izvukoh ja neku siću na njukastl i luleu![]()
Nocas se moglo sve igrat v2![]()
man utd-cska x2![]()
apoel 2 1.6
atletiko 2 1.8
marsej 1 1.25
ove su po meni 100%.apoel bez 6 prvotimaca,atletiko ka atletiko a čelzi može sjutra da završi sa lš i prebrine to.marsej pobijedi i ostaje u trci.
bešiktaš 1 2.6
opet ih potcjenjuju.mislim da se može na njih odigrat.wolfsburg je namrtvo klimav,sve remiji al ovi bi mogli da im skinu skalp![]()
http://www.sportske.net/vest/medjuna...ulka-9442.htmlIpak, trener Jovanović ima velikih kadrovskih problema pred ovaj meč zbog povreda čak šestorice igrača, među kojima su i Kosovski, Zevlakov, Sikora, Paulo Žorge...Navijači će svakako dosta očekivati od Nenada Mirosavljevića u napadu, dok će Boban Grnčarov ponovo zauzeti mesto u odbrani.
e sad od njih su možda dva tri starteriInjury news
• Paulo Jorge – out since 15 September (leg muscle tear)
• Adrian Sikora – out since 26 September (knee)
• Altin Haxhi – out since 14 October (calf)
• Kamil Kosowski – out since 21 October (knee)
• Joost Broerse – out 30 August to 21 October (leg muscle strain)
• Boban Grnčarov – out 30 September to 21 October (knee)
• Marcin Żewłakow – out 20 September to 26 October (knee) and since 26 October (calf)
• Savvas Poursaitides – out 30 September to 26 October (calf).to tek sad viđeh na uefin sajt
![]()
Last edited by Dutch; 03-11-09 at 00:35.
ovo moze biti jedinica, ladno, nema veze sto ne igraju ovi gore, to su skoro sve istroseni igraci, ko zna moze zalistat koji talenat, uvali gol portugalcima i eto ti keca 5 kvota![]()
može i mogren zalistat sav i uć u ligu šampiona pa mi to i dalje nešto daleko![]()
ne znam o cemu pricas ti, pa ovi su imali 100% sansu da dobiju atletiko madrid u sred spanije, celzija su namucili poprilicno i u portugalu su izgubili tijesno, vodili...
nego vidji probaj tu dvojku, danas je sve moguce![]()
atletiko bi drezga dobila kako igra u zadnje vrijeme.namučit i pobijedit nije isto(opet se vraćem na naše i zeta je namučila rendžers pa su plavci igrali lš te godine
).u portugalu je bio autogol
.čim su se ovi konsolidovali sređena je rabota.ja objašnjavam moje razloge za igru a sad sve je moguće
![]()
Stiglo mi Nigatta-Balestier 2 kvota 7. Početak u 12:30 Singapur
ima skoro svuđ a koliko je sigurno to niko ne može znat.uglavnom,namještaljke su česte kod njih
edit:kvota nije 7 nego max 5.5![]()
koje su kvote na ove igre
macabi - juve 2
man unt - cska 1
milan - real 2
marsej - zuric 1
a madrid - celzi 2
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
http://www.derbybet.rs/
imate ovu srbijansku kladionicu.kvote su skoro iste kao i kod nas.čak se potpuno poklapaju sa većinom
Odigrah singapurcane, al duplu sansu...
Mancester 0-2
bajern 1
juventus x
milan 1
Porto GG
Qpr GG
Petrzalka pX
Singapurcani X2
:joint:
Last edited by BlackVelvet; 03-11-09 at 12:09.
Who let the dogs out
28' 1:0 aj sa srecom
:ass:
Who let the dogs out
milan 2+prvo.pol
Juventus 2+p.p
bajern 2+p.p
ne znam samo smijem li igrat i ovoga atletika isto 2+p.p
Ja mislim da je Besiktas Volfsburg dvojka ka kuca...![]()
kako mi je dobro krenuo danasnji dan :P
Who let the dogs out
ako znam sto da igram .. o.O
BISOGNA VINCERE !
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks