Originally Posted by
ovizionizi
jes, pa su zato posle prvog intervjua u Niksicu osvanuli grafiti "Ratko, sve si u pravu" i "Milo, ubij se!" Pa su, brze bolje, posebna ekipa uz pratnju policije dosli i cistili to "ruglo"...
Ono sto se tice dokaza je jednostavno, covjek je preskocio stvari koje se direktno ticu istrage i dokaze, dokumenta, audio snimke... koje je prilozio istraziteljima nije htio da navodi i prica o njima. Ali je zato naveo gomile indicija koje su ziva istina, to i ptice vise znaju. Ako su se alarmirale sluzbe Hrvatske i Srbije, a od ranije i Italije, zar to nije signal da nesto strasno smrdi u nasem dvoristu?! Covjek samo potpomaze istraziteljima i namjerno se aktivirao sad, jer je sad momenat. Kako je vec rekao, prije, pocetkom milenijuma, kada je on poceo sa otrovnim strelicama ka nasem drzavnom vrhu, nije imalo nikakvog efekta, jer se Milo krio pod plastom indipendisticke ideje. I tad mu niko nije htio nista. Ali je znao da ce doci trenutak kada gospodaru takvi aduti vise nista nece znaciti i kada nacionalisticke price o "izdajnicima" nece doticati nikoga vise. I to se pokazalo u ovom ishitrenom i nervoznom reagovanju Djukanovica, dje neodoljivo podsjeca na svog duhovnog oca. Mada, po meni, sto i on sam ne krije, iako nije glavni uzrok, ali je definitivno najsnazniji povod, Ratko Knezevic se ovako okomio na Mila jer je, jednostavno, uplasen! Padaju ljudi koji su prosli kroz tu njegovu ulogu i to je zastrasujuci osjecaj. Ne zelim da znam kako je to u njegovim cipelama sada...
A dokazi? Pa, kao sto vec rekoh... Kad se koordinirano i sinhronizovano istrage Republike Srbije i Hrvatske usmjere ka njemu, pa se sve zacini sa vec postojecom optuznicom iz Barija, mnogo ce da mu gori pod nogama... a to je blizu, veoma blizu...
Bookmarks