evo i meni sad radi, ali cim pocne jaca kisa prekid, jedino ove kanale sa hotbirda mogu gledat
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
evo i meni sad radi, ali cim pocne jaca kisa prekid, jedino ove kanale sa hotbirda mogu gledat
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
vjerovatno nema veze s kvarom sinoc se nije moglo gledati skoro nista zbog one dosadne kise cak je in tv i rtcg imao problema s pruzimanjem signala i to s onim njihovim kilometrarskim antenamaprobaj kad smanji kisa ako i dalje ima problema onda je vec nevrijeme pomjerilo ili lnb ili antenu
![]()
Ima nekih indicija da su se dogovorili SBB i Arena![]()
nesto konkretno ili samo nagadjanje?
i meni rece neko da ce valjda od 1. novembra biti arena u ponudi sbb-a
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
preneseno s jednog foruma
Dostupnost Arena sporta u pojedinim mrežama (PTT KDS, Telekom IPTV, Jotel, Telemark) je samo provizorna, tj. nisu sklopljeni nikakvi ugovori o distribuciji, već je kanal u mreže stavljen „na reč“ pa zato sada može da izađe kad mu se ćefne. To mi deluje jako neozbiljno. Bez obzira na to koliko je neki kanal atraktivan, ja ga nikad ne bih uvrstio u ponudu ako bih znao da on može u svakom trenutku da iz nje izađe ili pogazi usmeni dogovor (ako ga je i bilo) o ceni.
SBB, tj. Šolak ucenjuje Arenu, tj. odbija da je uvrsti u ponudu sve dok ona ne izađe iz drugih, konkurentskih mreža, što je klasična zloupotreba monopolskog položaja radi uništavanja konkurencije, a Đaković je konačno sračunao da je previše love calnuo na prava (mnogo hteo, mnogo započeo) da bi sad mogao u dogledno vreme da se izvuče ako bi bio prisutan kod svih ostalih operatera (od kojih dobar deo uopšte ni nema payTV ponudu kojoj Arena očigledno stremi).
Ljudi dogovor izmedju SBB-a i Arene je izgleda postignut,ima o tome na kablovskom forumu i na sbb forumu,samo da vidimo sta ce biti s TTV-om,ali mislim da ce ga ubacit da bi bili prisutni na sva trzista!
Last edited by Jakuza; 24-10-09 at 22:31.
To za dva TV-a je bilo najavljeno za novembar
Bas mi je neki dan rekao jedan drug,da je cuo da cemo vracati ove resivere,a uzeti dva uz neku manju(simbolicnu,tako mi je on rekao) novcanu nadoknadu!
To je naravno sve jos uvijek nagadjanje,ali znam da je bilo najavljena opcija gledanja razlicitih kanala na dva TV-a za novembar![]()
Vidim ja šta mi je činjeti... :mrgreen:
da ali to nije nesto sto je pristupacno prosjecnom stanovniku... a i kod nas u cg je ponuda sat opreme nikakva :wink:
Sa SAT foruma
"Poštovani
Hvala na ukazanom poverenju i interesovanju za TV Arena Sport kanale. Već smo dobili povratnu informaciju da su nas uvrstili u svoju ponudu, pa verujemo da ćete, na obostrano zadovoljstvo, moći uskoro da pratite programe TV Arena Sport i preko satelita. U svakom slučaju, najbolje je da kontaktirate Total TV na broj 011 3332727 i raspitate se od kad tačno možete da pratite naše programe
Srdačan pozdrav
Milena Krstić"
Ili se Milena malo zaebava ili je to to![]()
" Dobili smo potvrdu da će nas Total TV uvrstiti u svoju ponudu. Najbolje je da ih vi pozovete na broj 0113340243 i saznate od njih od kada možete da pratite naš program
Pozdrav
Milena Krstić"
To je samo jedan od odgovora
http://www.tvarenasport.com/pitanja-...i/index.1.html
Pa pitajte ih(prije svih korisnici BBM-a )![]()
bice da je to zadnje![]()
![]()
Ovaj Total u zadnje vrijeme stvarno prijatno iznenadjuje...Jos ako uspiju da izvedu ovo sa dva risivera kako treba, svaka im cast![]()
Jeli zvao ko ovaj brojkad ce arena vise ?
![]()
Who let the dogs out
Arena vise nije sigurna za TTV :cry:
Preuzeto sa kablovskog foruma!
Kakav obrt,a cak su i na Areninom sajtu najavljivali svoje programe u SBB-u i TTV-u.ovo postaje već španska sapunica Furious lm, u prošli četvrtak je Aleksandra Đaković na sastanku u SBB-u pristala na sve uslove pa i na ekskluzivu (btw gde je bilo decidirano rečeno da IKOM ne može "imati" AS). takođe bilo je zakazano i definitivno potpisivanje ugovora tokom ove nedelje. ALI neobjašnjivo dolazi do obrta situacije i Goksi (najuspešni biznismen od kad se računa vreme - po perikojotu74) odustaje od dogovora i otkazuje potpisivanja ugovora. Šolak je toliko popizdeo da AS neće "ući" u SBB ponudu sve i da sad Goksi plati 10€ po korisniku (a ne da dobija toliko). situacija je toliko zategnuta da mislim da su šanse da sa AS pojavi u SBB paketu ravne teoriji. Aleksandra se trenutno loži da će podići svoju platformu na satelit iz Bugarske.
što se tiče nekog plana (pričamo o pra-početku, pre godinu dana) bilo je planirano emitovanje 4 sportska kanala, 2 muzička, 4 filmska (jedan za odrasle), 1 dečiji i 1 zabavni. mislim da je sve odavno palo u vodu i da o nekim planovima nema ni smisla pričati jer g-din biznismen očigledno ne zna gde tera i da mu je bankrot blizu. a da, da ne spominjem "loženje" na PPW, VOD, 3G klipove, MMS i sl...
http://kablovskiforum.7.forumer.com/...1998&start=375
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks