View Poll Results: Prvak je...

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Barcelona

17 38.64%
  • Real Madrid

17 38.64%
  • Almería

0 0%
  • Malaga

0 0%
  • Atlético Madrid

5 11.36%
  • Deportivo La Coruńa

0 0%
  • Villarreal

0 0%
  • Tenerife

1 2.27%
  • Real Zaragoza

0 0%
  • Sporting Gijón

0 0%
  • Valencia

2 4.55%
  • Espanyol

0 0%
  • Xerez

0 0%
  • Real Valladolid

0 0%
  • Osasuna

0 0%
  • Athletic Bilbao

1 2.27%
  • Racing Santander

0 0%
  • Sevilla

1 2.27%
  • Getafe

0 0%
  • Mallorca

0 0%
Page 37 of 201 FirstFirst ... 273334353637383940414787137 ... LastLast
Results 901 to 925 of 5016

Thread: Primera / Liga Espanola 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ph0enix View Post
    hmm.. onako, usput, mogao bi i meni da odgovoris na jedno pitanje.. kad je pocela ekspanzija navijackog tijela Real Madrira svijetom?
    Postaviti takvo pitanje covjeku/momku koji ima 23 godine, i koji (fizicki) nije bio u mogucnosti da prati razvoj/ekspanziju navijackog tijela Real Madrida u danima od njegovih slavnih pocetaka u Evropi (od 1955. pa nadalje), u prilicnoj mjeri nije na mjestu

Otkud to da ti, Vlado, nebitno ko navijate za Real? To nije pocelo time sto si gledao Zidane-a i ostale kad su uzeli CL Leverkuzenu, ili jos ranije Valenciji?
    Zamjena teza, i nebitni podaci.Za poentu ove price savrseno je nebitno da li ja "navijam" za Real od Finala sa Leverkuzenom, ili od vremena virtuoznog tandema Suker/Mijatovic...

Ili si jednostavno, kao i svi madridjani, rodjen sa idejom "Real Madrid, moj klub"?
    Postoje stvari koje ocigledno ne razumijes ponajbolje, a koje imaju jak uticaj u formiranju necije simpatije, interesovanja i vezanosti za odredjeni klub, a da to ne mora imati veze sa kolicinom trofeja koje taj klub ima u riznici...(Pre)golema je to prica

Po cemu ti imas pravo da pricas o sirenju expanzije Barcinog `tijela` od `92., Manchesterovog od `99., itd.,
    Vrlo jednostavno - imam pravo da pricam o tome jer ZNAM po nesto o istom, kao sto imam i MISLJENJE o istom...

i zasto su navijaci Reala na vecem nivou od navijaca Rangersa koji u domacem prvenstvu Skotske ima vise titula nego Real u Spaniji?
    Definisi "na visem nivou" i daj mi moj citat gdje sam rekao nesto tako

Da li si ikad vidio navijace Rangersa da docekaju voljeni tim u derbiju protiv Celtica sa 80000 bijelih maramica koji u tom trenutku iskazuju mrznju prema voljenom klubu?
    Nema to veze sa mrznjom prema KLUBU, mislio sam da svi znamo makar toliko...

gledano na taj nacin,
    To je pogresan nacin, tako da...

ti, jos 5000 Crnogoraca, 20000 Kineza, i 50000 ljudi iz ostatka svijeta ste na isti nacin poceli da navijate za Real, kad ste vidjeli da osvajaju
    Kaze KO?Ti, sto znaci da mora biti tako?Ne budi lud, to ne da nema veze sa fudbalom, nego nema ni sa zivotom...

