Page 215 of 1169 FirstFirst ... 115165205211212213214215216217218219225265315715 ... LastLast
Results 5,351 to 5,375 of 29213

Thread: Tenis

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mislim da je za Djokovica sezona 2010-a presudna u karijeri,jer vec je uveliko zagazio u 23-cu godinu i mora pocet uzimat velike turnire ako misli bit broj 1.Do sad nije uradio apsolutno nista,dogodine bi trebao uzet bar dva gren slema najmanje,jos ako se Nadal ne oporavi kako treba...u suprotnom nikad tenisera od njega...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by OCTAVIAN View Post
    ahahahaha, dokle je Djokoviceva karijera dosla najbolje govori vasa euforija nakon sto je osvojio ATP 500 turnir! Kako ste se naprzili, svaka vam cast Ni da je osvojio Wimbledone ne bi se toliko radovali. I to jos protiv Fedexa kome je ovo prvi turnir jos od US Opena. E pa svasta...
    Koji je razlog tvome bolu?

Novak dokazuje da je jedan od najboljih tenisera danasnjice, konstantno je u vrhu i to uopste nije lako. A za broj 1 vidjecemo, Federer i Nadal su u padu i tesko ce moci da igraju kao nekad, sa druge strane pored Djokovica, moze se ocekivati i napredak Mareja i Del Potra. Ipak mislim da je Novak najblizi obaranju Federera sa prve pozicije.

cssr Guest

ahahahaha, dokle je Djokoviceva karijera dosla najbolje govori vasa euforija nakon sto je osvojio ATP 500 turnir! Kako ste se naprzili, svaka vam cast Ni da je osvojio Wimbledone ne bi se toliko radovali. I to jos protiv Fedexa kome je ovo prvi turnir jos od US Opena. E pa svasta...
    stos je u tome sto je ovo prvi put da je neko savladao kralja u rodnom gradu otkako je ovaj zasio na atp tron (2004)
    ostalo je istorija.........

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ponovo aktuelan tenis jesssssssss
    federer je u silaznoj putanji poslije osvojenog rg w i finala us
    hhahhaahahhahhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaa

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by GrobarNK View Post
    Koji je razlog tvome bolu?

Novak dokazuje da je jedan od najboljih tenisera danasnjice, konstantno je u vrhu i to uopste nije lako. A za broj 1 vidjecemo, Federer i Nadal su u padu i tesko ce moci da igraju kao nekad, sa druge strane pored Djokovica, moze se ocekivati i napredak Mareja i Del Potra. Ipak mislim da je Novak najblizi obaranju Federera sa prve pozicije.
    Federer je u padu? Ala ti pratis tenis...

Prosle godine: jedan GS, nijedan Masters, izgubio #1
    Ove godine: 2 GS, jos dva GS finala, 2 Mastersa, vratio titulu na Wimbledonu, osvojio RG prvi put u karijeri, vratio #1

Sto se mene tice, ja bih volio da ovako "pada" jos makar 3-4 godine, pa posle mogu Chokovic i ostala boranija da se ceraju oko prvog mjesta

Quote Originally Posted by cssr View Post
    stos je u tome sto je ovo prvi put da je neko savladao kralja u rodnom gradu otkako je ovaj zasio na atp tron (2004)
    I Fedex je ove godine dobio Nadala u sred Madrida, i to jos u finalu Mastersa, pa sta? Oni koji se razumiju u tenis znaju da su Grand Slam turniri jedino sto se racuna i pamti, jedino sto vrijedi.

Federera zanimaju samo Grand Slamovi, boli njega uvo za ATP listu. Dovoljno je vidjeti njegov raspored turnira pa da sve bude jasno. A tek za narednu sezonu, najavio je da ce odigrati svega 14 ili 15 turnira ukupno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tote a.k.a Qler View Post
    ponovo aktuelan tenis jesssssssss
    to je taj rad

cssr Guest

Quote Originally Posted by afi View Post
    Mislim da je za Djokovica sezona 2010-a presudna u karijeri,jer vec je uveliko zagazio u 23-cu godinu i mora pocet uzimat velike turnire ako misli bit broj 1.Do sad nije uradio apsolutno nista,dogodine bi trebao uzet bar dva gren slema najmanje,jos ako se Nadal ne oporavi kako treba...u suprotnom nikad tenisera od njega...
    sta ti ocekujes od djokovica? da osvoji 15-20 gren-slemova i tako kao pretekne federera
    nema sta on vise da se dokazuje protiv najveceg ikad kad ga je vec tukao u njegovom dvoristu i na slemu sa 3:0
    ono sto se sa sigurnoscu moze reci je da ce novakova karijera duze trajati od njegovih vrsnjaka nadala i mareja, koji vec sad u ranim dvadesetim imaju silne probleme sa koljenima,zglobovima,misicima... sve zbog neprirodnog stila igre
    zato ce nole da traje dugo... kao i uostalom federer koji ce vjerovatno igrati na visokom nivou i iza tridesete

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

da, na turniru serije 500 (koji je btw prvi Fedexov turnir jos od US Opena)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sta ti ocekujes od djokovica? da osvoji 15-20 gren-slemova i tako kao pretekne federera
    nema sta on vise da se dokazuje protiv najveceg ikad kad ga je vec tukao u njegovom dvoristu i na slemu sa 3:0
    ono sto se sa sigurnoscu moze reci je da ce novakova karijera duze trajati od njegovih vrsnjaka nadala i mareja, koji vec sad u ranim dvadesetim imaju silne probleme sa koljenima,zglobovima,misicima... sve zbog neprirodnog stila igre
    zato ce nole da traje dugo... kao i uostalom federer koji ce vjerovatno igrati na visokom nivou i iza tridesete
    Ti sad pricas pricu koja nema veze sa mojim postom,a meni si odgovarao...Ja sam samo rekao,realno,kako stoje stvari sto se tice Novaka...A to kome ce duze trajat karijera,ko ce se kad povrijedit,nema veze s mojom pricom....tako daaa

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Federer je u padu? Ala ti pratis tenis...

Prosle godine: jedan GS, nijedan Masters, izgubio #1
    Ove godine: 2 GS, jos dva GS finala, 2 Mastersa, vratio titulu na Wimbledonu, osvojio RG prvi put u karijeri, vratio #1

Sto se mene tice, ja bih volio da ovako "pada" jos makar 3-4 godine, pa posle mogu Chokovic i ostala boranija da se ceraju oko prvog mjesta
    Quote Originally Posted by Tote a.k.a Qler
    ponovo aktuelan tenis jesssssssss :grin:
    Ja se izvinjavam, Federer igra tek 2 godine? Ja ne pratim nesto specijalno tenis, ali koliko se sjecam, on je igrao i ranije. Vi me ispravite ako grijesim. I to prije toga je uzimao svake godine po 3 GS-a, i to ih je uzimao tako dominantno, lagano. Nije postojao nijedan teniser od kojeg je gubio vise puta i naravno bio je ubjedljivo prvi na ATP listi, obarao rekorde po vremenu provedenom na prvom mjestu i uzastopnim pobjedama. Molim vas ukazite mi na gresku?

U prosloj sezoni se pokazalo da je Nadal bolje igrao, Federer je izgubio tu dominaciju, izgubio prvo mjesto, i Rafa ga je redovno dobijao. Ove sezone se vratio na prvo mjesto, ali je veliko pitanje da li bi to uspio da je Nadalovo tijelo izdrzalo, kao sto je i pitanje da li bi uzeo i ta 2 GS-a. Ali dobro, to i nije toliko bitno. Ali cinjenica je da u poslednje vrijeme i Djokovic i Marej i Del Potro igraju ravnopravno sa njim i da ga mogu dobiti. Ranije je bio skoro savrsen, sad i on ima losih perioda. Sto je naravno sasvim normalno, i sigurno je najvise pokazao u svojoj karijeri od svih danas aktivnih tenisera, a i medju najboljima je svih vremena.

Tako drugari, posle apsolutne dominacije, sada kada ravnopravno mu parira nekoliko igraca, to je po meni pad.

PS. Vjerujem da Federer nije imao motiv u svom rodnom gradu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Djokovic dobije jedan mech i odma se palamudi 15 dana po ovom topiku kako je Federe losh,kako je to KRAJ,kako novi kralj stupa na scenu.. (i onda se sjetimo US Opena i onda opet malo ucjitimo i sve tako u krug)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

upravo igraju Nadal i Almagro u trecem kolu Pariza. Almagro je imao 4 mec lopte, nije ih iskoristio, Rafa vratio brejk i sad ima sansu da izjednaci na 1-1. Ako izvuce ovaj tb dobija mec!

edit: izvuce Rafa i TB, mislim da ce treci set dobiti, jer je ovaj drugi sad posao po q***.
    Last edited by OCTAVIAN; 11-11-09 at 16:52.

cssr Guest

vec duze vrijeme nadal je samo sijenka onog terminatora od prosle i sa pocetka ove sezone
    njegov pad forme je krenuo od onog epskog meca u polufinalu madrida kad je sa djokovicem igrao tri seta preko pet sati (rekord valjda)
    ako odje i dogura do 1/4 finala bice pociscen od conge sa laganih 2:0

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kao sto i rekoh, izgura Rafa ovo u trecem. Ipak, protiv ozbiljnijih igraca nema sta da tarzi na brzoj podlozi, jos je Almagro klasicni igrac sljake.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

opet pocela rasprava na tenisu grobar Nk da oprostis brate ali mislim da se ne razumijes u igru zvanu tenis..fedex je imao motiv naravno ali covjece ovo mu je prvi turnir od us opena a da nije u bazelu ne bi ga ni igrao do nekog gran slema ja mislim..sacekaj jos malo kad pocnu veci turniri pa ces vidjeti pravog fedexa..novak se popravio nema sto..sto se nadala tice izgleda li on vama blijedo nesto kakav je ono terminator bio,ali platio je za svoj sistem.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nadal-Almagro je najgori mec koji sam gledao ove sezone. Nadal je igrao toliko lose da je to bruka. Da se Almagro nije povrijedio dobio bi ga na kraju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Federer ide u penziju, sada je već svima jasno.
    Kada gubi od ovog Francuza nabolje je za njega da se više ne bruka i da napusti tenis!!
    Večeras je O D U V A N!
    Žao mi je navijače Federera ali ,,štap pa na pecanje"...
    Libertas

cssr Guest

pariski masters je jedan od rijetkih velikih turnira koji mu fali da upotpuni kolekciju (uz rim i monte karlo)
    mislio sam da ce se prosetati do finala sa djokovicem ili congom

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@bencivenga
    Na osnovu cega si to zakljucio da nemam pojma o igri zvanoj tenis? Ja sam negdje napisao kako je Federer u punoj formi? Da li je sad i ovaj Pariz mali turnir?

Neki me shvataju pogresno, ili namjerno ne zele da shvate. Ja nigdje nisam rekao kako je Federer los teniser, cak i sada je najbolji, ali jednostavno nije vise dominantan kao nekada. Bas me zanima ako neko od vas vrsnih poznavalaca moze da postavi podatak o medjusobnim duelima Djokovica i Federera u poslednje 2 godine, siguran da su skoro izjednaceni, mozda jedna pobjeda prednosti za Federera.
    Last edited by GrobarNK; 11-11-09 at 23:16.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Kada gubi od ovog Francuza nabolje je za njega da se više ne bruka i da napusti tenis!!
    Večeras je O D U V A N!
    Pa potpuno si u pravu! Dvije lose partije,i on NISTA ne valja. Ama Djokovic je za njegaaaaaa MAESTRO. Ko je taj Federer? Niko i nista. Placko jedan obicni.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kako se ovaj narod lozi na djokovica, pa ljudi moji nije on crnogorac da se tako navija za njega...
    zar poslije svega federer nije dokazao da je kralj tenisa tj najjaci igrac svih vremena, to su potvrdile i velicine poput samprasa itd...
    nole je osvojio samo jedan veliki turnir, pobjedio fedexa u jednom bezacajnom turniru i odmah serete... nole ne moze dobit npr del potra nikad na jednom velikom turniru...

cssr Guest

Quote Originally Posted by kolega View Post
    kako se ovaj narod lozi na djokovica, pa ljudi moji nije on crnogorac da se tako navija za njega...
    zar poslije svega federer nije dokazao da je kralj tenisa tj najjaci igrac svih vremena, to su potvrdile i velicine poput samprasa itd...
    nole je osvojio samo jedan veliki turnir, pobjedio fedexa u jednom bezacajnom turniru i odmah serete... nole ne moze dobit npr del potra nikad na jednom velikom turniru...
    1. albanac iz tuzi se iscudjava za koga navijamoko tebi brani da podrzavas federera,nadala,vilijamsove,felpsa... tvoj izbor tvoja stvar
    2. federer je najveci teniser ikad! ali pojedinim pacijentima iz nekih razloga smeta sto tamo neki djokovic(i ne samo on)pobjedjuje kralja
    3. nole sa h.m.del potrom ima stoprocentan ucinak, sve na najvecim turnirima, s tim da mu gaucos do sad nije uzeo ni set (igrali su 3x)
    4. da nije djokovica ti i tebi slicni ne bi znali ni iz koje je zemlje federer a vjerovatno ni kojim se sportom bavi
    5. ocito da nemas pojma o tenisu pa bi ti pametnije bilo da komentarises ligu sampiona, nba, kladionicu ili sta vec
    Last edited by cssr; 12-11-09 at 02:06.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by GrobarNK View Post
    Da li je sad i ovaj Pariz mali turnir?
    Jeste, sve osim Grand Slamova za njega su mali turniri.

Ja garantujem da niko od vas nije ni gledao taj mec koji komentarisete, jer je bilo vise nego ocigledno koliko je Fedex bio nemotivisan, izgledao je kao da ga potpuno boli ona stvar za desavanja na terenu, kao i mnogo puta na Mastersima zadnje dvije godine. On vise nema snage da igra svaki turnir do kraja, zato punim gasom igra samo GS turnire.

1. albanac iz tuzi se iscudjava za koga navijamoko tebi brani da podrzavas federera,nadala,vilijamsove,felpsa... tvoj izbor tvoja stvar
    2. federer je najveci teniser ikad! ali pojedinim pacijentima iz nekih razloga smeta sto tamo neki djokovic(i ne samo on)pobjedjuje kralja
    3. nole sa h.m.del potrom ima stoprocentan ucinak, sve na najvecim turnirima, s tim da mu gaucos do sad nije uzeo ni set (igrali su 3x)
    4. da nije djokovica ti i tebi slicni ne bi znali ni iz koje je zemlje federer a vjerovatno ni kojim se sportom bavi
    5. ocito da nemas pojma o tenisu pa bi ti pametnije bilo da komentarises ligu sampiona, nba, kladionicu ili sta vec
    1. Kakve veze ima ko je odakle? Nema potrebe prozivati ljude na taj nacin, ipak pricamo o sportu ovdje.
    2. Mislim da je misko_ajkula jedini kome to stvarno smeta Meni licno je smijesno kako neki evo dvije godine salju Federera u penziju a Noleta bezuspjesno proglasavaju za novog kralja, svjetlosnim godinama ispred drugih
    3. Ovo je jedino tacno, ali taj Del Potro uze US Open, za razliku od Djokovica koji evo skoro dvije godine nije dosao do finala nijednog GS-a, nakon Australian Opena.
    4. 90% aktuelnih "ljubitelja" tenisa u CG nisu znali sta je slajs dok nije poceo igrati Djokovic, zato ne treba se cuditi sto je on nekima zakon
    5. Ni ti nekim svojim komentarima nisi pokazao preveliko znanje o tenisu chill out

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Večeras je O D U V A N!
    El Grande Prognozer is back! ahahahaha, samo cu podsjetiti na neke od tvojih cuvenih prognoza, cisto da ljudi znaju koliko si dobar u tome

Uoci finala US Opena 2007:
    Jednostavno, sve ce se veceras poklopiti!
    Novak pobjedjuje Federera jer je trenutno u boljoj formi!
    Zato , slavlje moze da pocne!
    Pocinje SMJENA!!!!!!!!!!

Prije finala AO 2008:
    Ponos je Srbije i svih koji ga volimo.Postao je najveći, pobjedio je do juče nepobjedivog .
    Dolazi era Djokovića, samo je pitanje koliko će da traje!

Takodje prije finala AO 2008:
    Zato priatelju moj ne boj se ništa nego na miru posmatraj novog kralja tenisa!

Euforija nakon AO 2008:
    Federer, iako je bio veliki igrač, nikada nije osvoijo Rolangaros a Nadal nikada neće osvojiti Wimbldon.
    Novak će biti jedan od veličanstvenih koji će osvojiti sva 4 najveća turnira,vidjećete!

Uoci proslogodisnjeg US Opena:
    Ni sjenka velikog Federera.
    Mislim da je za njega najbolje da polako napusti tenis jer će samo ukaljati svoje veliko ime!
    Savjet za Rožea.
    Idu, ne brukaj se...
    ps: treba li napomenuti da je nakon toga osvojio jos 3 Grand Slama?

Uoci Roland Garrosa ove godine:
    Mislim da se osvajanje grenslema od strane Federera u sadašnjem tenisu graniči sa naučnom fantastikom.
    Nadal će biti nemoguće pobjediti a Marej je već udario kompleks najveće vrste Federeru.
    Ovo je samo kratak omaz tvojih uspjelim prognozama. Ima toga jos, nego me mrzi da trazim. Covjece, kako ti ne dosadi?

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

El Grande Prognozer is back! ahahahaha, samo cu podsjetiti na neke od tvojih cuvenih prognoza, cisto da ljudi znaju koliko si dobar u tome

Uoci finala US Opena 2007:

Prije finala AO 2008:

Takodje prije finala AO 2008:

Euforija nakon AO 2008:

Uoci proslogodisnjeg US Opena:

ps: treba li napomenuti da je nakon toga osvojio jos 3 Grand Slama?

Uoci Roland Garrosa ove godine:

Ovo je samo kratak omaz tvojih uspjelim prognozama. Ima toga jos, nego me mrzi da trazim. Covjece, kako ti ne dosadi?

Page 215 of 1169 FirstFirst ... 115165205211212213214215216217218219225265315715 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)