Page 2 of 19 FirstFirst 12345612 ... LastLast
Results 26 to 50 of 462

Thread: tragedije

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Da, i? Sto mislis, jesam li bio sam ili sa nekim? Jel to bilo oko 2-3 ujutro ili kad je najveca guzva?
    Mislis li ti da je ovaj covjek, koji je vozio auto koje je na licu mjesta ubilo dvije djevojke, prvi put u zivotu vozio brzo i da nije procijenio da mozhe da jurca? Pitaj sve ove koji su prezivjeli udese u autima jesi li vozaci NAMJERNO vozili brzo da bi izazvali nesrecu, ili su PROCIJENILI da je sve OK i da mogu da voze 230 po CG?

Necemo ulaziti u to kakav je ko vozac, jer to ne mozemo ni dokazati.

Osvijestite se malo ljudi... Sve preko 80km/h, po CG, je samoubistvo...
    BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

bas su ti postovi poucni, ali bas!!!!!!!!!!
    Last edited by DIDI; 06-11-09 at 16:23.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    4,427
    Thanks Thanks Received 
    8,543
    Thanked in
    3,284 Posts

Dobri vozaci kuliraju i kad voze 1000 na sat.
    Hahahahahahaha, je li moguce da si ovo izrekao. Sumaher je sigurno kulirao dok je vozio par stotina kilometara na sat i imao udes. A ne on je los vozac. Odavno gori komentar nisam cuo, a imas jaku konkurenciju na ovom forumu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Balsa View Post

Pa koji q si onda uzeo S4 i plus si ga cipovao na ne znam ni ja, stage 2 ili ne znam kako se to zove?
    Da bi isao na trke na koje ti ne ides ili da bi se trkao sa ficekima i ladicama od St. Aerodruma do tehnickog fakulteta?
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Hahahahahahaha, je li moguce da si ovo izrekao. Sumaher je sigurno kulirao dok je vozio par stotina kilometara na sat i imao udes. A ne on je los vozac. Odavno gori komentar nisam cuo, a imas jaku konkurenciju na ovom forumu.

Dobro, zna se da nijedan auto ne ide 1000, za to sam onda napisao 200, ali recimo ja 200 vozim normalno, normalno pricam sa putnicima, volan drzim jednom rukom....
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Dobro, zna se da nijedan auto ne ide 1000, za to sam onda napisao 200, ali recimo ja 200 vozim normalno, normalno pricam sa putnicima, volan drzim jednom rukom....
    Upravo na ovo sam pokusao da skrenem paznju! Nije NORMALNO da neko vozi 200 i da slika, kuca poruke i volan drzi jednom rukom! To svako moze da uradi, ali TRAZIS DJAVOLA!!
    BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Upravo na ovo sam pokusao da skrenem paznju! Nije NORMALNO da neko vozi 200 i da slika, kuca poruke i volan drzi jednom rukom! To svako moze da uradi, ali TRAZIS DJAVOLA!!

Neka zena bi ti isto rekla da pri 70 km/h treba da drzis volan najace moguce, cak treba i suvozaca da angazujes i to. Za nekog 200 nije problem.
    Ja sam vozio na I75, i po 2 sata, konstantna 85-90 mph, i onda kad napustis auto put i kotrljas se lokanim putevima....imas osjecaj da ides u rikverc.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

balsa raspravljas sa coekom ovakvog razmisljanja, smijesno, fabia idi ti parkiraj na mjesto sa invalide i da ti je dobro , samo nemo pricat u ovoj temi da te zamolim ,
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Sad i ti ides u drugu krajnost. A i puteva u CG ima milion vrsta recimo isto ti je ogranicenje kroz Njegosevu gdje je opasno sve preko 30 i na 4 trake na Zabjelo gdje mozes vozit 130(kad to uslovi dozvoljavaju) bez da ti se ikad ista desi. Voznja ogranicenih 50-60 na obije dionice je MNOGO opasnija od ove prve varijante.

Kad bi svi vozili trijezni brzinom prilagodjenom saobracaju, tj. brzinom kojom ne postoji rizik da mozete napraviti glupost (pa makar vozili i 200 put Sozine na one 3 trake) u CG se ne bi desio ni 1% od svih ovih nesreca.
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ljudi ima masu uzroka a sve ima svoje... a najvise je kriv ljudski faktor. Ako ti je auto neispravno u bilo kojem smislu ... ti si kriv koji si vozac, ako je put los opet si ti kriv... ti glasas ti biras izabrani postavljaju postavljeni lose rade svoj posao...

U redu ako neko voli brze da vozi... ali ne moze to svudje i ima brza voznja i prebrza ludacka voznja... Meni je nejasno da neko nategne auto a nije siguran oce li iz kapije iza zbuna iza drugih kola neko ili nesto izlecet... Treba uvijek ocekivat i bit spreman... i polako vozit.

Napr ja sto vise popijem (sem rakiju kad pijem) sve sporije vozim... znaci jednostavno koliko mi koncetracija dozvoljava da pratim sto se desava tako i vozim... ako ne mogu sve da ispratim onda polako...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Kinder Jaje View Post
    Ljudi ima masu uzroka a sve ima svoje... a najvise je kriv ljudski faktor. Ako ti je auto neispravno u bilo kojem smislu ... ti si kriv koji si vozac, ako je put los opet si ti kriv... ti glasas ti biras izabrani postavljaju postavljeni lose rade svoj posao...

U redu ako neko voli brze da vozi... ali ne moze to svudje i ima brza voznja i prebrza ludacka voznja... Meni je nejasno da neko nategne auto a nije siguran oce li iz kapije iza zbuna iza drugih kola neko ili nesto izlecet... Treba uvijek ocekivat i bit spreman... i polako vozit.

Napr ja sto vise popijem (sem rakiju kad pijem) sve sporije vozim... znaci jednostavno koliko mi koncetracija dozvoljava da pratim sto se desava tako i vozim... ako ne mogu sve da ispratim onda polako...

Ljudski faktor je najveci uzrok.
    Sinoc pricam sa drugom iz BD koji je bio dosta dobar sa ovim momkom (R.I.P) sto je poginuo prije neki dan u Kotor, i prica mi o njemu kako je vozio brzo, citiram: "tata mu je kupio auto i mislio je da je uhvatio Boga za muda, vozio je kao struja".
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Prije 10ak dana je moja dobra drugarica poginula zato sto je lik iz suprotnog smjera presao dvije trake i nju udario. Sa njom je bila jos jedna drugarica, koja je na licu mjesta poginula. U drugom autu jedna osoba nepovrijedjena, a druga sa laksim povredama.
    Znam coeka koji je vozio i znam vozilo, vozio sam se dosta puta i sa njim i u toga dzipa. Informacije koje ja posjedujem, koje su mi potpuno logicne, su: coek je isa srednjom, brzom trakom ka gore; nikad ne pije; vozi brze, ali cisto sumnjam da je jurca jer je ovaj rus sto radi za njega bio s njim. Vrlo mi je vjerovatnije da su djevojke koje su isle nizbrdo preticale srednjom trakom i tako da je doslo do udesa. Uostalom, to je pisalo u novinama a i potvrdila mi je njegova supruga
    Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

u koje je novine pisalo?
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Neka oni voze i 200 na sat samo da im ja nisam blizu ni kilometar, i da Bog da krovom kocili.
    Citam neke postove ovdje , ne mogu da vjerujem sto ljudi pisu, ni da ste ***** profesionalni rely vozaci sa ogromnim iskustvom po kisi snijegu pa da vozite tako ,a ne platili ste da prodjete na testove jer niste imali dovoljno pameti da naucite neke znakove, i juce se domogli auta i sad harate gradom, da ima policije, ne biste gledali vi vozacku ni za 100 godina.
    Eto da ne budem banovan malo izmijenih post,ali me iznerviralo jer zbog ovakvih ljudi mnogi drugi neduzni gube zivote.
    Last edited by takemysoulaway; 06-11-09 at 16:52.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Koliko mojih drugova nazalost ne mogu da se opamete i kroz Kotor voze kao da su uvatili boga za muda ili kao da imaju 9 zivota.....50 puta sam sa njima pricao a oni se odma pocnu sprdat:"Muci tu ti 60 ne prelazis ili tako nesto...." Jedan dan ce im se obit o glavu a bice kasno tad da se ista ucini.....
    Najgore su mi price onih koji su puni sebe : " Do podgorice iz kotora za uru vremena,ili se onda racunaju rekordi..." Ja ne znam dje ovaj narod zuri,svi nedje trce kao da je potonja ura.......polako i svudje cete stic.......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Ko vozi sam brzo, neka gine samo da ne ubije koga. Najgore je kad vozi brzo i uleti u neko auto dje covjek vozi porodicu, ili ubaci drugove i 200+ km/h vozi...
    BOLJE 10 MINUTA KASNIJE , NEGO 50 GODINA RANIJE

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    u koje je novine pisalo?
    Pisalo je u DAN chini mi se,vishe se nijesam interesovao za taj sluchaj jer mi je bilo teshko tih dana da o tome mislim..
    Evo ni dan danas ne znam,ko je u koga uleceo,mada nezvanichna pricha je bila da su one preshle na njegovu traku,a on bice leceo uzbrdo srednjom i pokupio ih..

:-|

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Naughty View Post
    Pisalo je u DAN chini mi se,vishe se nijesam interesovao za taj sluchaj jer mi je bilo teshko tih dana da o tome mislim..
    Evo ni dan danas ne znam,ko je u koga uleceo,mada nezvanichna pricha je bila da su one preshle na njegovu traku,a on bice leceo uzbrdo srednjom i pokupio ih..

:-|
    to su samo novinarska nagadjanja, jer niko iz policije nije dao izjavu niti iz suda, ko je kriv i sl, niti se izjava mogla dobiti
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Najgore je nekorišćenje žmigavaca a to je zadnje vrijeme neki trend!!!Juče sam vidio 5 auta u 3 min. kako skreću ili se prestrojavaju bez signalizacije!!!Očigledno da su im dosadili ili ih u autoškole ne uče tim banalnim stvarima !!! Uostalom nikako ne može bit kriv onaj ispred vas jer nema teorije da se može dokazat da je čojek iz čista mira skrenuo u vašu traku i tako izazvao udes ili su svi jurili semafor a on odjednom na kočnicu i skreće desno-lijevo!!!To su doduše stvari sa materijalnom štetom ali eto...može se i bez toga...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    2,331
    Thanks Thanks Received 
    5,873
    Thanked in
    2,046 Posts

Ja sam u ranim dvadesetim vozio kao kreten sto je rezultiralo karambolom u kome na srecu nije bilo zrtava osim malo ogrebotina i od tada vozim kao penzioner. Na zalost mnoge mlade osobe kad im se desi takvo nesto dobiju jos vecu inspiraciju da lete i fale se okolo sa tim sve dok jedan dan ne osvanu na naslovnim stranama.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post
    Ja sam u ranim dvadesetim vozio kao kreten sto je rezultiralo karambolom u kome na srecu nije bilo zrtava osim malo ogrebotina i od tada vozim kao penzioner. Na zalost mnoge mlade osobe kad im se desi takvo nesto dobiju jos vecu inspiraciju da lete i fale se okolo sa tim sve dok jedan dan ne osvanu na naslovnim stranama.
    Steta sto nece moci da procitaju to...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Treba uvesti zestoke novcane kazne,pa kad ti jednom klepe 100/150 eura zbog prekoracenja brzine,drugi put ces itekako pazit...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Max Mozley View Post
    Treba uvesti zestoke novcane kazne,pa kad ti jednom klepe 100/150 eura zbog prekoracenja brzine,drugi put ces itekako pazit...

Kazne i jesu zestoke, ali uvijek je tu veza ili mito.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    4,427
    Thanks Thanks Received 
    8,543
    Thanked in
    3,284 Posts

Zakonski je sve dobro uredjeno, ali citulje pokazuju pravo stanje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Zakonski je sve dobro uredjeno, ali citulje pokazuju pravo stanje.

To pokazuje koliko vrijedi sadasnji zakon i kako radi policija.
    TAKUMI

Page 2 of 19 FirstFirst 12345612 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)