Jedna banalnost, koja dokazuje koliko je suplja ta "teorija": nikada nisam bio simpatizer Celsija, niti sam nesto volio/pratio/gledao taj klub.Medjutim, nakon cuvenog polufinala sa Barselonom i kradje vijeka - na odredjen nacin sam poceo da simpatisem taj klub, i da se interesujem za njih...Dakle, to se desilo kod PORAZA, a ne pobjede i osvajanja

P.S.Ja sam za Real bio svim srcem NAJVISE kad su gubili od timova poput Mursije i kad su se igraci tog kluba vukli po terenu kao puzevi i dok je na snazi bila najnesposobnija uprava u istoriji tog kluba...Lako je navijati sada za Barsu, dok osvaja 5 trofeja u nizu.Dok su bili tamo negdje dolje, nisko, mnogo nisko - vrlo rijetko sam sretao i gledao njene vatrene navijace na ovim nasim prostorima...

Ovo je prijateljski, nisam navijac Barce
    Naravno - ako ti tako kazes

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by AnotherWorld View Post
    Uporedi koeficijent lige u kojoj igra Rendzers sa koeficijentom Primere ili Kalca, i brzo ce ti sve biti jasno...
    Uporedi kvalitet Lige Sampiona sa Kupom Sampiona 50-ih godina, pa ce i tebi dosta stvari biti jasnije - izmedju ostalih i ona zbog cega apsolutno niko sem navijaca Reala danas ne dozivljava taj klub kao neku dominantnu fudbalsku silu.

Narocito poslije 2003, od kad na tvoj klub i ono sto on predstavlja ostatak fudbalskog svijeta gleda sa blagim podsmjehom (u najboljem slucaju).

Barsa je 1992. dozivjela ekspanziju navijackog "tijela" - kao i Mancester 1999.

...

Zna se da je fudbalsko IME i BREND Madridskog Reala na 10 puta visem nivou od (skoro) svih svijetskih klubova, ukljucujuci i Barselonu, naravno...
    Ovim si sebe potpuno eliminisao kao ozbiljnog sagovornika, bar sa te objektivne strane. Da se drzimo tvog kluba.

Quote Originally Posted by AnotherWorld
    Postoje stvari koje ocigledno ne razumijes ponajbolje, a koje imaju jak uticaj u formiranju necije simpatije, interesovanja i vezanosti za odredjeni klub, a da to ne mora imati veze sa kolicinom trofeja koje taj klub ima u riznici...(Pre)golema je to prica
    Zaista? Objasni nam te stvari koje mi ne razumijemo ponajbolje.

Evo ja priznajem da mi je potpuno nejasno sto je to neko ko ima 23 godine (dakle, nedje u najboljem slucaju prati fudbal 13 godina) nasao "simpaticno" u Realu. Mislim, svi imamo razlicite ukuse, ali to bi morao da bude bas, bas specifican ukus.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Uporedi kvalitet Lige Sampiona sa Kupom Sampiona 50-ih godina, pa ce i tebi dosta stvari biti jasnije - izmedju ostalih i ona zbog cega apsolutno niko sem navijaca Reala danas ne dozivljava taj klub kao neku dominantnu fudbalsku silu.
    Niko ne spori da je kvalitet Kupa Sampiona TADA bio na manjem nivou nego li L.S. SADA Ipak, postavlja se pitanje: Zasto drugi klubovi (Milan, Inter, Barsa...) nisu osvojili onih 5 titula u nizu, nego je to bio bas Real?Odgovor: zato sto je bio NAJBOLJI.Pametnome dosta

Real je u periodu od prije par godina, tacnije, u razdoblju od 1998. do 2002. osvojio 3 titule prvaka Evrope - a toliko je recimo jedna Barselona osvojila za 100 i kusur godina postojanja To je samo JEDAN od milion i jednog razloga zbog kojih Real JESTE "dominantna fudbalska sila" - makar za nas normalne, sa logicnim i zdravim poimanjem fudbala

Narocito poslije 2003, od kad na tvoj klub i ono sto on predstavlja ostatak fudbalskog svijeta gleda sa blagim podsmjehom (u najboljem slucaju).
    Real ne osvaja titulu u LS. od 2002. godine.Jedna Barselona je nije osvajala od 1955. do 1992.Tebi je ovo prvo za podsmijeh, a ovo drugo ne?Zanimljiv i jako objektivan kriterijum :lolblue:

Ovim si sebe potpuno eliminisao kao ozbiljnog sagovornika, bar sa te objektivne strane. Da se drzimo tvog kluba.
    Za takve poput tebe, nesumnjivo; za ostale, koji vise vole snagu kvalitetne argumentacije od prazne retorike i proizvoljnog naklapanja- sigurno ne, a tim odnosom sam, mogu ti reci, prilicno zadovoljan

Zaista? Objasni nam te stvari koje mi ne razumijemo ponajbolje.
    Klub koji, ocito, simpatises, nosi cuveno znamenje "vise od kluba" (makar za Katalonce i njegove simpatizere), a ti mi jos trazis pojasnjenje "tih" i "takvih" stvari :hammer:

Evo ja priznajem da mi je potpuno nejasno sto je to neko ko ima 23 godine (dakle, nedje u najboljem slucaju prati fudbal 13 godina) nasao "simpaticno" u Realu
    Razlozi za takvo misljenje mogu biti raznoliki: od mogucnosti da su za tebe Real Madrid i Florentino PEREZ isto, da pratis fudbal od ere "Galaktikosa" i ere Ronaldinja i Barsi - pa do onih da imas ozbiljnih problema sa logikom i sa ogranicenim intelektualnim kapacitetima :mrgreen:

Mislim, svi imamo razlicite ukuse, ali to bi morao da bude bas, bas specifican ukus.
    To samo govori o intezitetu specificnosti tvog "misljenja" i nicemu drugom, nazalost

I da, ovim zadnjim si (u najvecoj mjeri u odnosu na ostatak posta) apsolutno diskreditovao sebe ne kao ozbiljnog i objektivnog, vec normalnog sagovornika
    Last edited by AnotherWorld; 30-10-09 at 22:28.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kad je Super Clasico?
    WU TANG Nigga thats for something...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Postaviti takvo pitanje covjeku/momku koji ima 23 godine, i koji (fizicki) nije bio u mogucnosti da prati razvoj/ekspanziju navijackog tijela Real Madrida u danima od njegovih slavnih pocetaka u Evropi (od 1955. pa nadalje), u prilicnoj mjeri nije na mjestu

Zamjena teza, i nebitni podaci.Za poentu ove price savrseno je nebitno da li ja "navijam" za Real od Finala sa Leverkuzenom, ili od vremena virtuoznog tandema Suker/Mijatovic...

Vrlo jednostavno - imam pravo da pricam o tome jer ZNAM po nesto o istom, kao sto imam i MISLJENJE o istom...

Definisi "na visem nivou" i daj mi moj citat gdje sam rekao nesto tako

Nema to veze sa mrznjom prema KLUBU, mislio sam da svi znamo makar toliko...

To je pogresan nacin, tako da...

Kaze KO?Ti, sto znaci da mora biti tako?Ne budi lud, to ne da nema veze sa fudbalom, nego nema ni sa zivotom...

Jedna banalnost, koja dokazuje koliko je suplja ta "teorija": nikada nisam bio simpatizer Celsija, niti sam nesto volio/pratio/gledao taj klub.Medjutim, nakon cuvenog polufinala sa Barselonom i kradje vijeka - na odredjen nacin sam poceo da simpatisem taj klub, i da se interesujem za njih...Dakle, to se desilo kod PORAZA, a ne pobjede i osvajanja

P.S.Ja sam za Real bio svim srcem NAJVISE kad su gubili od timova poput Mursije i kad su se igraci tog kluba vukli po terenu kao puzevi i dok je na snazi bila najnesposobnija uprava u istoriji tog kluba...Lako je navijati sada za Barsu, dok osvaja 5 trofeja u nizu.Dok su bili tamo negdje dolje, nisko, mnogo nisko - vrlo rijetko sam sretao i gledao njene vatrene navijace na ovim nasim prostorima...

Naravno - ako ti tako kazes
    Moras da shvatis da i ljudi koji su odje sa kojima upadas u rasprave, ili `casice razgovora` su manje-vise, ne svi, ljudi tvojih godina. Naravno da ne mozes da pratis Real od 50ih, ne moze niko da prati Barcu od tih ili nekih kasnijih godina. Takodje, svi odje imaju pravo da pricaju i da imaju misljenje, i ne mozes ni za koga da kazes da ga je oformio u nekoj `expanziji od 92ge`. Isto tako je lako navijati za Real kad se zna da imaju 9 LS, i da mogu godisnje da uloze 200mil. da dovedu krem svjetskog fudbala. I onda se dese porazi od treceligasa, kad vas nema bas puno, bar se ne oglasavate. Nego, da ne ulazimo u dalje prepirke, bespotrebno je. Realno ti pricam, bez ikakve nade da ces opet nac` neki dio koji smatras kritikom ili necim slicnim, i opet osjetit` potrebu da odgvoris `tonom` kao prosli put.
    Walk on, Walk on, with hope in your heart! And You`ll never walk alone!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ph0enix View Post
    Moras da shvatis da i ljudi koji su odje sa kojima upadas u rasprave, ili `casice razgovora` su manje-vise, ne svi, ljudi tvojih godina. Naravno da ne mozes da pratis Real od 50ih, ne moze niko da prati Barcu od tih ili nekih kasnijih godina. Takodje, svi odje imaju pravo da pricaju i da imaju misljenje, i ne mozes ni za koga da kazes da ga je oformio u nekoj `expanziji od 92ge`.
    Ja zapravo nigdje nisam rekao da je neko oformio svoje misljenje u nekoj od tih navijackih ekspanzija, vec sam samo naveo da je njihovo POSTOJANJE - cinjenica.To je sve...

Isto tako je lako navijati za Real kad se zna da imaju 9 LS
    To je tvoje misljenje.Ja sam, recimo, Real poceo da simpatisem prije nego su zaredjali one 3 titule u LS, dok njihovim ranijim uspjesima u tom takmicenju fizicki nisam mogao da svedocim.To znaci da njihovi prosli i potencijalni buduci uspjesi u tom takmicenju nisu imali apsolutno NIKAKVE veze sa tim da se meni dopadne taj klub...

Normalno je da svugdje ima "glory hunter-a", ali si vjerovatno iz moje price mogao zakljuciti koliko prezirem takve likove, i za koliku ih mizeriju smatram.Takvih je (trenutno) ipak u navijackom taboru Barselone, sto je i razumljivo...

i da mogu godisnje da uloze 200mil. da dovedu krem svjetskog fudbala.
    Reci cu samo ovo - Real je postojao i PRIJE i POSLE Pereza.Ko razumije, shvatice...

I onda se dese porazi od treceligasa, kad vas nema bas puno, bar se ne oglasavate.
    Ja sam uvijek tu - kad god imam priliku.Bizarno - ali i od ovakvih poraza zapravo i ima neke koristi: posle njih dozivljavam satisfakciju u pljuvacini debele masoncine Pereza, i njegovog kapitalisticko-masonskog nacina poslovanja i "vodjenja" kluba

Ne, pazi - dok su svi bili odusevljeni ponovnim Perezovim dolaskom, ja sam jedini (odnosno, skoro jedini iz mog drustva, da ne grijesim dusu - jer tu ima jos par ljudi koji znaju po nesto o fudbalu) govorio da je on grobar Reala i da ce to biti jos jedna neuspjesna era, puna preplacenih igraca, nemotivisanih baba koje se vuku po terenu, mjesecnih mjenjanja nesposobnih "strucnjaka" na klupi, poraza od losijih, ali motivisanijih i timskih ekipa - ne zato sto sam neki Nostradamus vec zato sto je istorija uciteljica zivota...

Realno ti pricam, bez ikakve nade da ces opet nac` neki dio koji smatras kritikom ili necim slicnim, i opet osjetit` potrebu da odgvoris `tonom` kao prosli put.
    Realnost je danas prilicno subjektivan pojam Proslog puta sam bio malo zustriji - ovog puta sam se iskontrolisao, sto ce biti slucaj i ubuduce

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Another ti pricas o kradji vijeka Barse sa Celzijem i o velicini Realovog brenda, da nije bezobrazno bilo bi zalosno i smijesno. Ako je sudija napravio koju gresku, ti to odmah formulises kradjom, kojim pravom ? Da je neki drugi tim bio umjesto Celzija bi mi ga bilo zao, iako sam navijac Barse. Znajuci cime se sve Murinjo sluzio i kakve je pritiske na sudije vrsio, a igraci Celzija aminovali, pomalo mi je i drago sto im se ono desavalo i nadam se da ce im se desavati jos neko vrijeme. Kad su se prvi put sreli Murinjo je teren pripremao kao da je vaterpolo utakmica u pitanju, a Celzi je prosao dalje golom koji Valdez nije mogao braniti jer ga je Karvaljo drzao. Niko nije rijeci rekao o kradji i sl. Barsa je cutala i nastavila dalje sledece godine.

A ti kao navijac Reala imas pravo da nesto nazoves kradjom. Nemoj nikada da smetnes s'uma da je Olimpiku iz Marselja oduzeta titula sampiona Evrope zbog namjestanja utakmice u domacem sampionatu, koju je namjestao da bi odmorio igrace za utakmicu LS. Jesu li Crvenoj Zvijezdi prvo uskratili pravo da igra u BG utakmice, a kasnije i zabranili ucesce u evropskim kupovima. Sve to zbog politike Slobodana Milosevica, uporedimo ga malo sa nekim spanskim vladarima ili preciznije diktatorima. A kakav je Real imao status i privilegije u Spaniji za vrijeme diktature generala Franka ? Real nije morao da namjesta utakmice kao Olimpik iz Marselja da bi odmorio igrace, o tome je vodio racuna fudbalski savez Spanije, mogao je u Madridu da igra cak i finale, a da se iskjluci iz evropskih takmicenja ni govora nije bilo. Toliko o Kraljevskom klubu i njegovom brendu, kolko je bio kraljevski ne znam, ali znam da je od '36 do '74 bio Frankovo fasisticko cedo, to ne pominjete samo titule brojite iz tog perioda. Ne cini li ti se malo da su te Realove titule pomalo diskutabilne, najblaze receno da sad ne upotrebljavamo krupnije rijeci kao sto ti Barsinu titulu LS 08/09 nazva kradjom vijeka ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

To je tvoje misljenje.Ja sam, recimo, Real poceo da simpatisem prije nego su zaredjali one 3 titule u LS, dok njihovim ranijim uspjesima u tom takmicenju fizicki nisam mogao da svedocim.To znaci da njihovi prosli i potencijalni buduci uspjesi u tom takmicenju nisu imali apsolutno NIKAKVE veze sa tim da se meni dopadne taj klub...
    ja mislim da nije realno bilo da se zavoli bilo koji strani klub pre 7,8 (za generaciju koja je rodjena pre 1990) godine jer fakat ti ne zivis u toj zemlji odakle je klub i nema nekog iz porodice ko ce ti govoriti o uspesima tamo nekog stranca, jer u vreme kad smo vecina nas rodjeni, nas klupski fudbal je znacio nesto u svetu i bas bih voleo da se odje nadje neko ko je poceo da navija za nekog stranca pre '91.
    a u vreme kad sam ja poceo da vecu paznju poklanjam barsi, veoma se tesko dolazilo do nekih podataka iz istorije kluba, o igracima, o titulama... secam se da je bio u tempu ,cini mi se izasao clanak o najvecim rivalitetima u svetu i dosta je paznje bilo poklonjeno barsi i realu i politickoj proslosti ta dva kluba. realno ja za njih i nisam znao dok nisam krenuo u drugi ili treci razred osnovne
    Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by opmne View Post
    Another ti pricas o kradji vijeka Barse sa Celzijem i o velicini Realovog brenda, da nije bezobrazno bilo bi zalosno i smijesno. Ako je sudija napravio koju gresku, ti to odmah formulises kradjom, kojim pravom ?
    Pitanje: kada je jedan tim u novijoj fudbalskoj istoriji, na onom nivou (polufinale LS) ostecen za 5 cistih penala?Ono je kradja vijeka, i to je cinjenica...

A ti kao navijac Reala imas pravo da nesto nazoves kradjom.
    Ono?I te kako imam pravo, prosto zato sto to i jeste...

A kakav je Real imao status i privilegije u Spaniji za vrijeme diktature generala Franka ? Real nije morao da namjesta utakmice kao Olimpik iz Marselja da bi odmorio igrace, o tome je vodio racuna fudbalski savez Spanije, mogao je u Madridu da igra cak i finale, a da se iskjluci iz evropskih takmicenja ni govora nije bilo.
    Jesu li to nepobitne istorijske cinjenice, ili samo prazna, proizvoljna naklapanja iz Katalonske kuhinje?Ne budimo djeca...

kolko je bio kraljevski ne znam, ali znam da je od '36 do '74 bio Frankovo fasisticko cedo,
    Real nikada nije vodio Franko, niti je ikada imao fasisticku upravu.Mislio sam da smo to rascistili.Pomiri se sa cinjenicama, za svoje dobro...

...da sad ne upotrebljavamo krupnije rijeci kao sto ti Barsinu titulu LS 08/09 nazva kradjom vijeka ?
    Daj mi citat u kojem ja govorim o Barsinoj TITULI kao kradji vijeka Ja sam govorio o JEDNOM mecu, polufinalu sa Celsijem, a argumentaciju za "kradju vijeka" pronalazim u cinjenici da se ne sjecam da je neki tim, na ovom nivou (polufinale ili finale LS), bio ostecen za 5 penala...

P.S.Ako cemo o nepravdi i "kradjama vijeka" - onda bi neminovno morali pomenuti slucaj u sezoni 1960/61, kada je Real brutalno onemogucen da osvoji 6 u nizu titulu Prvaka Evrope, buduci da su sudije pogurale Barselonu u finale, ponistivsi Realu, ako se dobro sjecam podataka, cak 3 gola...Svi kukaju o Franku i fasizmu, a ovakve stvari niko ne pominje.Kao da je Franko krivac sto Barselona do 1992. nije vidjela trona Evrope, dok je Real harao.Za neke je izgleda Franko zivio do 1992., sto samo po sebi dovoljno govori o cemu se ovdje radi...

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Kad je neki tim i na kojem nivou i koliko ostecen ne pratim i ne znam jeli uopste koji i ostecen, Celziju se vratilo kako je radio ranije, kako bi odredili sudiju pocinjale su optuzbe jos i prije utakmice. Jednom im se i desilo da je bilo gresaka u sudjenju. Igrom slucaja te greske su bile u korist Barse, zato ih ti i imas pravo okarakterisati kao kradju kao i svi ostali navijaci Reala. Ovo dalje je iz katalonske kuhinje i nema veze sa istinom i cinjenicama . . . Franko . . .? A koji Franko da vodi Real, moguce da nije imao vremena, posvetio se bio Spaniji u ukupnosti, a Real je spanski drzavni projekat i danas cak. Doduse i ja sam te malo napadnuo vise nego sto si napisao, ti si napisao da je pokraden revans polufinala LS, pa nije valjda da su poceli da kradu jos od grupne faze i nastavili do finala sa Mancesterom. Kad vec pomenuh finale i ono je sumnjivo u jednom trenutku je Pujol iskoristio priliku i sakrio loptu portugalskom manekenu, sto on nije imao pravo jer se vec pominjala mogucnost Ronaldovog prelaska u Real Malo se losije sjecam te brutalne kradje nad Realom iz 1960/61 god. moguce da je zbog toga sto nijesam bio ni rodjen. Ali kad ti kazes da je tako ima da ti se vjeruje, to je sigurno kradja 20 vijeka, a ovo polufinale sa Celzijem je kradja 21 vijeka. Cak predlazem da se Barsa kao lopovski klub odmah ukine i poniste svi njeni rezultati, naravno pocevsi od ovogodisnjeg majskog klasika. Cak stavise se ima ukinuti i treca spanska liga, jer je u njoj nasao utociste sada vec poznati zlikovacki klub Alkokron. Mora se jednom zavesti red u ovome fudbalu, ocekujem da i ostali forumasi daju poneki konstruktivni predlog. Kolega Another uzmite rijec . . .

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

opet o polufinalu sa celzijem? Kako vam vise ne dosadi ta prica samo se pitam.

Da vidimo sto ce real da uradi sad protiv hetafea kao i barsa protiv osasune. Ako real kiksa ode "glava" pelegriniju...

Anri se vrce u tim - falice samo povrijedjeni Alves.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

laciale promjeni barem avatar, stavi barsin, nije sramota
    kako je moguce da simpatizujes te raciste

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

ja uzivam dok gledam barsu jer , po meni, igraju najljepsi fudbal na svjetu. S druge strane Lacio obozavam iako se zbog njih samo nerviram tako da nema razloga da mijenjam avatar jer je Lacio moj klub br. 1 (barsa je na 2. mjestu). Cisto da te informisem.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Samo jedan klub se voli, za ostale se navija
    Evo ode Albiol ranije u svlacionicu, Real sa igracem manje bas uliva povjerenje A Pelegrini je ugasio proslu utakmicu, dzabe i 5-0 da dobije sad. Mancini je sporazumno raskinuo ugovor sa Interom, tako da postoji mogucnost da on preuzme Real. Jel on prava opcija, ne znam. Mada mi je svakako miliji od portugalskog filozofa, sa njim je Inter bar igrao dobar fudbal...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kad se sjetim tog fudbala i te igre pogotovo protiv Liverpula i Valencije u 1/8 Finala dodje mi glavom da iznabadam koljeno

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Sad si ga vala usra, posteno
    Meni je jedini pravi kiks druga utakmica protiv Viljareala, tu je Mancini zajeba i taktiku i pristup i sve. Al **** ga, falilo je i iskustva. Al je bar potencirao napadacki fudbal,a osim toga je Interu nakon 100 godina donio domace trofeje i popravio mentalitet ekipe(dobro, posrao se u LS kao niko, al evo vidimo i Murinja da lipsaje na evro sceni).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by opmne View Post
    Kad je neki tim i na kojem nivou i koliko ostecen ne pratim i ne znam jeli uopste koji i ostecen, Celziju se vratilo kako je radio ranije, kako bi odredili sudiju pocinjale su optuzbe jos i prije utakmice. Jednom im se i desilo da je bilo gresaka u sudjenju. Igrom slucaja te greske su bile u korist Barse, zato ih ti i imas pravo okarakterisati kao kradju kao i svi ostali navijaci Reala. Ovo dalje je iz katalonske kuhinje i nema veze sa istinom i cinjenicama . . . Franko . . .? A koji Franko da vodi Real, moguce da nije imao vremena, posvetio se bio Spaniji u ukupnosti, a Real je spanski drzavni projekat i danas cak. Doduse i ja sam te malo napadnuo vise nego sto si napisao, ti si napisao da je pokraden revans polufinala LS, pa nije valjda da su poceli da kradu jos od grupne faze i nastavili do finala sa Mancesterom. Kad vec pomenuh finale i ono je sumnjivo u jednom trenutku je Pujol iskoristio priliku i sakrio loptu portugalskom manekenu, sto on nije imao pravo jer se vec pominjala mogucnost Ronaldovog prelaska u Real Malo se losije sjecam te brutalne kradje nad Realom iz 1960/61 god. moguce da je zbog toga sto nijesam bio ni rodjen. Ali kad ti kazes da je tako ima da ti se vjeruje, to je sigurno kradja 20 vijeka, a ovo polufinale sa Celzijem je kradja 21 vijeka. Cak predlazem da se Barsa kao lopovski klub odmah ukine i poniste svi njeni rezultati, naravno pocevsi od ovogodisnjeg majskog klasika. Cak stavise se ima ukinuti i treca spanska liga, jer je u njoj nasao utociste sada vec poznati zlikovacki klub Alkokron. Mora se jednom zavesti red u ovome fudbalu, ocekujem da i ostali forumasi daju poneki konstruktivni predlog. Kolega Another uzmite rijec . . .
    Naravno da hocu, jer, buduci da kad ja preuzmem rijec u ovoj nasoj "konverzaciji" - ja zapravo nesto i kazem, za razliku od nekih ovdje, koji svoje neznanje, hronicni nedostatak argumentacije i nemogucnost da se pomire sa cinjenicama pokusavaju nadoknaditi ispljuvavanjem ogromne kolicine slovnih znakova, nasumicno nabacanih, i neoriginalnim i nimalo simpaticnim pokusajem ironije ili sarkazma, kako god

Quote Originally Posted by laciale View Post
    Da vidimo sto ce real da uradi sad protiv hetafea kao i barsa protiv osasune. Ako real kiksa ode "glava" pelegriniju...
    Bogami je "uradio" veoma dobro, sa igracem manje...

Quote Originally Posted by kolega View Post
    laciale promjeni barem avatar, stavi barsin, nije sramota
    kako je moguce da simpatizujes te raciste
    Neke izgleda i jeste sramota

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Iguain je bolji igrac 3x od Benzeme i on treba stalno da igra - njemu se mjesto mora nac.

Barsa 1-1, Osasuna je dobro kontrolisala igru barse do 70 minuta i onda se povukli...gol Keite i onda 2-3 sanse za mesija na kraju - u 93, auto gol Pikea...
    Real na bod.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    16
    Thanked in
    6 Posts

od sad zvanično za Real navijam, a Barsi bih poželio kolektivni rak pluća!
    Quote Originally Posted by Ego_and_his_own View Post
    nemoguce je da dobar covjek ne vjeruje u Boga.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Quote Originally Posted by Ra's_Al_Ghul View Post
    blago nama s tobom.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    16
    Thanked in
    6 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    blago nama s tobom.
    i meni s barsom :mad:
    Quote Originally Posted by Ego_and_his_own View Post
    nemoguce je da dobar covjek ne vjeruje u Boga.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

barsa je lose igrala, ali se i osansuna dobro branila, messi je veceras previse solirao, a iniesta je ponovo igrao poziciju koja mu, po meni, nikako ne odgovara. njegovo mesto je pored xavija na sredini, a u napadu bolje da su igrali pedro ili krkic (kasnije bi usao henry). medjutim, izgleda da je "pukla tikva" izmedju pepa i titija, jer ovaj veceras nije ni ulazio u igru, a vec su prije objavljivani clanci kako je henry nezadovoljan trenutnim statusom u barsi. sve u svemu, barsa je jos uvek ispred reala na tabeli, a misli bi sada trebale da se okrenu kazanju, kako bi se taj posao u grupi lagano priveo kraju.
    Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ra's_Al_Ghul View Post
    Sto bi se reklo: dozvao se covjek pameti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hahaha sjetice se neko, barem ja kao navijac barse a i sofro ce mozda u pregledu spomenuti, prije par godina overmars sam pred golmanom osasune za ovjeru pobjede i potrefi stativu, odmah ta akcija, kontra i izjednacenje, istorija je cudo... sjajna igra reala, sjajan je onaj iguain, strasan igrac.... i realno ne zasluzuje barsa da vodi sa vise bodova dobar ovaj real, uporni momci, nece lako odustati

edit, laciale salim se naravno, sve je ok

ja sam poceo da zavolim ovaj napoli mislim da ce ova ekipa biti hit italija ubrzo

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Kad se vec konektovah da razbacim koje slovo kako rece mister argument. On se vidim ubija od argumentacije, teme se ne dotice osim ako je okrzne slucajno, ali zato sebe hvali zesce od Murinja
    Vidim i da je doslo do ekspanzije Realovog navijackog tijela od strane Ra's Al Ghula, pa neka vam je sa srecom, ocigledno ga je privukao veliki brend.

Page 37 of 201 FirstFirst ... 273334353637383940414787137 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)