sto znaci da kvarni moze da vozi kombi sa polozenom c kategoriom bez ikakve obaveze da lijepi ista
f6
a c? karakteri
f6
Vozila koja sa teretom imaju preko 3500 kg.
TAKUMI
Do 9 sjedista sa vozacem, vozilo se smatra za putnicko. Ovakvko vozilo moze voziti svako ko ima B kategoriju. Za preko 9 sjedista potrebna je D kategorija.
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
Update:
Klupu zadnjeg sica sam izvadio, suva i potpuno zdrava..
Iza suvozacevog sica jos ima vode u sundjer dolje ispod nogu, ne znam kako da osusim to.. Evo danas konacno ugrija ali ne moze mu nista.
Ne ide mi u vuglu kako kad nagazim nogom jace ispred zadnjeg sica, voda toci ispod auta.. Da li tu ide neki poklopac koji fali ili sto, nemam pojma...
Sledeca stvar, najvise vode je oko izlaza nekakve cijevi ispod suvozacevog sica.. Kad bi mi neko objasnio cemu ona sluzi i je li ona mogla ispumpat tu vodu bi bi zahvalan..
Da ne pominjem koliko mi se kondenzacije stvara s unutrasnje strane stakala, pogotovo kad grijanje ukljucim![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
Ja sam imao isti problem i rijesen je tako sto je majstor unutar oboje zadnjih vrata stavio silikon, koliko sam ukapirao ( nijesam bio tu kad je radio ) takodje umjesto silikona koji je popustio. Uglavnom, od kad je to uradio, kako god i koliko god dugo da pada sve je suvo kao barut.
A sto se tice susenja, trebace ti krpa koja dobro upija i malo vise strpljenja, pa natapaj dok ostane malo vode, a onda trljanje dok vidis da ne izbija nista na pritisak. Provjetravanje dobro posle toga i pravac majstor![]()
Ne znam, strasno cudna stvar je da je prvu noc kad je kisa padala u auto bilo dosta vode, a sledece dvije noci kad je padala 3 put vise nije bilo nove vode (auto je bilo parkirano na isto mjesto).
Bijo si poziw koi se neodbija
Vozi ti to da ti srede, jer ces do tada samo kao i ja cistiti i nervirati se razbijajuci glavu razmisljanjem odakle voda dolazi, da ne pominjem koliko treba vremena da se osusi i odusi sve, moguce truljenje patosa i sl. A rijesi se brzo, lako i trajno problem, makar je tako u mom slucaju bilo, a cini mi se po opisu da je tvoj istovjetan ovom koji sam ja imao.
Last edited by zocko; 12-11-09 at 17:59.
Procitah ovo pa mi nesto cudno ???
Quote:
Sat vremena ranije, na istom prelazu je pronađen još jedan ukradeni automobil “mercedes 190”, koji je nestao u Sofiji davne 1994. godine. Riječ je zapravo o automobilu ručne izrade “Budvanka”(BD-AM216), vlasništvo Budvanina S.B..
Rucne izrade ?????? Mercedes 190 kanda "RUCNE IZRADE" ????? Jeli to ono kad mu stave lim od frizidera da izgleda ka kocka a oni misle da su to spojlerii ahhahahahahahaha jelo to ta rucna izrada ?????
Ko nevoli Crnogorca ,vas se ambisa !!!
Pitanje , cemu pravljenje auta tipa Veron Koeningsegg itd itd po 1000 2000 konja za "gracku voznju", misim ima samo par mjesta dje semogu vozit a da se ne osteta ? Cemu auto od 16 -20-35 cilindara koje trosi 120 litara na kilometar???? Gledam video testiranje Veirona i kad je dostiga max brzinu kaze mora da mijenja gume jerbo nemogu izdrzat slitazu ( smirglanje o asvaltu ) ,pa mi ne ide u galvu cemu to sve! Za trkalista je ok ali za voznju kroz grad auta od napr. 16 cilindara i 2000 konja max brzinom 50 ...............?????
Takva kola se prave da bi fabrika dokazala prestizh,a i da se prodaju bogatim ljudima koji ce kao klijenti tj kupci takvih auta takodje dizati rejting fabrici,sebi itd. Bar mislim
A shto je onome koji da 1.2 miliona za auto zamijeniti 4 gume?Par hiljada?Kao tebi da kazhu "za mercedesa ti koshtaju gume 8 eura"![]()
Jes to no treba bit svake uru ipo u box da mijenjas gume ,a to nije dobro , znacio podjes do prodavnice i u nbox direkt da mijenjas gume nema veze lova odje nego vrijeme treba stalno zatobom da ide kamion da mijenja gume ,nego sto ce kome auto sa 1290000 konja kad ga vozi max 80 km/h a vecino 50 kroz grad ????
Veyronom ljudi ne idu na posao i slicna sranja. Veyronom se ide na specijalna mjesta, gdje mozes da se pokazes da imas para i da si poseban covjek.
TAKUMI
A i to shto si vidio za troshenje guma je pri punoj brzini,inache se troshe kao kod svakog sportskog auta,nije bash da morash svake 100km u box...(nemam veyron no pretpostavljam)![]()
Na spec mjesta ada pogledaj po Evropi voze se kroz grad nicesove piste pogledaj samo na You Tube sve po 35-50 km/h ti auto nije nacinjen za takvu brzinu ,elde ???![]()
Normalno Ribomaxy nece mu se gume nikat izlizat kad ne prelazi 50 km>/h ali zato ce se usrat na motor
Fabija ja isto mislim da onizi koji ima za Veyrona lovu uopste NE MISLI *****t se i dokazivat ikome posebito nama biljakma na forum ahahahahahahahahhah, jerbo oni IMAJU da neznaju djece snjima ,na lovu se misi ali i za auta vazi isto ! !
Cuj, pricam sa drugom i kaze mi da sto ce nekome da da 20 000 za Vertu? Pa, danas najskuplji telefon (osim Vertua) je ajde, negdje oko 700-800 eura jel? To moze svako kupit, a sto ce onda kupit seik? I on ce imat telefon ko ja, a ja nemam hleba da jedem.
Ti ljudi koji kupuju Vertu znaju da to nema svaki seljak.
TAKUMI
ps i seik ima isti tel ka ti samo sto ga poneki ne svi optoci dijamantima alai sve u svemu je ISTI TEL![]()
Fabija sto mislis imali seik ibolji sto rucak od mene danas ???? (ps jedino ako nne ije meso od dinosaurusa ) hahahahhahaha !
Ja ipak mislim da onoga sto kupi Veirona zabolje qrats za misljenja drugoga naroda !
Dorucak? Od mene sigurno...
TAKUMI
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks