A gol Milana nije bio je li? Daj ne sprdajte se ljudi da vas zamolim. Je li moguce da vas toliko peche pobjeda,jadnog,malog,nikad goreg MILANA?
Slazem se.
Gol iz svlachionice ;-)
To je jedini igrac (uz Drentea) kojeg me nije bilo sramota nocas sto igra za Real.On je rodjeni pobjednik, pravi borac i sportista...
Ovi ostali me sve vise podsjecaju na "cuvene" (po zlu, makar za mene) "Galaktikose" - koji su se bezvoljno vukli i manekenisali po terenu i zbog kojih jedno vrijeme nisam ni gledao meceve Reala (koji je, inace, jedini klub koji sam ikada simpatisao i pratio).Dace Bog da me utisak vara, i da Perez nece opet sahraniti Real kao proslog puta - ali...nesto nisam previse optimistican.Jad je to...
Ne - to je zato sto Marselo moze za krilo, ali za beka - NE! :mad:
Pa samo mu pogledajte poziciju kod treceg gola, a onda se sjetite sta je radio i protiv Sevilje - sve je jasno...I onaj Pelegrini je operisan, stavio je Marsela koji ih je OPET ukopao, a ne Arbelou ili Drentea - i stavio je Benzemu i Raula, a ima Iguaina u 100 puta boljoj formi :hammer:
Jos jedan dokaz da se samo kupovinom najskupljih igraca ne resavaju stvari, mnogo ce toga morati da se poslozi da bi Real dosao do onoga sto zeli. Sto opet ne znaci da u Milanu nece biti drugacija prica.
Milanu svaka cast na utakmici, bilo je i muke i natezanja, ali su se muski borili i zasluzeno pobijedili. Imaju smek za velika takmicenja, za razliku od gradskog rivala koji to nikada nece imati
Juve ponovo na sto muka, nije da nije bilo sansi, ali pustati Makabi da sa igracem manje napada i dolazi u priliku da izjednaci i ne rijesiti utakmicu mnogo ranije, sve je osim onoga sta je trebalo da se desi. Nadam se da ce psiholoski makar posle 3 boda ojacati i konacno poceti da igraju kako mogu, zivce mi vise pokidase![]()
ajmo milanisti budite ponosni..ulozismo ovoga ljeta tracavih 15 miliona za igraca koji nije ni usao u danasnju utakmicu..sjajna igra milana u drugom poluvremenu..jedino ko je pokusavao nesto je kaka ' bio uz lass i drentea..znao sam da ce da nas 'digne; pobjeda nad romom..a i sto sam ja pricao,sve je kriv leonardo..jeste zato sto on ove igrace ne moze da motivise za utakmice u seria A protiv chieva livorna i ostalih,ali kad dodju velikani onda stupamo na scenu i to sa iskreno isprduljecanim timom ali sa igracima koji nisu rekli sve..kakva igra neste.(medju 5 na svijet sigurno u odbrani.) sidorf je igracinaa samo takva kad igra protiv jacih timova ali protiv livorna,sto bi ja trca je li...ajmo milanisti dignimo glave,ima sanse za neki trofej i ove godine..forza milan!!!
shto veli shofro:" Mislim da sidorf godinama nije trchao ovako,rekao bih od 2007."
Slazem se.
Milo mi je sto se ovoliko palite...Milan je dao 3 gola zadnji put prije 15 utakmica,i to kad je igrao sa Palermom kod kuce.To je tek bila smijesna utakmica,igraci Palerma su se bukvalno sklanjali da Milan uvali golove,jer im je trebalo za LŠ.Opste je poznata veza Berluskonija sa Sicilijanskom mafijom,sa Salvatorem Rinom i kompanijom.
Ova utakmica odrazava istu situaciju.Florentino Perez se na sva usta hvalio kako je izuzetno dobar prijatelj sa Galjanijem i kako su se veoma lako dogovorili oko Kake.
Milan u prvom pol nije imao sut na gol,a u drugom da 3 gola koja nije postigao na zadnih 15 meceva,a u gostima punih 20 meceva.Keako da ne...I slucajno je doslo iz 1-2.Cekajte San Siro i pobjedu Reala za vracanje bodova
Zaboravio si da kazes da Amerikanci nijesu sleceli na mjesec i da je meteor u Tunguski oborio Nikola Tesla.
hahaha kakvih sve likova ima odje shto je ovo, presmijesno je chitat neke komentare i + jos gubljenje vremena.
Tui sei tutta la mia Vita!
da. Da . U pravu si. Milana su pustili nocas jer je on poslije 3:0 pustio Liverpul u finalu 2006. Ima logike :mrgreen: hahaahahahahaahahaah
Apsolutno ne podrzavam.
Slazem se u potpunosti sa ovim svim sto si naveo a pogotovo sto ako pogledate ko je sponzor a pise na dresovima isto ime, a to je ujedno kladionica a svi znamo zasta kladionica sluzi. Pa nemojmo nijesu ovo sapunice pa da ima onoliko slucajnosti 3 katastrofalne golmanske greske koje su bile i jedine i iz svake se desio gol. Nazalost nije lijepo sto je tako jer volim ludo real ali istina je to. Nazalost svakakve se stvari rade u zadnje vrijeme i nemoj da vas zavaraju ona koskanja i tenzije sve je to u sklopu. Sto se tice sudija u Italiji je jasno sta se radi. u LS mislim ipak da nema po tom pitanju zavjere. Znam ja da ovakvi komentari lose uticu na fudbal i ne volim to ali evo nekih 2 godine aktivno igram live kladionicu i vjerujte nema dana da ne dodju zestoki prelazi 2-1 1-2 ali i to kakvi dva autogola ili 2 penala sa dva crvena. Sto moze se reci donosi velike pare na mali ulog. A posebno sta se da primijetiti iako sad ovo nijje za ovaj topik ali je malo indirektno vezano je to da u mnogim mecevima obicno je velik broj golova a ako padne 6 zagarantovano je 90% da ce biti i sedmi. Velike stvari i sume su u opticaju nesmije niko o tome a negdje ce prljavi ves da ispliva. Pozz Milanistima ipak se vode ko pobjednici-bodovi se vaze. Ajde sad samo recite a vidji ga ovaj sta bulazni, i ja bi volio da je tako no navalite. Evo sad se razmisljam mora da mi je krivo bilo zbog poraza pa trazim utjehu![]()
Last edited by djsenco; 22-10-09 at 03:22.
Ako je nedovoljno to sto imas, bices nesrecan i da cio svijet bude tvoj -Seneka-
Kasiljas najbolji golman na svijet![]()
Sve u svemu,lagana pobjeda u Moskvi,malo neefikasnost je bila problem,ali eto,na kraju se nashao Valencia i pocheo da opravdava pare ulozhene u njega.
100% uchinak u prvoj fazi,jes da je grupa laksha,ali najbitnije je da se dobija,i da svi vide da se mozhe lagano i bez Ronalda.Kad vidim kako se druge ekipe,proglashene za vece favorite(Barca,Milan,Inter,Real,Liverpool) muche,ovo je odlichno.
Deserve's got nothing to do with it.
bwin preko Reala da je sinoć pobjedio ode u osminu finala ,ali tu je drugi bwin koji čini mi se da ne bi mogao proć u osminu ,pa ovako prijateljski to središe.
ocjene igraca
realova odbrana smijesna: kasiljas 3.5, sergio ramos 4, pepe 5, albiol 4,5, marcelo 5
AJMO CRNA GORO !!!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks