Ja neznam. Ako nije, mozda ce dobit nesto ako ostane od projekta "Jadran".
Dobi li Primorac one pare od drzave(100.000eur) i opstine(40.000eur)?
Ja neznam. Ako nije, mozda ce dobit nesto ako ostane od projekta "Jadran".
Release Yourself
Veliki podstrek za vaterpolo: EP će se igrat u Areni Zagreb, pred petnaestak tisuća gledatelja. Postavit će se bazenčina, poput onog teniskog igrališta koje je zamijenjeno bazenom bez oznaka za plivanje na zadnjem SP u Rimu.
Viđeh..Tužno![]()
Koliko treba da ti puca ku*ac za svoju drzavu da bi ovako nesto uradio?
Bijo si poziw koi se neodbija
hmmmm, nesto mi se u svemu tome ne poklapa.
npr, vanja udovicic je uzeo italjansko drzavljanstvo, a nije morao da odrekne srbijanskog, i nije izgubio pravo nastupa u reprezentaciji.
boris zlokovic, nikola janovic, predrag jokic, aleksandar sapic, vladimir vujasinovic, dejan savic, mladjan janovic, itd itd, su svi igrali u italiji bez da su morali uzeti italijansko drzavljanstvo ili da su time izgubili pravo nastupa za svoje reprezentacije.
kako sad jedino damir buric ima te posledice?
nije mi jasno....
<--- leuk
Ma igrace za Italiju, samo ovo sad da bi smanjio talasanje u hrvatskoj javnosti...
On kaze da se nije odrekao hrvatskog drzavljanstva, a i Cg nema taj zakon, npr. Slavko Vranes ima srbijansko, pa eto igra za Cg...
Jedino Njemci traze da se odreknes prethodnog drzavljanstva da bi dobio njihovo.Hrvati omugucavaju dvojno. I mi pod uslovom da se drugo steklo prije 2007god.
Buric je kao i Udovicic dobio italijansko drzavljanstvo. Razlika je u tome sto odricuci se da igra za hrvatsku reprezentaciju Buric ima pravo da igra sad za italijansku reprezentaciju. Udovicic se toga nije odrekao i ima u italiji status naturalizovanog italijana, tako nesto. Pravila u ital. prevenstvu nalazu da osmi italijana (u koje sad i Buric spada) imaju pravo da igraju 2 naturalizovana italijana i 2 stranca. S obzirom da Pro Recco ima gomilu stranaca, na ovaj nacin "kupuje" strance i ima pravo da ih svrsta u ekipu kao Italijane.
Cini mi se da im je Filip Filipovic peti stranac, tako da ce igra samo Evroligu kao i Kasas i Madaras bas zbog tih pravila u italijanskom prvenstvu.
Release Yourself
Momcheci,ima li dje da se u cg kupe turbo kupace? ili jedino na Banjicu ?
imam 3 komada,ali bi josh![]()
Evo mi reche drug da i nije neki izbor na Banjicu,prije sam kontaktirao nekog lika iz JuznoAfricke Republike (:mrgreenpa me on uputio kod nekog Austrijanca,sad cu mu poslat mail da mi posalje ponudu
Uf i ta mikasa bi se mogla trgovat,igradoH ljetos sa jednom,kako chuchi u shaku shto je to![]()
Kupace su prejake, pogotovo ovi noviji modeli.Moj favorit bijele sa likovima iz karata, pogotovo dama, a i kralj nije los![]()
Imaju ih sad svi
Ja imam zastavu Kuwaita,one shapice (partizan je svojevremeno nosio te), i one prve stare sa loptama
evo ponude : http://turboshop.es/index.php?cPath=...27495218a6e386
Dje ima da se uzme ona nova "*****ska" lopta i koliko je![]()
![]()
Vidjeo sam u BD u poslovni,mislim da je oko 80ojra![]()
Meni su najbolje one gaćice sa šahovnicom
Naughty aj mi pošalji taj mail na pm ako nije problem![]()
Nijesam nasao mail u inboxu,nego kucah na google,ne znam shto mi se dogodilo sa tim mailom.. =/
mozda moze sa ovog sajta da se poruci..
I ja sam cuo da su oko 80 eura puno brate lele![]()
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks