View Poll Results: Prvak je...

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Barcelona

17 38.64%
  • Real Madrid

17 38.64%
  • Almería

0 0%
  • Malaga

0 0%
  • Atlético Madrid

5 11.36%
  • Deportivo La Coruńa

0 0%
  • Villarreal

0 0%
  • Tenerife

1 2.27%
  • Real Zaragoza

0 0%
  • Sporting Gijón

0 0%
  • Valencia

2 4.55%
  • Espanyol

0 0%
  • Xerez

0 0%
  • Real Valladolid

0 0%
  • Osasuna

0 0%
  • Athletic Bilbao

1 2.27%
  • Racing Santander

0 0%
  • Sevilla

1 2.27%
  • Getafe

0 0%
  • Mallorca

0 0%
Page 36 of 201 FirstFirst ... 263233343536373839404686136 ... LastLast
Results 876 to 900 of 5016

Thread: Primera / Liga Espanola 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by umek View Post
    Nije ti losa poenta, ali niko se tamo nece posprdat sa malim kinezima u odjeljenje, nego ce svi zajedno bit moze se reci malo tuzni, zato sto se zna koji je klub najpopularniji u svijetu, i koji je NAJTROFEJNIJI u istoriji fudbala-REAL MADRID!!! No se sad ovi go7nari posrase u klub!!!
    Ja sam nesto ubijedjen da se sad previse namjesta!

Protiv Milana cu igrat iz 1 u 2, 100%!!!
    to za trofeje - ako računamo LŠ, real jes najtrofejniji, ali ako se gledaju svi trofeji, ima par klubova trofejnijih od reala! što se popularnosti tiče, trenutno, su mančester i Barsa daleeeeko ispred reala! i da, perez se sere u klub, ali ako za 2 mjeseca real bude 1. u la ligu, niko se neće žalit na njega.

a ovo za kladionicu, uh... teško ipak, providno bi bilo! prije će bit 2-2 no 1-2. no viđećemo i to

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nisam bas siguran da ce ih Real proc u revansu,Real moze dat 5,6 komada to sigurno,al opet ovaj Alcorcon ce im i na Bernabeu dat bar 2 gola,tamo ce bit jos motivisaniji da se pokazu,jos ako budu kompletni,sto nije bio slucaj sinoc...

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Najtrofejniji u Evropi ako racunamo 50-e godine, sto vise nikoga ne interesuje. Najpopularniji... marketing masina zavrsava sve.

A da im se nece sprdat poslije ovoga... o, i te kako hoce.

PS. Inace, Rangers je najtrofejniji klub na svijetu, nazalost.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

sastav barse za veceras:

Pinto; Abidal, Márquez, Chygrynskiy, Maxwell; Sergio Busquets, Touré Yaya, Keita; Jeffrén, Bojan y Pedro.

Klupa: Fontás, Benítez, Jonathan dos Santos, Assulin, Soriano.

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Kakva to kladionica moze traziti da izgube 4 : 0 i zasto kad je dovoljno i nerijeseno da odigraju ? Bojati se da je motivacija problem veliki, veci nego sto se mislilo koji ce milioner da trci sa nekakvim treceligasima za slavu kad je vec slavan ? A ovi nesretnici to im je prvi put da vide galaktikose uzivo, pa sama utakmica protiv njih je adrenalinska bomba, ti momci su izgoreli sinoc, a tek kad istrce na Bernabeu. Moja prognoza nije nimalo ruzicasta za revans jer Real mora da se otvori zestoko a ovi umiju da daju golove i ne respektuju puno nikoga, a sudija mora da se proslavi kako bi im pomogao da stignu razliku od 4 gola . . .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Barsa 0-1,Rodriguez

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

0:2 opet Pedro... taj mali je odličan. sasvim prosječan igrač koji vazda da go kad treba!

odlično, prolazi se dalje!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by FC_Barcelona View Post
    0:2 opet Pedro... taj mali je odličan. sasvim prosječan igrač koji vazda da go kad treba!

odlično, prolazi se dalje!
    E ne moze bit odlican i prosjecan u isto vrijeme .

Salim se. Ali nije on prosjek,brate,on je fantastican. Odlicno igra,a mlad je strasno. On ce bit buduci Xavi/Iniesta
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

barsa inace samo tempira formu jer jasno je da nece braniti ovaj trofej, zna se pravi cilj naravno, svetska titula, cl i domaca liga. od ova tri trofeja, mislim da se 2 a uz malo srece mogu odbranit sva 3 tj 2

Thanks Thanks Given 
    241
    Thanks Thanks Received 
    549
    Thanked in
    336 Posts

Quote Originally Posted by _HokutoNoKen_ View Post
    . Odlicno igra,a mlad je strasno. On ce bit buduci Xavi/Iniesta
    pa sad da je mlad, i nije, ima godina kao messi. poredjenja radi iniesta je sa 18 upao u prvi tim. a i pedro je vise za krilo nego za sredinu.

nego mene zanima kako je odigrao izraelski velemajstor Gai, ako FCBu nije tesko da kaze koju o njemu. na FMu je uvijek dobar

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hokuto: a dobro, loše sam se izrazio na ovo - odličan/prosječan! htio sam reć da je on igrač iz sijenke, koji zna da zablista! on je krilni igrač koji je više za napadača nego za Xavijevu poziciju. Ali obično je tu na mjesto Mesija.

Madeira: što se tiče debitovanja Iniesta, mislim da je imao 20-ak godina. no dobro, nije to ni bitno nešto sad, jer je Pedro ipak dosta dosta slabiji od Inieste, a Pedrito ima 22 godine sad, već!

Gai Assulin - noćas solidna igra, dribla, dosta se i "zeza", nije loš bio noćas stvarno. Mada sam očekivao mnogo više od njega, ne u ovaj meč no uopšte. Ipak nije napravio onaj strašni napredak koji je najavljivan. Ima 18 godina, a vrlo je rijetko i na klupu prvoga tima. Mislim da, u budućnosti, neće bit puno bolji od Pedra. Ali dobro, uvjek je dobro imat nekoga finoga na klupu, ka što je sad Pedro. Pedro će kroz koju godinu dobit neku ponudu od (lupam sad) viljareala ili valensije i on će otić tamo, jer će tamo i igrat u prvih 11.

Taj talas mladih igrača: Pedro, Đefrein, Asulin, Vikotr Sančez, Viktor Vaskez, Dos Santos - ipak nije baš SJAJAN! sljedeći talas koji predvode Karmona, Delofeu, Muniesa izgleda malo bolje, ali ko zna to su đečina još, viđećemo što će bit!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja sam mislio da Pedro nema ni 20 god! Pardon za pogresku . A meni se cini da on lagano moze da bude paker. Ofanzivniji od Xavia,defanzivniji od Messia,djeluje centralno. Tako mi izgleda.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    9,439
    Thanks Thanks Received 
    6,883
    Thanked in
    2,707 Posts

ja ipak mislim da barselona nema neku jaku klupu ali svakako imaju jaku skolu fudbala pa vjerujem da ce se makar iz nje nac koji igrac da moze da uskoci kad zatreba.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Barsina klupa je dosta dosta kratka. Pored tih jakih prvih 11 igrača, ima još 10-ak igrača koji su dobri, ali ni probližno dobri nao npr u real, đe na klupu sjedi iguain. realu ako se slomi kaka, eto mjesta za iguaina, a Barsi ako se slomi Ibra ulazi Krkić koji jeste talenat ali je puno slabiji od Ibra... zato Barsa i zapinje da dovede robinja sad u januar...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Gai Assulin - noćas solidna igra, dribla, dosta se i "zeza", nije loš bio noćas stvarno. Mada sam očekivao mnogo više od njega, ne u ovaj meč no uopšte. Ipak nije napravio onaj strašni napredak koji je najavljivan. Ima 18 godina, a vrlo je rijetko i na klupu prvoga tima. Mislim da, u budućnosti, neće bit puno bolji od Pedra. Ali dobro, uvjek je dobro imat nekoga finoga na klupu, ka što je sad Pedro. Pedro će kroz koju godinu dobit neku ponudu od (lupam sad) viljareala ili valensije i on će otić tamo, jer će tamo i igrat u prvih 11.
    pedro je dobar igrac, daje golove kad treba. a nemoj da sam te cuo nesto da kazes za assulina , mali je odlican i nadam se da ce iduce sezone biti vise mesta za njega u prvom timu, jer samo mu jos nedostaje iskustva malo. vidje li ga kako dribla sinoc, trci ka' konj, a ni sut mu nije los, bice od njega nesto
    Last edited by liquido; 29-10-09 at 08:25.
    Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ma za Asulina se zna da će bit dobar, a viđećemo kolko! Pedrito je ove godine bio strijelac za Barsu u:

prijateljske mečeve
    super kup španije
    super kup evrope
    domaće prvenstvo
    ligu šampiona
    kup španije

SVAKA ČAST!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dobar ovaj Real...
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

dobar, dobar... ali mozda u kosarci
    Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://www.goal.com/en/news/12/spain...madrid-to-give

ovakvi ljudi daju fudbalu posebnu dimenziju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Najtrofejniji u Evropi ako racunamo 50-e godine, sto vise nikoga ne interesuje. Najpopularniji... marketing masina zavrsava sve.

A da im se nece sprdat poslije ovoga... o, i te kako hoce.

PS. Inace, Rangers je najtrofejniji klub na svijetu, nazalost.
    Ne racuna se fudbal od 50 - ih godina, vec zna se kako i od kad.Inace, takve price nemaju smisao, buduci da postoji jedan mali trofej koji oznacava titulu najboljeg kluba u citavom jednom vijeku zacetka, ekspanzije i zivota FUDBALA - a svi znamo koji klub nosi to zvanje

Uporedi koeficijent lige u kojoj igra Rendzers sa koeficijentom Primere ili Kalca, i brzo ce ti sve biti jasno...

to za trofeje - ako računamo LŠ, real jes najtrofejniji, ali ako se gledaju svi trofeji, ima par klubova trofejnijih od reala! što se popularnosti tiče, trenutno, su mančester i Barsa daleeeeko ispred reala! i da, perez se sere u klub, ali ako za 2 mjeseca real bude 1. u la ligu, niko se neće žalit na njega.

a ovo za kladionicu, uh... teško ipak, providno bi bilo! prije će bit 2-2 no 1-2. no viđećemo i to
    Racunamo trofeje Evropskog prvaka (najbitniji segment fudbala) i DOMACEG SAMPIONATA (uzevsi u obzir koeficijente liga).U oba je Real neprikosnoven

Barsa je 1992. dozivjela ekspanziju navijackog "tijela" - kao i Mancester 1999.Barselona sada opet dozivljava isto.Ono sto je zajednicko tim pojavama je trajanje, tj. kratkoca trajanja istog.Moze jedna Barselona biti popularniji klub od Reala, ali samo TRENUTNO, i nikako drugacije.Zna se da je fudbalsko IME i BREND Madridskog Reala na 10 puta visem nivou od (skoro) svih svijetskih klubova, ukljucujuci i Barselonu, naravno...

Quote Originally Posted by afi View Post
    Nisam bas siguran da ce ih Real proc u revansu,Real moze dat 5,6 komada to sigurno,al opet ovaj Alcorcon ce im i na Bernabeu dat bar 2 gola,tamo ce bit jos motivisaniji da se pokazu,jos ako budu kompletni,sto nije bio slucaj sinoc...
    Po meni - Real je vec ispao iz kupa...

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Another opet ti . . . Kakva ekspanzija i kakvo to kratko trajanje ? Ako zelis da budes objektivan sigurno ti nije promaklo da ova ekspanzija Barsinog navijackog tijela jos uvijek traje i neka sto traje nego traje sa povecanim intezitetom.

Sta sad Realov brend veci od ostalih cak 10 puta, jesi li siguran sta si rekao, to je nebuloza koju necu komentarisati.

U ovoj tvojoj kpnstantaciji se slazemo obojica, nazalost jeste Real ispao iz kupa, steta mogao se sresti sa Barsom . . .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hmm.. onako, usput, mogao bi i meni da odgovoris na jedno pitanje.. kad je pocela ekspanzija navijackog tijela Real Madrira svijetom? Otkud to da ti, Vlado, nebitno ko navijate za Real? To nije pocelo time sto si gledao Zidane-a i ostale kad su uzeli CL Leverkuzenu, ili jos ranije Valenciji? Ili si jednostavno, kao i svi madridjani, rodjen sa idejom "Real Madrid, moj klub"? Po cemu ti imas pravo da pricas o sirenju expanzije Barcinog `tijela` od `92., Manchesterovog od `99., itd., i zasto su navijaci Reala na vecem nivou od navijaca Rangersa koji u domacem prvenstvu Skotske ima vise titula nego Real u Spaniji? Zbog koeficijenta lige? Da li si ikad vidio navijace Rangersa da docekaju voljeni tim u derbiju protiv Celtica sa 80000 bijelih maramica koji u tom trenutku iskazuju mrznju prema voljenom klubu? Razmisli malo prije nego dajes komentare o navijacima bilo kog kluba, jer, ne zaboravi, gledano na taj nacin, ti, jos 5000 Crnogoraca, 20000 Kineza, i 50000 ljudi iz ostatka svijeta ste na isti nacin poceli da navijate za Real, kad ste vidjeli da osvajaju Ovo je prijateljski, nisam navijac Barce
    Walk on, Walk on, with hope in your heart! And You`ll never walk alone!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

inace liverpool je poznatiji klub od reala ako cemo realno... mada to nista ne znaci, barsa od dovodjenja rodnaldinja, etoa i druzine dominira evropom, u svakom pogledu, apsolutno...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by opmne View Post
    Another opet ti . . . Kakva ekspanzija i kakvo to kratko trajanje ? Ako zelis da budes objektivan sigurno ti nije promaklo da ova ekspanzija Barsinog navijackog tijela jos uvijek traje i neka sto traje nego traje sa povecanim intezitetom.
    Dobro znam sta pricam kad govorim o tom trajanju...Ekspanzija je bila i 1992. pa se vrlo brzo zgasila, i stvari su dosle na staro.Ova sadasnja traje od dolaska Ronaldinja i na snazi je jos i danas.Pitanje je samo koliko ce dugog vijeka biti.Sudeci po istoriji - ne bas dugog...

Sta sad Realov brend veci od ostalih cak 10 puta, jesi li siguran sta si rekao, to je nebuloza koju necu komentarisati.
    Ne izvrci - rekao sam da je 10 puta veci od VECINE klubova, u koju spada i Barselona.Ne moze jedan klub koji do 1992. nije vidio krova Evrope imati isti znacaj, ugled, tezinu i brend kao klubovi koji su pisali Evropsku fudbalsku istoriju (Real, Milan...).To nije nebuloza, vec fakat, i , kao takav, i ne treba tvoj komentar...

U ovoj tvojoj kpnstantaciji se slazemo obojica, nazalost jeste Real ispao iz kupa, steta mogao se sresti sa Barsom . . .
    Cudo je to kako se svi simpatizeri Barse sloze samnom (samo) kada kritikujem Real Vidjecemo, ali za mene su ispali - pa ga makar i osvojili posle ove bruke

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kolega View Post
    inace liverpool je poznatiji klub od reala ako cemo realno...
    Odavno nista gluplje, a u isto vrijeme simpaticnije nisam cuo

Pitanje: Po cijem kriterijumu je "poznatiji"?Tvom?I definisi "poznatiji" :lolblue:

Page 36 of 201 FirstFirst ... 263233343536373839404686136 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)