Page 35 of 284 FirstFirst ... 253132333435363738394585135 ... LastLast
Results 851 to 875 of 7086

Thread: Liga Sampiona 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

A gol Milana nije bio je li? Daj ne sprdajte se ljudi da vas zamolim. Je li moguce da vas toliko peche pobjeda,jadnog,malog,nikad goreg MILANA?
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    688
    Thanks Thanks Received 
    709
    Thanked in
    464 Posts

Quote Originally Posted by El_NiNhO View Post
    A gol Milana nije bio je li? Daj ne sprdajte se ljudi da vas zamolim. Je li moguce da vas toliko peche pobjeda,jadnog,malog,nikad goreg MILANA?
    Nije Realu problem taj penal ,njegov najveći problem je ta strašno statična odbrana ( posebno Marselo i Albiol)

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Quote Originally Posted by Markys View Post
    Nije Realu problem taj penal ,njegov najveći problem je ta strašno statična odbrana ( posebno Marselo i Albiol)
    e ako je marselo statican ja sam onda biljka , kaktus

Thanks Thanks Given 
    688
    Thanks Thanks Received 
    709
    Thanked in
    464 Posts

Angry

Quote Originally Posted by pumba View Post
    e ako je marselo statican ja sam onda biljka , kaktus
    Mislim u odbranu ,posebno kod 3 gola Milana gleda Pata ko tele šarena vrata

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Mislim u odbranu ,posebno kod 3 gola Milana gleda Pata ko tele šarena vrata
    to je zato sto brat oce da igra u napadu isti gol je primio i protiv sevilja onaj glavom jbg nema ko da mu kaze gledaj ti si bek odbrana i tacka

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

Menez prije dva dana , Benzema noćas šta dalje da se kaže
    a ponisten gol tiaga silve?

i bas me interesuje da li stvarno vjerujes da je berlusconi kupio i rozetija i deblekrea, ili se samo pravis interesantan?

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Quote Originally Posted by Brent1986 View Post
    a ponisten gol tiaga silve?

i bas me interesuje da li stvarno vjerujes da je berlusconi kupio i rozetija i deblekrea, ili se samo pravis interesantan?
    bespotrebno trazenje alibija za poraz voljenog tima , ne vjerujem da ce trener i igraci pricati da je kriv sudija nego sami su krivi ali kod nas teorije zavjere su svuda :twist:

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Znachi nijesu sad sudije krive?
    E shta se radi odje.... Milanisti, :dring:
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Gol iz svlachionice ;-)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by FC_Barcelona View Post
    mali lass je fantazija od igrača,
    To je jedini igrac (uz Drentea) kojeg me nije bilo sramota nocas sto igra za Real.On je rodjeni pobjednik, pravi borac i sportista...

Ovi ostali me sve vise podsjecaju na "cuvene" (po zlu, makar za mene) "Galaktikose" - koji su se bezvoljno vukli i manekenisali po terenu i zbog kojih jedno vrijeme nisam ni gledao meceve Reala (koji je, inace, jedini klub koji sam ikada simpatisao i pratio).Dace Bog da me utisak vara, i da Perez nece opet sahraniti Real kao proslog puta - ali...nesto nisam previse optimistican.Jad je to...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by pumba View Post
    to je zato sto brat oce da igra u napadu isti gol je primio i protiv sevilja onaj glavom jbg nema ko da mu kaze gledaj ti si bek odbrana i tacka
    Ne - to je zato sto Marselo moze za krilo, ali za beka - NE! :mad:

Pa samo mu pogledajte poziciju kod treceg gola, a onda se sjetite sta je radio i protiv Sevilje - sve je jasno...I onaj Pelegrini je operisan, stavio je Marsela koji ih je OPET ukopao, a ne Arbelou ili Drentea - i stavio je Benzemu i Raula, a ima Iguaina u 100 puta boljoj formi :hammer:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jos jedan dokaz da se samo kupovinom najskupljih igraca ne resavaju stvari, mnogo ce toga morati da se poslozi da bi Real dosao do onoga sto zeli. Sto opet ne znaci da u Milanu nece biti drugacija prica.
    Milanu svaka cast na utakmici, bilo je i muke i natezanja, ali su se muski borili i zasluzeno pobijedili. Imaju smek za velika takmicenja, za razliku od gradskog rivala koji to nikada nece imati
    Juve ponovo na sto muka, nije da nije bilo sansi, ali pustati Makabi da sa igracem manje napada i dolazi u priliku da izjednaci i ne rijesiti utakmicu mnogo ranije, sve je osim onoga sta je trebalo da se desi. Nadam se da ce psiholoski makar posle 3 boda ojacati i konacno poceti da igraju kako mogu, zivce mi vise pokidase

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Zodiac View Post
    Gol iz svlachionice ;-)
    onda onaj gol rubina je gol iza stadiona

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ajmo milanisti budite ponosni..ulozismo ovoga ljeta tracavih 15 miliona za igraca koji nije ni usao u danasnju utakmicu..sjajna igra milana u drugom poluvremenu..jedino ko je pokusavao nesto je kaka ' bio uz lass i drentea..znao sam da ce da nas 'digne; pobjeda nad romom..a i sto sam ja pricao,sve je kriv leonardo..jeste zato sto on ove igrace ne moze da motivise za utakmice u seria A protiv chieva livorna i ostalih,ali kad dodju velikani onda stupamo na scenu i to sa iskreno isprduljecanim timom ali sa igracima koji nisu rekli sve..kakva igra neste.(medju 5 na svijet sigurno u odbrani.) sidorf je igracinaa samo takva kad igra protiv jacih timova ali protiv livorna,sto bi ja trca je li...ajmo milanisti dignimo glave,ima sanse za neki trofej i ove godine..forza milan!!!

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

shto veli shofro:" Mislim da sidorf godinama nije trchao ovako,rekao bih od 2007."
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Milo mi je sto se ovoliko palite...Milan je dao 3 gola zadnji put prije 15 utakmica,i to kad je igrao sa Palermom kod kuce.To je tek bila smijesna utakmica,igraci Palerma su se bukvalno sklanjali da Milan uvali golove,jer im je trebalo za LŠ.Opste je poznata veza Berluskonija sa Sicilijanskom mafijom,sa Salvatorem Rinom i kompanijom.
    Ova utakmica odrazava istu situaciju.Florentino Perez se na sva usta hvalio kako je izuzetno dobar prijatelj sa Galjanijem i kako su se veoma lako dogovorili oko Kake.
    Milan u prvom pol nije imao sut na gol,a u drugom da 3 gola koja nije postigao na zadnih 15 meceva,a u gostima punih 20 meceva.Keako da ne...I slucajno je doslo iz 1-2.Cekajte San Siro i pobjedu Reala za vracanje bodova

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zaboravio si da kazes da Amerikanci nijesu sleceli na mjesec i da je meteor u Tunguski oborio Nikola Tesla.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hahaha kakvih sve likova ima odje shto je ovo, presmijesno je chitat neke komentare i + jos gubljenje vremena.

Tui sei tutta la mia Vita!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

da. Da . U pravu si. Milana su pustili nocas jer je on poslije 3:0 pustio Liverpul u finalu 2006. Ima logike :mrgreen: hahaahahahahaahahaah
    Apsolutno ne podrzavam.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Nino_pg View Post
    Milo mi je sto se ovoliko palite...Milan je dao 3 gola zadnji put prije 15 utakmica,i to kad je igrao sa Palermom kod kuce.To je tek bila smijesna utakmica,igraci Palerma su se bukvalno sklanjali da Milan uvali golove,jer im je trebalo za LŠ.Opste je poznata veza Berluskonija sa Sicilijanskom mafijom,sa Salvatorem Rinom i kompanijom.
    Ova utakmica odrazava istu situaciju.Florentino Perez se na sva usta hvalio kako je izuzetno dobar prijatelj sa Galjanijem i kako su se veoma lako dogovorili oko Kake.
    Milan u prvom pol nije imao sut na gol,a u drugom da 3 gola koja nije postigao na zadnih 15 meceva,a u gostima punih 20 meceva.Keako da ne...I slucajno je doslo iz 1-2.Cekajte San Siro i pobjedu Reala za vracanje bodova
    Slazem se u potpunosti sa ovim svim sto si naveo a pogotovo sto ako pogledate ko je sponzor a pise na dresovima isto ime, a to je ujedno kladionica a svi znamo zasta kladionica sluzi. Pa nemojmo nijesu ovo sapunice pa da ima onoliko slucajnosti 3 katastrofalne golmanske greske koje su bile i jedine i iz svake se desio gol. Nazalost nije lijepo sto je tako jer volim ludo real ali istina je to. Nazalost svakakve se stvari rade u zadnje vrijeme i nemoj da vas zavaraju ona koskanja i tenzije sve je to u sklopu. Sto se tice sudija u Italiji je jasno sta se radi. u LS mislim ipak da nema po tom pitanju zavjere. Znam ja da ovakvi komentari lose uticu na fudbal i ne volim to ali evo nekih 2 godine aktivno igram live kladionicu i vjerujte nema dana da ne dodju zestoki prelazi 2-1 1-2 ali i to kakvi dva autogola ili 2 penala sa dva crvena. Sto moze se reci donosi velike pare na mali ulog. A posebno sta se da primijetiti iako sad ovo nijje za ovaj topik ali je malo indirektno vezano je to da u mnogim mecevima obicno je velik broj golova a ako padne 6 zagarantovano je 90% da ce biti i sedmi. Velike stvari i sume su u opticaju nesmije niko o tome a negdje ce prljavi ves da ispliva. Pozz Milanistima ipak se vode ko pobjednici-bodovi se vaze. Ajde sad samo recite a vidji ga ovaj sta bulazni, i ja bi volio da je tako no navalite. Evo sad se razmisljam mora da mi je krivo bilo zbog poraza pa trazim utjehu
    Last edited by djsenco; 22-10-09 at 03:22.
    Ako je nedovoljno to sto imas, bices nesrecan i da cio svijet bude tvoj -Seneka-

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Kasiljas najbolji golman na svijet

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sve u svemu,lagana pobjeda u Moskvi,malo neefikasnost je bila problem,ali eto,na kraju se nashao Valencia i pocheo da opravdava pare ulozhene u njega.

100% uchinak u prvoj fazi,jes da je grupa laksha,ali najbitnije je da se dobija,i da svi vide da se mozhe lagano i bez Ronalda.Kad vidim kako se druge ekipe,proglashene za vece favorite(Barca,Milan,Inter,Real,Liverpool) muche,ovo je odlichno.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    412
    Thanks Thanks Received 
    475
    Thanked in
    236 Posts

Quote Originally Posted by Zodiac View Post
    Zaboravio si da kazes da Amerikanci nijesu sleceli na mjesec i da je meteor u Tunguski oborio Nikola Tesla.
    i da je Paul McCartney poginuo 1966.....

Thanks Thanks Given 
    688
    Thanks Thanks Received 
    709
    Thanked in
    464 Posts

bwin preko Reala da je sinoć pobjedio ode u osminu finala ,ali tu je drugi bwin koji čini mi se da ne bi mogao proć u osminu ,pa ovako prijateljski to središe.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ocjene igraca
    realova odbrana smijesna: kasiljas 3.5, sergio ramos 4, pepe 5, albiol 4,5, marcelo 5
    AJMO CRNA GORO !!!

Page 35 of 284 FirstFirst ... 253132333435363738394585135 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)