega . Ali,uz fenomenalne fizicke predispozicije i nenormalni kvalitet , talenat , konacnu konstantnost na turnirima , Novak ce biti buduci br 1 . Novi sampion - Novak Djokovic.
Danas u osmini finala Mastersa u Parizu lagano protiv Klemona, i tu Novak ide do samog vrha naravno, sutra protiv Soderlinga . Federer ispao od Benetoa,ahahaha,koja bruka i blamaza...Rodzeru idi kuci,najedi se pure pa se javi . I neka mu ne pada na pamet da igra vise u Bazelu ako Novak bude igrao tamo , neka se ne blamira.
Napred Noleeee.
Bice interesantno danas izmedju stepaneka i mareja. I jedan i drugi su mi uzasno antipaticni kao igraci i kao pojave. Stvarno blam za Federera. Cudi me da nije plakao....
nemam nista protiv toga sto je on srbin ili nesto slicno, cisto mala info. za tebe, Djokovic je mozda najvece albansko prezime u cg i zbog toga ima dosta albanaca koji navijaju za njega.. iskreno ja ga ne volim zato sto je jedna velika seljacina na terenu a i ponasanjem kad dobija i obrnuto....
2. federer je najveci teniser ikad! ali pojedinim pacijentima iz nekih razloga smeta sto tamo neki djokovic(i ne samo on)pobjedjuje kralja
znas li koji je skor izmedju njih?
3. nole sa h.m.del potrom ima stoprocentan ucinak, sve na najvecim turnirima, s tim da mu gaucos do sad nije uzeo ni set (igrali su 3x)[/quote]
to je proslost, sadasnji del potro je mnogo ali mnogo bolji teniser, sjeti se us opena, to je veliki turnir, kad nole bude uradio nesto tako, javi se
4. da nije djokovica ti i tebi slicni ne bi znali ni iz koje je zemlje federer a vjerovatno ni kojim se sportom bavi
5. ocito da nemas pojma o tenisu pa bi ti pametnije bilo da komentarises ligu sampiona, nba, kladionicu ili sta vec[/quote]
tenis pratim jos od vremena, samprasa, bekera i cuvenog ex yu tenisera poznatijeg kao goran ivanisevic koji je uzeo vembli kojeg nole nikad nece :lolblue::lolblue:
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks