ok, ok...
A sta cini Desmond iz Losta:
Plaintiff Chelsea Stone alleges that, on or about Oct. 16, Cusick "placed his hand on her buttocks" and then caressed her back "while making moaning sounds." He then put his face in her cleavage and wagged his head back and forth, according to the lawsuit filed in Los Angeles Superior Court. He then touched her breasts with his hands and kissed her on the mouth, Stone says.
(nečitko)
Ne znam sto ima tu super kad je kako i sam kazes svaka epizoda na isti kalup. Ja sam nedje zimus bio poskida sve sezone s namjerom da izmeracim sve do kraja, medjutim poslije pete sam odustao. A nisam nesto precerano odusevljen sa forama pravo da ti kazem, ocajne domacice me 100x bolje nasmiju :smile:
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Gleda li ko horor seriju Harper's Island.
Radnja nesto kao I know what you did last summer, ali puno puno bolje i proširenije
Trinaest nastavaka, a svaki donosi nečiju smrt. ko je sljedeći, i zašto je baš on odabran?
Trenutno se emituje ponedjeljkom u 21 na novoj tv.
Startuje nocas: V (the Visitors)
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
ceka se. bice dobra.
da li da pochinjem da gledam Friday night lights, ima jedno 3 sezone ja mislim? to je Bergovo chedo. Jel gledao ko?
zbog legendarnog kapitena, Gige Bosnica.
rtcg 1 :lolblue:
(nečitko)
Na specijalnom kanalu, rtcg torrent.
\\OFL•GIC
"V" the Visitors pochetak sinoc tj. jutros.
Mogli smo da vidimo prvih osam minuta pilota posljednjih par dana,tako da nisam iznenadjen prichom,mada djeluje OK. Specijalni efekti su na zavidnom nivou,gluma je zadovoljavajuca. Jedva chekam sljedecu epizodu i razradu priche...
Jedan od djelova:
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
e vala im je kreativan zaplet, jebalo majku. Pih.
zbog legendarnog kapitena, Gige Bosnica.
U kom smislu? Naravno da su elementi "već viđeni" pošto je rimejk, ali je pristup prilično moderan i primjeren vremenu. Terorizam? Opšte zdravstveno osiguranje? Fanatizam, religiozni i drugi? Idolopoklonstvo? Sve pitanja koja su aktuelna i zanimljiva, posebno za Amerikance.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks