Utorkom u 20.00 na ABC
ili kuci kad ti volja na PC nakon downloada i prevodionlinea![]()
Dje i kad se moze pogledat ta serija?
Utorkom u 20.00 na ABC
ili kuci kad ti volja na PC nakon downloada i prevodionlinea![]()
Onaj sir?
A dje se moze pogledat ABC?
I ovo V me totalno asocira na Vitalica
\\OFL•GIC
Ili bolje receno kod normalnih kablovskih operatera
Ta citava stvar sa remake-ovima mi ide na zivce, zato mi se svidio i flashforward. Dzabe sve to i terorizam i opste zdravstveno osiguranje, sminka za pilot, za 10 epizoda imacesh gustere vanzemaljce u tijelima ljudi (zamisli!) i pokret otpora koji se bori protiv njih.. dokle vise.
zbog legendarnog kapitena, Gige Bosnica.
V je mnogima omiljena serija iz djetinjstva, sjećam se i ja da sam gledao kad sam bio mali. Meni rimejk nije problem ako dodaje, nadograđuje original, kao Battlestar Galactica recimo. Vidjećemo šta će biti s ovim.
A tužna je istina da originalni koncepti teško imaju prođu kod današnje publike, pa se i mreže i autori boje da rizikuju.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Uskoro počinje sa snimanjem serija 2012, koja će biti kao nastavak filma, odnosno vidjećemo što se dešava poslije katastrofe...i cant wait
http://www.ezadar.hr/clanak/pocinje-...ti-serija-2012
Ne izgleda mi nesto obecavajuce...
Kakva je It's Always Sunny in Philadelphia, valja li počet gledati...![]()
gleda li neko the league?
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
je li ona riba Ana iz "V", ista ona cura koja je glumila u "Firefly"-u Inaru?
EDIT: sad vidjeh na IMDB-u da jeste, vidim ja nesto mi poznata cura
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
odma skidaj,ja ne mogu vjerovat kakva je to bolestina od serije,taman kad pomislis da nemaju kud vise,jos se veci zvek napravi,likovi rasturaju koliko dobro glume,ustvari ja mislim da i ne glume :mrgreen: ,imas 5 sezona i titlove za prve 3,doduse treca se i dalje prevodi,10 ih je prevedeno od 15 dosad.neces se pokajat sigurno...![]()
1993-2020
Batalih da gledam Nip/Tuck na sredini 4. sezone. Presrali su vise, serija se pretvorila u sapunicu,a sa duplim ocevima, aferama... a dobra bjese u pocetku.
Ima li The Big Bang theory fanova ovdje?Poceh da gledam i samo zelim da kazem da je Jim Parsons genije! :mrgreen:
...then I shall know fully, even as I am fully known...
ajde na napravimo jedan turnir u chuvenoj rock, scissors, paper, lizzard, Spock?
Last edited by Cranox; 11-11-09 at 13:17.
zbog legendarnog kapitena, Gige Bosnica.
Oho, e pa zdravo i vama ljudi![]()
...then I shall know fully, even as I am fully known...
Prati li ko Glee,seriju?
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks