potrazi neki pioneer
znam da oni imaju modela koji podrzavaju to , samo mora da se kupi i onaj konektor da to prespojish
i mislim da ima alpina playera koji su kompatibilni sa tim komandama
ps. evo nadjoh ovaj adapter http://www.pioneer.eu/eur/products/2...-HW/index.html
http://www.modifry.com/products/dci/alpine_jack.jpg
Last edited by Stivi; 09-11-09 at 22:50.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Zvek, zaobidji ovaj topic ako nemas nesto da pitas u vezi sa autom. Isto vazi i za sve ostale. Necemo se ovdje vrijedjati niti drzati lekcije iz pravilnog i lijepog pisanja...
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
ajde jos jednom da pitam...kakvo je auto Lancia lybra 1.9 jtd ??
A
Lybra, gospoCko auto.... puno mekse i udobnije od 156ice, tako da trapovi traju duze od 156ice... u osnovi mehanicki skoro isti auto kao 156, samo meksa i bolja za nase puteve...
Unutrashnjost vidish i sam kakva je... spoljashnost elegancija (ima dosta ljudi kojima je odvratna ali...)
Uglavnom, mnogo doba auto koji ima malu cijenu, definitivno vrijedi razmislit o kupovini iste![]()
za koliko para se moze naci ovakva lybra sa dobrom opremom
PS, sad vidim na mobile.de da moze da se bira od 2-3k eura perfektna, da budes 2 vlasnik, sevis knjiga, oprema sve sem koze i automatik menjaca. odlicna limuzina za 4000e da je imas na svoje ime i pg table. i vidim da ima masu vise mjesta unutra u nju nego u alfu 156, mada alfa vise preferira sportskoj liniji, a ova lancia eleganciji
Last edited by Sparco_CG; 10-11-09 at 14:27.
fenomenalna je brzina svjetlosti, 6s je ništa...
Ispod 6s svaki japanac na plin ide.
Ajmo pitanje : Ko kod nas radi BRC plin (sequent) ili ko ima dijagnostiku za isti ...
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Nisam cuo da neko ugradjuje to kod nas, ali ako si odlucio za ugradnju, pravac BG ili NS.
TAKUMI
imam Ford Fokus 1,8 tdci mislim da je 115 ks (zetec) 2002 god
imam malo problem tj ako je problem i zelim da ga podijelim sa Vama...
naime kad hocu da uhvatim krivinu i auto se nalazi u trecoj brzini i oduzmem gas auto se ugasi...par puta je to bilo i nezgodno jer se zakljuca volan...???
vili pitanje: od juce mi se desava kad motam volano lijevo desno cuje se zujanje naprijed. to mi se desavalo i prije i prva pomisao je bila ulje za servo koje je bilo na minimumu i dolio novo i sve ok.
e sad to se isto pojavilo, ali imam tecnosti pola boce puno a opet zuji i smeta mi to jer ne volim nikakve zvukove i cuda koji ne trebaju
strah me da nije servo pumpa pri kraju ? ili da ipak dolijem ulje do cepa pa ako to ne bude da gledam sta moze biti.
nisam vozio ni 1km bez ulja, jer cim sam tada(prije godinu) cuo taj zvuk cudan, odma stao i dolio ulje jer sam ga imao u gepek.
a opet je pocelo to isto od juce da mi se desava ali ima ulja pola one boce....
sjutra cu doliti pa cu vidim oce li pomoci.
koliko kosta ta servo pumpa NE DAJ BOZE ako je ona![]()
Ma znam ja ne daj Boze ali...
Kad sam kupio Bimmera, promijenio sam ATF ulje serva i dok sam sipao, naravno da pumpa tada treba da se vrti jer novo ulje gura staro, pumpa mi je radila bez ulja mozda 5-6 sekundi, i znas sto se dogodilo? Od tada do prije mjesec dana sam imao zujanje, svaki dan sve jace i jace. Isao sam kod Uzelca, uzeo pumpu od M54 motora, skoro nov zadnji lezaj za 100 eura, montirao sam to ovdje iza zgrade, naravno da sam sipao i novo ulje i sve OK. Ja mislim da je to deal milenijuma.
TAKUMI
Ja imam jedno pitanje, koje se tice automobilizma, ali se ne tice kvarova...
Da li se vozilo sa preko 8 sjedista, smatra komercijalnim vozilom, i da li je potrebna nekakva dozvola za to, ili je dovoljno zalijepit naljepnicu ZA LICNU UPOTREBU, da li ce me tada neko dirat??
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Ja mislim da svaki auto sa preko 8 sjedista trazi C kategoriju. Mozda nisam u pravu.
TAKUMI
fabia mislim da si u pravu(cak je i to bilo navedeno u onoj staroj vozackoj vozila preko 8sjedista ako se ne varam) .a za ovo komercijalno i cuda ne znam mada vidim dosta ljudi stavlja ono na vrata za licnu upotrebu.sigurno to nesto znaci
f6
Ako je vozilo reg. na firmu mora imati naljepnicu na oboje vrata sa osnovnim podacima firme (puno ime, br. tel, faxa), a ako je vozilo reg. na fizicko lice, mora da pise da je za licnu upotrebu...
Policija me jednom peglala zbog ovoga i odmah sam sutradan stavio naljepnice na sva sluzbena vozila i od tada nikakvih problema nisam imao... Tada su mi rekli da je kazna od 700e pa na vise...
Originally Posted by Nk-001
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks