maloprije sam bio u lob, taman su zakljucali dravu, uplatio sam je u barselonu i povezao sa ovim pertom(isto neka dojava) i krilima
Jedino ga ja ispusih za Dravu
Evo jos nesto da se proba, nikakva dojava, samo predlog:
Dubnica - Presov 2 kvota oko 3
Bijo si poziw koi se neodbija
maloprije sam bio u lob, taman su zakljucali dravu, uplatio sam je u barselonu i povezao sa ovim pertom(isto neka dojava) i krilima
Razumije li se ko u stampace od vas odje????
u komšiluk, uplaćeno
u NK citav blokirano...
AJMO CRNA GORO !!!
to bačih sa bordoom,seviljom i totenhemom na tiket.nadam se najboljem :mrgreen:
ako je neko nekad ovo pratio možda mu bude značilo nešto01:57 Yankees - Angels(-1,5) - 2 @ 3.41 10/10 Expekt
Joe Saunders je ove sezone puno više pokazao od protivnika na drugoj strani. Imao je 16-7 ove sezone. Na gostovanjima je skupio samo 4 poraza i 8 pobjeda. Ono što je već on u ovom doigravanju napravio je da je bacao protiv Yankeesa na njihovom terenu. I bacao je odlično. U 7 čvrstih inninga je dopustio samo 6 udaraca i 2 poena. Uz to je imao i 5 SO, 1 BB i 1 HR. Ove sezone je odlično bacao protiv Yankeesa. Nema poraz sa 1-0 i 4.73 ERA. Angelsi imaju priliku zalediti Yankee stadion danas. I sa Joem imaju veliku priliku.
Andy Pettitte za Yankeese je ove sezone imao 14-8 sa 4.16 ERA. Na domaćem parketu je puno lošiji nego na gostovanjima sa 4.59 ERA. Protiv Angelsa je ove sezone očajan sa 7.88 ERA i 0-2. U 16 inninga je imao čak i 8 BB. AVG .323 ove sezone protiv Angelsa. Ima 2 nastupa u doigravanju, i oba su bila solidna. Oba je bacao u gostima gdje je i bolje bacao ove sezone. Utakmica je 6 u ovoj seriji, pritisak raste, i Pettitte ne želi utakmicu odvesti u zadnju 7 utakmicu koja bi bila odlučujuća. Mislim da će se i to baš dogoditi, i da će se Yankeesi tresti do zadnjeg trenutka.![]()
ima li sto za ove koji su se uspavali jutrosja sam nesto htio da pokusam sa petrzalkom, ali ostalo mi nesto tesko ide..
A i treba im za opstanak u ligu...
Evo se mucim sa stampacem i skenerom,poludje me
Galipoli - Lecce 2 (1.9)Ekipa Galipoli-a ce biti domacin samo na papiru jer se mec igra na stadionu Lecce-a. Lecce je mnogo kvalitetnija ekipa i sve sem pobjede Lecce-a bi bilo, po meni, veliko iznenadjenje.
Stirling- Clyde
Tip: 1
Odd: 1.50
Stake: 9/10
Guests in a crisis, players go from the club, some of them are suspended, they are last on the table. I don't want write anymore abaout this game because I can write 2 hours about this
Sheffield Utd - Cardiff
Ja cu probat s dvojkom, kvota je oko 2.80, domacin se vec trece kolo bori da sastavi ekipu za mec, povrede ih unistavaju. Kardif je s druge strane mocna ekipa, nekoliko sezona im izmice promocija u zadnjih nekoliko kola...
Subota
Švedska 2 liga
Početak 16:00
Jönköpings - Assyriska 1 @5,40
Ovo bi moglo ulecet,trebaju im bodovi....1x je mozda sasvim ok
15:25 Porthmadog - Aberystwyth 2 @ 1,80
Wehen am.-A.Frankfurt am. 2 10/10 kvota 2
Galipoli - Lecce @2
Nica - Lyon @2
Interblok - Drava @2
Senica - Zilina @2
Rot Weiss Essen - SC Preussen Münster – 1 -1.7 njemacka regionalna
Norwich City - Swindon Town – 1 - 1.5
stavili su rain i perper isto dvije dobre utakmice.
inace dobih sinoc na dva tiketa ;p na jedan 130, na drugi 66
još malo copy/paste
Moenchengladbach - Köln
Pick: 1
Odds: 2.25
Stake: 5/10
Domacin posle pet uzastopnih poraza jednostavno mora nekog dobiti. Danas im na noge dolazi Keln koji nije nista bolji od njih, i koji protiv Majnca proslo kolo nije pruzio nista spektakularno, iako je trijumfovao na domacem terenu sa 1:0.
Porthmadog - Aberystwyth
Pick: 2
Odds: 1.8
Stake: 7/10
Domacini su najlosiji tim lige, a uz to, pada kvota na goste, diskretno (ne bas veliki i nagli pad) ali konstantno - bas onako kako ja volim.
Barnsley - Bristol City
Odds: 2.3
Stake: 6/10
Cini mi se da postoji saradnja medju ekipama, pa cu igrati na domacina koji je svakako ugrozeniji na tabeli, a i red je da oni dobiju u slucaju da ekipe saradjuju.
Real Sociedad - Cordoba
Odds: 1.7
Stake: 8/10
Sosijedad ce najvjerovatnije sledece sezone igrati u Primeri, i ovakve meceve moraju da dobiju kako bi to i potvrdili. Uz to su izgubili proslu utakmicu, pa sad imaju imperativ pobjede na domacem terenu.
Murcia - Huelva
Odds: 2.1
Posle sedam uzastopnih remija, samo cu reci VRIJEME JE!
St. Etienne - Valenciennes
Odds: 1.8
Stake: 8/10
Izgleda da i ove dvije ekipe saradjuju, i dosad je uvijek domacin pobjedjivao. Ove dvije ekipe su svakako "domacinske", pa nece biti nista sumnjivo ako u medjusobnim susretima bodove podijele na domacim terenima.
Newcastle - Doncaster
Odds: 1.55
Po meni fix dana. Prvoplasirani Newcastle vec 4 kola ne zna za pobjedu, od cega je 2 poslednje utakmice izgubio na gostujucem terenu. Mislim da ce danas sav svoj bijes iskaliti protiv prosjecne ekipe Doncastera koji je, inace, ocajan u gostima.
16:00 Burnley - Wigan 1 2,50 5/10
burnley ima sjajan niz kod kuce i danas ce sigurno pokusati da ga nastavi dok wigan nerijesenim rezultatom protiv man. citya nada se da danas nece izgubiti...burnley je do sada odigrao 4 utakmice kod kuce i sve cetiri utakmice su pobijedili...oni su tipicna domacinska ekipa koja kod kuce igra predobro a u gostima se brane pa sta naprave...na raspolaganju danas su im svi igraci ...wiganovi igraci sa dalje privikavaju na novog trenera roberta martineza...wigan je do sada u gostima odigrao 4 utakmice i jednu je pobijedio dok su ostale tri utakmice izgubili...wigan ima problema sa davanjem golova jer nemaju pravog strijelca i u posljednja cetiri gostovanja postigli su 4 gola, a takoder i mnogo primaju golova ove sezone a u danasnjem mecu nece biti golama kirklanda i stopera scharner i sve osim danasnje pobjede burnley-a bilo bi iznenadenje...
Last edited by Dutch; 24-10-09 at 13:26.
Djurgarden 11111111111 - 00000000000![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks