evo konacno nesto i ja dobi. jos $200 sam mogo dobit dame nije Heernaveen popisani bacijo, a vodili su 2-1 mater im *****.
![]()
Nocas od 24 meca cak 21 dosao 2+.Svaka im cast
![]()
Last edited by Nino_pg; 05-11-09 at 23:40.
evo konacno nesto i ja dobi. jos $200 sam mogo dobit dame nije Heernaveen popisani bacijo, a vodili su 2-1 mater im *****.
![]()
Last edited by Krezo; 06-11-09 at 01:19.
ovo je bruka pix na na 3 tiketa po jedan tim: valensija 2, real h2 i hamburg 1 a ima sam jedan dobar za 5.000![]()
airbus - connah's 2 godinama igraju 3 za 3po dosadaŠnjim rezultatima moguĆa je 2 noĆas
malo copy pasteSt.Patrick-Shamrock 2 9/10![]()
Domacinu povredjena 3 igraca, da ce nastupiti sa 5 igraca iz b tima,prica se da ce domacin prepustiti bodove gostima koji jurisaju ka tituli...![]()
ocemo li igrat sto danas?![]()
“people will judge you on what you can build, not what you destroy"
Ocemo..
Leverkuzen X2 2.30
Bursa 1 1.70
Strazbur 1 1.80
Sligo 1 1.50
Bijo si poziw koi se neodbija
Evo jos jedan za subotu....
Nogomet-Rumunjska 1. liga
GazMetMed-Politehnica Iasi
početak: 14:00 h
tip: 1
koef: 2,00 ali polako pada...
Gost dolazi na ovo gostovanje pun briga. Predsjednik Sorin Boca podnio je ostavku!Novi predsjednik je Cristian. Klub je u velikim novčanim problemima, igrači nisu dobili dva mjeseca plaču. Navijači su nezadovoljni,Nezadovoljni su im i igrači tako da je dvojac kažnjen: "Dvojica Slovenaca u batch Politehnica Iasi, Andrej Pecnik i Dominik Bersjak, bili su kažnjeni novčanom kaznom od strane kluba vodstvo sa 10% od ugovora i bio je poslan na neodređeno vrijeme za druge ekipe.Igraju u jako lošoj formi, imaju četiri poraza u nizu, od toga tri u prvenstvu i po meni je ova jedinica odlična, 2,00 koef i mora se uzeti..
još jedan info
heracles x2
gent 2
admira 2
prestatyn 1
empoli x
“people will judge you on what you can build, not what you destroy"
Izvini al evo uzeh da pogledam statistiku i nidje veze sa 3za3 iako je jedne godine bilo. Drugo i da bude ove godine ne zna se ko ce dobiti veceras. Zato molim pazite jer ja pratim ovaj topic a i tebe ko tipstera i svaka cast ali konstatacija nije na mjesto. Pozdrav i ne zamjeri. Javio sam se jer ja stavljam pare i to ne male na neke fikseve. pozz jos jednom
Ako je nedovoljno to sto imas, bices nesrecan i da cio svijet bude tvoj -Seneka-
I ja sam ga igra i u singl i u dubl sa Aberyst...
sjutra fix godine:
atletiko-real 2+p.p ili oba daju gol ili 7+. sto god ocete mozete da odigrate i dobijate pare.
Aj vala probacu to laciale![]()
KTE - MTK (Madjarska, danas u 16:00) pad kvote na fix 2 - sa 2.50 na 1.50.
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
Obzirom kako milan zna da zaigra u ligi onda me nebi cudilo da ne dobije.
Tiket za danas napadacki sa vecom kvotom : Napoli 2,Gaz Metan 1,Usti n.l.(ceska 2 liga) 1,Blekburn 1,MTK 2,Mainz 1 ili FK Moskva 2 .........jaka kvota
Gaz Metan blokiran u Olimp...
Bijo si poziw koi se neodbija
Pi djao ih izio....odma je blokiraju...treba u lob uplatit ne vjerujem da je tamo blokirana
Tiket koji ja predlazem za danas:
Atalanta - Juventus 2 (1,85)
Newcastle - Peterborough 1-1 (2,15)
Blackpool - Scunthorpe 1 (1,75)
Aris - Kavala 1 (1,65)
Atletiko Madrid - Real Madrid 2+pp (2,15)
Rangers - St.Mirren 1 (1,25)
FSV Frankfurt - Bielefeld 2-2 (2,45)
Sa 10e, dobitak 756,2e u kladionici Casablanca
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
taj rendzers izbaci![]()
Ne bi ga igrao vise za spas....ubaci tu npr Ostrava 1 mjesto toga
Tiket je vec odigran i ne mijenjam nista
Ti ga nemoj odigrat.Uglavnom, tradicija u tom mecu je na strani Rendzersa, dobro su igrali u protiv rumuna u gostima (Unirea - Rangers 1:1) prije par dana, mogli cak i do pobjede (vodili od 79 min do 88 min) tako da ocekujem da pobijede u ovom mecu, vjerovatno iz iksa...
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks