Ovo sve zavisi od trzista. Recimo VW ima siru paletu modela, radi se tamo gdje je i najjace trziste, VW je sinonim za balkan a to znaci da tamo nemaju problema, sve njihovo prolazi bez problema.
Nekada, americko trziste je bilo najjace, i GM je bio broj jedan za milion godina, br. 1 po prodaji. 2005-e su prodali 2 miliona vise od Toyote. 2008 manje i td.
Ako je jedan auto br. 1 po prodaji, to ne znaci da je on najbolji po svemu.
TAKUMI
Ne mogu da vjerujem da neko ovdje dovodi u pitanje kvalitet Porschea.
'Atomik, o-o, atomik, ou tunajt'
Ti nijesi normalan momche
Bjeshe i Bentley pod VW? to nije kvalitet
Porsche - nije kvalitet?
Audi - A6/A8/RS/R8 nije kvalitet?
Lambo - nije kvalitet ?
Shto se koji qrrac sad fatash Maseratija i Ferrarija,priachmo o VW grupaciji i Japancima,as far as I can remember?
Poshtujem Fabiju kao lika koji dosta zna o kolima i shto je za sve tu da pomogne,ali njegovo ponashanje i mishljenje varira iz dana u dan,..
Pa samo prochitajte kako je falio Panameru na nekom od topika,shto veli za Bentlija.. (ali kako se pomene VW ili Audi,choek povampiri i sve pochne da pljuje)
Ma Porsche je OK, mislim na sportska auta, ali ajde reci ti za Cayenne da je majka? Nije, to je VW Touareg, jedina razlika je unutrasnjost i izgled prednjeg i zadnjeg dijela. Cak vrata pasuju na saraf.
Kakva generalka posle 40 000 covece? O cemu ti pricas?
Znas li sto je Ferrari za jedan Porsche?
Znas li ti sto znaci KVALITET? Kvalitet znaci kad je nesto napravljeno da traje, da se ne kvari. Bentley Continental GT i Flyin Spur su isti kao VW Phaeton, a kakav je Phaeton (kad je kvalitet u pitanju znamo svi, imate moj review tu negdje, kad sam vozio potpuno novi Phaeton, cak redizajnirani i djelovi su mu otpali. Imam dokaz.
Kad si ti vidio jedan Audi da je kvalitetan? Ja ih vidim na slep svaki dan, pravac servis. Vidio prije neko vrijeme, novi S6 a crkao motor.
TAKUMI
Bentley je ful luksuzna marka koji vise nije ono sto je bio prije. Bruklands i Arnage su cisti Bentley, sve ovo drugo je VW underneath. Jes da je bolji, ali brate taj amortizer ako ne traje na Phaetona ili na A8 onda nece da traje ni na Continental.
Cuj, nisam ja falio Panameru, rekao sam da bih je uzeo prije BMW sedmice, da ima neke nove stvari koje su dobre, ima snagu i nije preskupa ali pistolj verzija serijski nema kozu, nema siber i td. Zamisli, NEMA KOZU!!!
Hvalio sam i Opel Insigniju ali kad sam je vozio....o moj Boze...
Ja sam vozio i imao sve sto sam mogao, radio sam oko milion kola i znam za svaki auto kako dise, jedini auto koji ispunjava skoro sve sto ja trazim od auta je Lexus.
TAKUMI
F430 crveni sto vozi v.p. Je na 40 000 km poslat za italiju na generalnu!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks