Page 3 of 19 FirstFirst 123456713 ... LastLast
Results 51 to 75 of 462

Thread: tragedije

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    Najgore je nekorišćenje žmigavaca a to je zadnje vrijeme neki trend!!!Juče sam vidio 5 auta u 3 min. kako skreću ili se prestrojavaju bez signalizacije!!!Očigledno da su im dosadili ili ih u autoškole ne uče tim banalnim stvarima !!! Uostalom nikako ne može bit kriv onaj ispred vas jer nema teorije da se može dokazat da je čojek iz čista mira skrenuo u vašu traku i tako izazvao udes ili su svi jurili semafor a on odjednom na kočnicu i skreće desno-lijevo!!!To su doduše stvari sa materijalnom štetom ali eto...može se i bez toga...
    Da, dobro je neko napisao, veliki su problemi zbog toga, rijetko ko daje žmigavac, užas, pogotovo za pješake!
    If you turn a man into a fish, you will catch him for a day

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Podgorica - Podgoričanin Vule Z. Ivanović (20) poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, koja se juče oko četiri sata ujutro dogodila na Bulevaru Ivana Crnojevića, u centru Podgorice.
    Prema nezvaničnim informacijama, Ivanović je nekoliko minuta nakon nesreće preminuo na putu do podgoričkog Kliničkog centra, dok je njegov drug Vasilije Aripunović (19), koji je sjedio na mjestu suvozača, prošao sa lakšim tjelesnim povredama.
    Do udesa je došlo u trenutku dok se Ivanović “audijem A4”(PG-AM253) kretao iz pravca centra grada ka naselju Masline.
    “U blizini podvožnjaka, izgubio je kontrolu nad vozilom, skrenuo ulijevo, a potom je bočnim dijelom auta udario u stablo. Vozilo se zatim prevrnulo na kolovozu”, kazao je “Vijestima” sagovornik blizak istrazi, navodeći da je do udesa najvjerovatnije došlo usljed neprilagođene brzine.
    Istražni sudija podgoričkog Osnovnog suda Miladin Pejović i ekipa saobraćajne policije obavili su juče uviđaj udesa. Pejović je naložio obdukciju Ivanovićevog tijela, kao i tehnički pregled uništenog “audija”.

Ne daj Boze...
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    Najgore je nekorišćenje žmigavaca a to je zadnje vrijeme neki trend!!!Juče sam vidio 5 auta u 3 min. kako skreću ili se prestrojavaju bez signalizacije!!!Očigledno da su im dosadili ili ih u autoškole ne uče tim banalnim stvarima !!! Uostalom nikako ne može bit kriv onaj ispred vas jer nema teorije da se može dokazat da je čojek iz čista mira skrenuo u vašu traku i tako izazvao udes ili su svi jurili semafor a on odjednom na kočnicu i skreće desno-lijevo!!!To su doduše stvari sa materijalnom štetom ali eto...može se i bez toga...

E, to ja vidim svaki dan, ali moras priznat da ja uvijek dajem zmigu.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    252
    Thanks Thanks Received 
    248
    Thanked in
    144 Posts

Fabia đe si pročita to? Da se suvozač ne preziva Aritonović a ne Aripunović??? :o

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Quote Originally Posted by B3lv3d3r View Post
    Fabia đe si pročita to? Da se suvozač ne preziva Aritonović a ne Aripunović??? :o
    ovo najkonfuznije pitanje koje sam cuo u posljednje vrijeme
    preziva se Aritonovic...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Strasno... kad procita covjek neka misljenja, onda su ovi udesi potpuno logican slijed dogadjaja..

Ja sam prosle godine imao udes, i vjerujte, ne treba vam bolje trijeznjenje... Samo sto sam ja imao srece, pa mogu uciti na svojim greskama. Ja sam u svoje auto vozio dva druga, sestru i njenu drugaricu. A u drugi auto su bile tri osobe (mlade normalno). Znaci, to dodje, da sam na kocku stavio 7 zivota od po 20 godina..
    E znate li kako covjek spava poslije toga? Nikako... Nocima nisam oka sklopio..
    I to nije imalo veze sa slomljenim autom, ili nekim mojim pretrpljenim strahom... Samo griza savjest. Ne treba vam to, vjerujte mi.

A inace, udes sam napravio na nekih 75-80 km/h. Ali, meni kao relativno pocetniku, trenutak nepaznje je bio dovoljan. Ne daj Boze da sam letio kao neki...

Zato, poslusate mene, sto vam zla 'ocu.. usporite...
    “It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”

Thanks Thanks Given 
    12,583
    Thanks Thanks Received 
    2,366
    Thanked in
    1,208 Posts

ova tema je slika zasto mladi ljudi ginu na ulicama...pa se cudite kako i zasto mladi ljudi ginu i ko je kriv za to...mladi vozaci koji misle da su cudo za volanom, kojima se cini da su najbolji vozaci otkako je svijeta i vijeka, koji bi ladno $utra stali na crtu Sumaheru...kao da se masina moze kontrolisati!
    Dok mladi ovako razmisljaju (cast izuzecima) imacemo i ovih katastrofa po drumovima. Lagacu ako kazem da mi nije zao mlado celjade koje samo skrivi svoju smrt, ali mi je mnoooogo zalije nevino celjade koje zbog necije bahatosti zavrsi u grob prije vremena!
    izvinite gospodo, ali 200 na sat bih tretirala kao ubistvo s predumisljajem, 40 godina mi ne bi izasao iz zatvora taj ko bi nevino celjade poslao u grob, jer misli da umije da vozi dok juri 200 km/h po bilo kojim putevima.
    Znam da niko ne sjedne u kola sa namjerom da nekog ubije, ali kad ubijes pod ovim uslovima, kad uopste udjes u auto misleci da mozes da kontrolises masinu koja juri 200 na sat, jasno je da nemas mozga i treba te sankcionisat!!!
    I briga me sto ce se ovi strucnjaci od vozaca naci uvrijedjeni ovim postom, jer jesam, rekla sam da nemaju mozga! I necu odgovorit ni na jedan post koji bi bio eventualni odgovor na ovaj! PIH!
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

George_Clooney Guest

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    ova tema je slika zasto mladi ljudi ginu na ulicama...pa se cudite kako i zasto mladi ljudi ginu i ko je kriv za to...mladi vozaci koji misle da su cudo za volanom, kojima se cini da su najbolji vozaci otkako je svijeta i vijeka, koji bi ladno $utra stali na crtu Sumaheru...kao da se masina moze kontrolisati!
    Dok mladi ovako razmisljaju (cast izuzecima) imacemo i ovih katastrofa po drumovima. Lagacu ako kazem da mi nije zao mlado celjade koje samo skrivi svoju smrt, ali mi je mnoooogo zalije nevino celjade koje zbog necije bahatosti zavrsi u grob prije vremena!
    izvinite gospodo, ali 200 na sat bih tretirala kao ubistvo s predumisljajem, 40 godina mi ne bi izasao iz zatvora taj ko bi nevino celjade poslao u grob, jer misli da umije da vozi dok juri 200 km/h po bilo kojim putevima.
    Znam da niko ne sjedne u kola sa namjerom da nekog ubije, ali kad ubijes pod ovim uslovima, kad uopste udjes u auto misleci da mozes da kontrolises masinu koja juri 200 na sat, jasno je da nemas mozga i treba te sankcionisat!!!
    I briga me sto ce se ovi strucnjaci od vozaca naci uvrijedjeni ovim postom, jer jesam, rekla sam da nemaju mozga! I necu odgovorit ni na jedan post koji bi bio eventualni odgovor na ovaj! PIH!
    A sestro svaka ti cast, najiskrenije... Htjedoh i ja slicno da napisem, ali ovdje ne mozes protiv zalosne ekipe sveznalica...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kad sjednes u kola jednom nogom si u grob a jednom u zatvoru....... nije ova uzrecica dzaba

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    51 Posts

Ovako,dobri moji ljudi...Prvo fabija,to shto si vozio 200,da bi mogao da prichash posle kako ti auto ide i da bi imao materijala kad se ekipa sa kombinata pokupi,nije za pohvalu...Neka je 2-3 sata,neka je dobar auto...Je li ti mogao konj ili magare iskochiti na onu pravinu,kao meni prije neku noc?Sa 50 da ga udarish si poginuo,sa 200 ce te sahranit u kesu od "no problem" bombona...

Dalje,svi pominjete shumahera,on vozi 200 i 300,samo ste zaboravili godine treninga,savrsheno ispravan auto i zatvorenu stazu,opremu i chuda...A da sad dodje na forum,vjerujem da bi vam sam rekao da se bukate van saobracaja...Bio sam tu kad je neki momak sa korsom izazivao franja kunchera u vecheru da se trkaju do budve i ovaj mu je rekao "druzhe,oli da me pretichesh u krivinu,da ubijemo neku porodicu?Prijavi se na Lovcen ili Glavu Zete,pa da se trkamo"...

Poenta je,nisi dobar vozach ako od paba preko milenijuma do ekonomskog ufatish 200,nego ako vozish 50 godina bez incidenta...

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    E, to ja vidim svaki dan, ali moras priznat da ja uvijek dajem zmigu.
    Sa tobom se može kafa popit ka na onaj film kad neki lik polaže a instruktor stavio kafu ispred sebe da se ohladi malo
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Stetni View Post
    Znam coeka koji je vozio i znam vozilo, vozio sam se dosta puta i sa njim i u toga dzipa. Informacije koje ja posjedujem, koje su mi potpuno logicne, su: coek je isa srednjom, brzom trakom ka gore; nikad ne pije; vozi brze, ali cisto sumnjam da je jurca jer je ovaj rus sto radi za njega bio s njim. Vrlo mi je vjerovatnije da su djevojke koje su isle nizbrdo preticale srednjom trakom i tako da je doslo do udesa. Uostalom, to je pisalo u novinama a i potvrdila mi je njegova supruga
    Quote Originally Posted by Naughty View Post
    Pisalo je u DAN chini mi se,vishe se nijesam interesovao za taj sluchaj jer mi je bilo teshko tih dana da o tome mislim..
    Evo ni dan danas ne znam,ko je u koga uleceo,mada nezvanichna pricha je bila da su one preshle na njegovu traku,a on bice leceo uzbrdo srednjom i pokupio ih..

:-|
    Quote Originally Posted by DIDI View Post
    to su samo novinarska nagadjanja, jer niko iz policije nije dao izjavu niti iz suda, ko je kriv i sl, niti se izjava mogla dobiti
    Ljudi, od trenutka nesrece sam ukljuchen u cijelu pricu. Bila mi je bas dobra drugarica. Prve price su bile da su one presle u suprotnu traku, da ih je kamion udario, da se desilo na drugom mjestu... bla bla... priche kao priche.

Chinjenice su da se desilo na dijelu puta GDJE SE PRST PRED OKOM NIJE VIDIO OD MAGLE, a put je bio prekriven ledom jer je veliki grad padao u to vrijeme. E sad, covjek je toliko brzo vozio, gdje se prst pred okom ne vidi, na putu prekrivenim ledom, u sred bijela dana, da je presao u suprotnu traku i ubio dvije djevojke na licu mjesta. Tacno je da su one bile u malom autu (toyota aygo), i da je to umnogome doprinijelo...

Ovo je izvjestaj istraznog sudije od par dana nakon nesrece. Pricam vam ukratko, jer detalji vise nijesu ni vazni.

Zato pustite dan, i nezvanicne price novinara od sjutradan.
    BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    31 Posts

Quote Originally Posted by ClauN`vs`RaideR View Post
    Koliko mojih drugova nazalost ne mogu da se opamete i kroz Kotor voze kao da su uvatili boga za muda ili kao da imaju 9 zivota.....50 puta sam sa njima pricao a oni se odma pocnu sprdat:"Muci tu ti 60 ne prelazis ili tako nesto...." Jedan dan ce im se obit o glavu a bice kasno tad da se ista ucini.....
    Najgore su mi price onih koji su puni sebe : " Do podgorice iz kotora za uru vremena,ili se onda racunaju rekordi..." Ja ne znam dje ovaj narod zuri,svi nedje trce kao da je potonja ura.......polako i svudje cete stic.......
    A jos gori oni sto ne voze, pa kad sjednu pored tebe vicu ti brze brze.
    Aj iz auta

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

Stanje u saobracaju je katastrofalno.

Kao prvo ne zna se ko pije ko placa.

Pjesaci prelaze ulice dje za to nije predvidjeno, preskacu ograde, iskacu iz zbunova.
    Za ovo su primjeri napravljene ograde na budvanskom bulevaru i podgorickom
    Izlazi se iz auta na sred semafora,
    Izlazi se iz auta u kruznom
    Niko ne umije da se predstroji.
    Polovina auta je kur*cu na kojima ne radi signalizacija.
    Polovina vozaca mi oci vadi sa dugim svijetlima, u zadnje vrijeme posebno, xenoni koji se ugradjuju i diodice
    Dizelasi stari po pola vijeka koji prave dimnu zavjesu
    Sleperi koji nemaju natkriven teret, 2 puta mi do sad ciknula sofersajbna sto su mi strkli oni krsici.
    Pola auta nema normalne gume, a trapovi se ne pitaju sa volanom.. ko to jos mijenja danas...

i jos milion drugih razloga samo treba dopunit....

Po mom misljenju trebalo bi da stalno po jedno policjsko vozilo bude dodijeljeno za svaku dionicu puta i da ne bude obiljezeno, jer se masu dobra stvar uradila sa ovim passatim interceptorima. I dobra bi se stvar napravila da se uvede pravilo da ko napravi kolonu vecu od 4/5 auta da stane na prvo prosirenje, ovo radi vecina slepera stranih registarskih oznaka, a i poneki nas mada mislim da nema nista u zakonu sto ih na to obavezuje.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Balsa View Post
    Ljudi, od trenutka nesrece sam ukljuchen u cijelu pricu. Bila mi je bas dobra drugarica. Prve price su bile da su one presle u suprotnu traku, da ih je kamion udario, da se desilo na drugom mjestu... bla bla... priche kao priche.

Chinjenice su da se desilo na dijelu puta GDJE SE PRST PRED OKOM NIJE VIDIO OD MAGLE, a put je bio prekriven ledom jer je veliki grad padao u to vrijeme. E sad, covjek je toliko brzo vozio, gdje se prst pred okom ne vidi, na putu prekrivenim ledom, u sred bijela dana, da je presao u suprotnu traku i ubio dvije djevojke na licu mjesta. Tacno je da su one bile u malom autu (toyota aygo), i da je to umnogome doprinijelo...

Ovo je izvjestaj istraznog sudije od par dana nakon nesrece. Pricam vam ukratko, jer detalji vise nijesu ni vazni.

Zato pustite dan, i nezvanicne price novinara od sjutradan.
    Bogomi kad je tako nemamo sto vise polemisat oko toga...
    Sto se tice natpisa u novinama, tu ne vjerujem nikome... samo mi je bilo logicno iz gore navedenih razloga da nije on kriv. Mada sigurno jes kad je ovako kako kazes, a i bogomi njegova supruga je rekla da je bas psihicki rastrojen sto sigurno nije bez neke..
    Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by Max Mozley View Post
    Treba uvesti zestoke novcane kazne,pa kad ti jednom klepe 100/150 eura zbog prekoracenja brzine,drugi put ces itekako pazit...
    ja pricam o tome da je to najveci problem kod nas, ali ljudi zapeli ljudski faktor, pa ljudski faktor... Ada, hvala Bogu da je ljudski faktor najzasluzniji za svu ovu krv po nasim ulicama, nije zivotinjski sigurno.. ali se sa tog kraja NE MOZE rijesiti taj nas problem! Uticajuci na ljude, ucesnike u saobracaju, promovisuci bezbijednost u saobracaju, edukujuci vozace... NISTA!!! Samo kazne! Mi se vise bojimo objektivnog policajca (sto nikad u ovoj drzavi imat' necemo) nego same smrti i loma po cesti...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Stetni View Post
    Bogomi kad je tako nemamo sto vise polemisat oko toga...
    Sto se tice natpisa u novinama, tu ne vjerujem nikome... samo mi je bilo logicno iz gore navedenih razloga da nije on kriv. Mada sigurno jes kad je ovako kako kazes, a i bogomi njegova supruga je rekla da je bas psihicki rastrojen sto sigurno nije bez neke..
    Sigurno njemu nije lako. Prevelik je to teret...
    BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked

Thanks Thanks Given 
    12,583
    Thanks Thanks Received 
    2,366
    Thanked in
    1,208 Posts

o tome je trebao misliti kad je krenuo na zli put! Ali kao i sva nasa posla, prvo se ubijemo pa se posle kajemo! E nema kajanja poslije smrti, ne moze ga oprat nista vise i kraj price...po meni, treba da zivi u agoniji do kraja zivota i ako ima savjesti nikad vise ne treba da sjedne za volan...dvije djevojke od po 20 i nesto godina, ej!
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Obratite dobro paznju na ovizi dio texta " U blizini podvožnjaka, IZGUBIO JE KONTROLU NAD VOZILOM " , pa se onda povrnete u arhivu pa ogledate isto, Presa na drugu traku ,direktan sudar,sletio s puta itd itd sto sve ovo ukazuje na ***************** !
    Ko nevoli Crnogorca ,vas se ambisa !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Neka zena bi ti isto rekla da pri 70 km/h treba da drzis volan najace moguce, cak treba i suvozaca da angazujes i to. Za nekog 200 nije problem.
    Ja sam vozio na I75, i po 2 sata, konstantna 85-90 mph, i onda kad napustis auto put i kotrljas se lokanim putevima....imas osjecaj da ides u rikverc.

sparco

balsa raspravljas sa coekom ovakvog razmisljanja, smijesno, fabia idi ti parkiraj na mjesto sa invalide i da ti je dobro , samo nemo pricat u ovoj temi da te zamolim ,

E samo da ti znas ,strikov auto 397.14 km/h kroz tuzi eeeeee neznas ti ne hahahahahahahahahahah !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Da, i? Sto mislis, jesam li bio sam ili sa nekim? Jel to bilo oko 2-3 ujutro ili kad je najveca guzva?
    Hhahahahahahahahahahhahahahaha fabija dabogda ja umro ako ti nijesi svjecki tip hahahahahhahahhahahha nasmija me posteno !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ljudi, to sto sam vidio u ova 2 dana nikad zaboravit necu...prvo kad sam se vracao iz grada oko 4h sam vidio taj udes dje je poginuo Ivanovic, a onda uvece kod Milenijuma vidim udes i covjeka koji nepomicno lezi na pjesackom prelazu, ljudi okolo, hitna dolazi, kupe covjeka, odnose ga, on bez znaka zivota (bar sam ja tako mislio)... danas u novine vidim da je prosao sa laksim povredama... e sad, mogu mislit kakve su onda te teze, kad je on sa laksim prosao, ili ne daj boze, na sta lice kad izginu...brate, ako cete da pijete, uzmite taxi, kad imate za alkohol, vazda cete imat i ta 2e da se kuci vratite...
    WU TANG Nigga thats for something...

Thanks Thanks Given 
    120
    Thanks Thanks Received 
    396
    Thanked in
    197 Posts

Na kraju ljeta ove godine sam se vracao u pg sa sela i na sred krivine sam naletio na odron koji i nije toliko rijedak na nasim putevima....Sjebao sam auto....a da sam isao brze provalija bi bila moja...poenta je..moze se ustedjet 10, 15 minuta ali svaki put kad predjete 100-120 km/h na nasim putevima rizikujete zivot...i to pricam za sve puteve u cg...do niksica i budve je lijep put i mrzno je vozit samo 100km/h ali meni se par puta desilo da naidjem na nekakva sranja na putu, od blatobrana do gume sa sve felmom do idiota koji voze 200 i kusur km/h u mojoj traci, tako da nikad ne prelazim 100-ku, jes dosadno ali je sigurno...to je neka granica kad mozete i ti i auto da reagujete u sekundi....odem da se izivim ponekad kod kombinata i na stazi blizu mog sela ali glupirat se na javnim putevima...nikad!!!!!!!!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    Opet ne zaboravi da su zhene najvece kamikaze za volanom.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Fino meni rece jedan taksista

Nikad nemoj da pricas da si dobar vozac,pricaj da si srecan vozac.

Page 3 of 19 FirstFirst 123456713 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)